Gå til innhold
Hundesonen.no

Taz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Taz last won the day on 28. Desember 2012

Taz had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,114 Excellent

2 følgere

Om Taz

 • Rang
  Ye ken.
 • Bursdag 06/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  tasmanian_devil66@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Everything Scottish!

Nylige profilbesøk

11,604 profilvisninger
 1. Gir du hunden kosttilskudd?

  Kjøper hos en lokal "slaktebutikk", de tar inn øko skrog fra holte gård for meg, ellers selger de kraftbein fra storfe temmelig billig. Har også økologiske bønder som selger kraftbein når de slakter.
 2. Gir du hunden kosttilskudd?

  Derfor jeg bruker wonderbag, lite lukt, og man trenger ikke bekymre seg for å gå fra det. Kraften er ikke mindre potent om man ikke får den geleaktig i konsistensen hver gang, alle de gode egenskapene er fortsatt der altså! Så ikke gi opp, og gi den kraften til bikkja uansett. Det er lettere å få gelekonsistens fra storefebein enn kyllingbein. Men flere faktorer som spiller en rolle på gelekonsistensen, har man brukt for høy temperatur eller brukt for mye vann i forhold til bein. Da gir man heller bare litt ekstra til bikkja. Jeg har fryseflasker på 1 liter kjøpt hos Clas O som jeg bruker, noen ganger bruker jeg tomme melkekartonger også. Bare vasker de skikkelig, og ikke fyller de helt opp når jeg putter de i frysen.
 3. Gir du hunden kosttilskudd?

  10 liters gryte er maks man får plass til i en wonderbag. Det er nok ingen fare med kraft, og det gjelder jo helt andre "regler" så snart man snakker om ting i pilleform kontra ting i sin naturlige form. Du gir jo fortsatt en hund med diabetes bein? Det er vel karbohydrater man skal unngå ved diabetes, og det er ikke mye av det i kraftkoking. Og som Pasadena påpeker, glukosamin er utvinnet av skalldyr. På mennesker så anbefaler man ihvertfall å spise kraft ved diabetes. (og unngå glukosamin som jo er utvinnet av skalldyr)
 4. Gir du hunden kosttilskudd?

  Jeg har lagd både med og uten eddik, både av kylling og storfe, og kraften blir temmelig lik uansett om jeg bruker eddik eller ei. Det er ikke vitenskapelig bevist at eddik trekker glucosamin ut av kraften, og det er mer en personlig preferanse enn en nødvendighet. Jeg syns 1 ss med kraft ikke er nok for å få maksimal effekt. Folk påstår at eddik kan trekke mineraler ut av bein, men da etter å ha hatt kyllingben i nesten bare eddik i 3 dager. 1 ss vil ikke ha noe effekt.
 5. Gir du hunden kosttilskudd?

  Det er sant, kaniner til kjøtt har jo litt størrelse på seg. Så da burde du klare å fylle en gryte på 5 - 10 liter. Lar det "trekke"/småboble i 24 timer, og bruker kun vann og rå bein.
 6. Gir du hunden kosttilskudd?

  Ingenting farlig i kraft, er jo bare rå bein fra dyr (og folk fôrer jo valper på v&h, lar de tygge på rå bein etc), så bare gi til valper og unghunder. Men bruk kun vann og bein, ikke salt og pepper og alt ekstra som man ofte bruker til mennesker.
 7. Gir du hunden kosttilskudd?

  Det burde også gå fint, problemet der er vel veldig små skrog, så må bruke en del. Men man putter skrog i gryta, og fyller på med vann til de dekker skrogene. Så blir bare mindre ferdig kraft jo mindre bein en bruker. Jeg bruker 3-4 store kyllingskrog for ca 6-7 liter vann. (bruker 10 liters gryte)
 8. Gir du hunden kosttilskudd?

