Gå til innhold
Hundesonen.no

Tuvane

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,553
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Tuvane last won the day on 6. Februar 2017

Tuvane had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,297 Excellent

1 følger

Om Tuvane

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Schäferhund langhår

Nylige profilbesøk

3,529 profilvisninger
 1. Nekte å behandle hund?

  Men du er jo kunde hos dem? Synes det her er utrolig merkelig kundebehandling. De gangene jeg har trengt akutthjelp, så må jeg jo nødvendigvis dra til en annen klinikk enn den jeg bruker til vanlig, siden de kun har vanlige åpningstider. Hvis de da sier "nei, du har vært hos en annen veterinær med hunden, så da vil vi ikke se på den", da hadde jeg blitt rimelig forbanna. Det er jo rett og slett håpløst!
 2. RIK-uttale

  Jeg har aldri hørt noen si annet enn "IPO" og "RIK" (dvs ikke "I-P-O" og "R-I-K", men man sier "S-L", ikke "SL".
 3. Hvis hun ikke er stilt ut en gang, så bør jo det gjøres, gjerne flere ganger, slik at det blir gjort en vurdering av hundens eksteriør.
 4. Robur sensitive single protein

  Ingrediensene ser jo ganske greie ut, og det er jo et greit merke, så hvis hun tåler innholdet, så ser jeg ikke noen grunn til at det ikke skal kunne fungere?
 5. En hund som skal avles på bør være over gjennomsnittet god for rasen sin. Om din hund er det, det vet jeg ikke, men at en hund er snill, frisk og føder selv, er normalt sett ikke en "god nok" grunn til å avle på en hund. Når hunden i tillegg har mentale brister ift andre hunder, tannmangel og patellaluksasjon grad 2, så synes jeg nesten det sier seg selv, med mindre det står veldig skralt til hos rasen. Du skriver ingenting om hunden er stilt ut eller mentaltestet, og ev. med hvilke resultater, men det er jo også ting man bør ta i betraktning.
 6. Da jeg var ung drømte jeg om å bo i Danmark, gjerne i Skagen. Flatt, vakre strender, flotte steder å ri, god mat og godt utvalg i iskrem. Nå drømmer jeg om å bo et eller annet sted med tørt vær og stabilt høyttrykk (middelhavsklima), da det er det som fungerer best for skrotten. Jeg elsker Norge, men det ustabile, fuktige været her er rett og slett katastrofe for helsa mi. De få dagene i året hvor det er "fint vær", så fungerer jeg delvis, og tenk å kunne ha det sånn hele tiden?
 7. Det har vel kanskje noe med hvordan papirene blir fylt ut, ev. hva NKK fyller inn? Jeg ser også stadig vekk ulike "varianter" av oppdretternavn, men det har da ikke noe med seriøsiteten til oppdretter å gjøre at navnene blir registrert "forskjellig", det er jo samme personer som står bak.
 8. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Jeg ser på året som 9 mnd med vinter og 3 mnd med sommer der kroppen fungerer sånn noenlunde. Nå er jeg veldig klar for sommer, kjenner jeg...
 9. Leontins hund er vant til alle typer hunder, inkludert tjenestehunder, og fikser nok fint en reaktiv og usikker hund også.
 10. Ja, men hvis man skal følge den regel, kan man jo ikke si noe som helst negativt om noe, for det vil jo ALLTID reflektere tilbake på noen. Skriver jeg noe negativt om NKK, betyr ikke det at jeg mener at alle som jobber i NKK er dumme. Så lenge man omtaler sak og ikke person, så må det være innafor, ellers blir det jo bare unicorns&rainbows.
 11. Det er vel en forskjell på å omtale PERSONER negativt og omtale oppdrettet deres negativt. "Oppdretter A er dum." - ikke greit "Oppdrettet til A følger ikke NKKs etiske regler for avl." - greit
 12. Hvis man skriver saklige faktaopplysninger, så er det vel verken sjikane eller personangrep. Å skrive: "Oppdretter A er klin gæren og mental ustabil og bikkjene han avler på er syke" er noe annet enn å skrive "ser på på helseresultater fra oppdretter As kull på dogweb, ser man at de ligger under snittet for rasen, og man ser også at han avler på hunder affisert med HD".
 13. Har denne hunden klikka, eller har den raptus?

  Det ser ut som en klassisk raptus.
 14. Publisert 21. jan. 2015
 15. Norsk landbruk på sitt beste...

  Folk som melder naboen til Mattilsynet fordi bikkja bjeffer (bjeffing/bråk er en politisak, ikke en sak for Mattilsynet), folk som melder naboen til Mattilsynet fordi de ikke liker at naboen har dyr, folk som melder naboen til Mattilsynet fordi de skal hevne seg på naboen osv, osv. Noen bruker rett og slett Mattilsynet som en slags "søppelbøtte" hvor de klager inn alt de ikke er fornøyd med, uten at det nødvendigvis er en dyrevelferdssak. Dette tar likevel opp tid og ressurser, som det stadig blir mindre av.
×