Jump to content
Hundesonen.no

ollisheltie

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ollisheltie

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Stavanger
 • Hunderase
  Shetland Sheepdog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, jeg skal snart få meg en sheltie valp, men trenger hjelp med navn. Han er en gutt og kommer til å ha sånn gyllenfarge og litt hvit når han er voksen.
 2. Skal spør han, men han jobber på en vidergåede skole for barn som har hatt det vanskelig hjemme eller på skolen, så det er kanskje litt vanskelig, Takk.
 3. Takk for tips, og den kommer til å være 9-10 uker når vi får valpen. Og skal snakke med oppdretteren. Tusen takk!
 4. Vi får valpen på en lørdag, og jeg må på skolenl på mandag egentlig, jeg er ikke så gammel går bare på ungdomsskolen, og bor med pappa og han skal jo og på jobb på mandag. Oppdretteren sa at det var lurt å la han bli vant til et rom om gangen, men vi har en liten leilighet og nesten alt er ett stort rom så det blir litt vanskelig. Så jeg tenkte bare det var lurt å la han ha et område der han kan være når vi er vekke så han f.eks ikke hopper opp på sofaen eller en stor og faller ned (selv om han er veldig liten). Meetter hvert som han blir større trenger han jo ikke å være der, da kan han bare
 5. Hei, jeg skal snart få en Shetland Sheepdog valp, om dagen når jeg er på skolen skal han være i et inngjeret område med ett bur, vannskål og tissetepper. Men jeg lurer på om noen har noen tips til hvor han bør sove om natten, siden når han blir voksen vil jeg ikke at han trenger å sove der, men han sover jo der om natten. Når han er eldre vil jeg helst at han kan sove oppi sengen min hvis han vil. Og bør han ha tilgang til vann om natten og gjennom hele dagen mens jeg er på skolen selv om han ikke er stueren?
×
×
 • Create New...