  Storfe funker ypperlig. Gris kan øke betennelser i kroppen, så vi unngår gris her. Spesielt til revmatikeren. Bruker wonderbag sånn at jeg slipper å ha komfyren stående på i 24 timer. Da trenger man ikke bekymre seg hvis man glemmer den ut, man kan gå fra den (forlate huset), og jeg liker ikke å ha komfyren stående på om natten. Så sparer man strøm. Slipper lukta også! Jeg syns den gjør kraftkoking 10 ganger lettere. La det småkoke i 15-20 min første gang så alt er gjennomvarmt, setter i wonderbagen i 12 timer, nytt oppkok (trenger ikke la den stå lenge, kun kjapt oppkok), nye 12 timer i bag'en. Ferdig kraft. Omtrent ingen lukt!
 9. Gir du hunden kosttilskudd?

  Du kan fint bruke vanlig kylling/høne, kraftbein av okse + oksehaler funker også. (men ikke bruk noe fra gris). For min del har det bare vært enkelt og billig å kjøpe skrog. Slipper å skjære vekk kjøttet selv, og kan kjøpe i kvanta. Så hvis du ikke får tak i skrog kan det være billigere for deg å bruke kraftbein og oksehaler. Eller hele høner, de selges vel temmelig billig, selv de som er øko. Jeg bruker wonderbag, så gir oppkok hver 12 time, men totaltiden er 24 timer.
 10. Gir du hunden kosttilskudd?

  Haha, men hun var jo nesten naken, så lett å ta feil av på et lite bilde. Hun skal jo egentlig være en hjortehund, hun manglet bare litt pels! Har du en slakter som selger Holte gård kylling? En meny butikk? Øko dagligvarebutikk? Alle som selger Holte gård kyllinger skal kunne bestille skrogene for deg. Altså hele kyllinger bare uten kjøtt. (noe kjøttrester er igjen på de da) Tror du kan sjekke nettsiden til Holte gård for å finne en forhandler.
 11. Gir du hunden kosttilskudd?

  Her kan dere se før og etter effekten av kraft. Beklager litt mørkt etter-bilde, prøvde å finne en vinkel som viste hvor lang pelsen har blitt, hun var kliss naken omtrent fra ryggen og rundt buken og brystet, hadde kun pels på beina, hodet og oversiden av ryggen.
 12. Gir du hunden kosttilskudd?

  Kan også nevne at den lille hunden har lavt stoffskifte, og derfor slet mye med overfladiske hudinfeksjoner og tørr hud, det er også borte nå.
 13. Gir du hunden kosttilskudd?

  Har 3 hunder, men ca 1-2 dl daglig til de store per hund (35 kg hunder) og ca 0,5 dl til den lille på 7 kg. Tar det veldig på øyemål, da jeg gir det i maten deres. Som regel litt mer til revmatikerhunden enn den andre store. Revmatikeren får ofte litt mer enn 2 dl, da jeg pleier å gi henne litt tørrfor til frokost, og liker da å dekke maten med kraft. (hovedfôrer med v&h, men kortison gjør en hund ekstra sulten og trenger da litt ekstra vomfyll)
 14. Gir du hunden kosttilskudd?

  Koker kraft på kyllingskrog. Kjøper billige øko skrog fra Holte gård.
 15. Gir du hunden kosttilskudd?

  Jeg gir kraft til hundene istedenfor å bruke masse penger på glucosamin og alt det der, et naturlig produkt som har MYE bedre effekt. De får også omega 3 i maten. Men kraften! Den er **** meg hellig! Den hjelper på hud, pels, mage og ledd. Og ja, jeg merker stoooor forskjell. Bikkja har immunrelatert leddgikt, som har gjort at hun har forkalkninger i albuer og en tå som er litt spist opp og som hopper ut av ledd i hytt og pine. Hun sleit med dårlig hud (eksem og overfladiske betennelser), manglende pels (begynte å bli naken), vonde og stive ledd, hun virket gammel. Hun fikk hyppige oppblussinger av betennelser i ledd, de hovna opp og hun ble halt, så vi måtte øke kortisonen, men siden vi begynte med kraft for litt over 1 år siden har hun ikke hatt en eneste episode med akutte betennelser i leddene. Vi går nå på en lav vedlikeholdsdose kortison, hun har fått masse pels, huden er fin, og hun er ikke vond og stiv i leddene lenger. Hun har fått livskvaliteten tilbake.
×