Gå til innhold
Hundesonen.no

Frida og fuglehundene

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,333
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Frida og fuglehundene last won the day on 23. Desember 2017

Frida og fuglehundene had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,594 Excellent

1 følger

Om Frida og fuglehundene

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flisa
 • Hunderase
  Engelsk setter og tervueren

Nylige profilbesøk

6,884 profilvisninger
 1. Akkurat nå, september 2018

  HBO
 2. Akkurat nå, september 2018

  Angående saker med urettferdig saksgang og rettsgang, så må dere se Paradise Lost dokumentarene, er vel tre deler på ca to timer hver tror jeg. Tre ungdommer ble dømt for drapet på tre små barn, basert på musikksmaken deres. Det var ingen DNA-bevis eller bevis generelt for at de hadde gjort det. Jesse var som nevøen i Making A Murderer, lett psykisk utviklingshemmet og utsatt for de samme elendige avhørsteknikkene. Det likner litt på Making A Murderer på det punktet. Jeg gråt en del mens jeg så Paradise Lost, den er så utrolig trist og hårreisende. En fikk dødssdom, de to andre livstid.
 3. Akkurat nå, september 2018

  Jeg sleit sånn med høyreregelen (jeg glemmer den nå også :p), og jeg brøyt vikeplikt så det holdt til og med på oppvarmingstimen min, så det er håp! De forventer ikke at du skal kjøre perfekt, men at du skal kjøre trygt. Fartstilpasning kommer med erfaring, man må bare kjøre og kjøre. Jeg tok noen langturer med stefaren min for å øve i perioden min kjørelærer var på ferie og de siste dagene før oppkjøring, tror det hjalp mye, sammen med langkjøringa og kartturen
 4. Akkurat nå, september 2018

  Jeg begynte med kjøretimer i september i fjor og kjørte opp i desember. Kunne kjørt opp tidligere om det ikke var for at det var ni uker ventetid (jeg kjørte opp på automat). Jeg forstår ikke at kjørelæreren min aldri sa noe om at jeg ikke var klar for oppkjøring. Til og med på oppvarmingstimen, hvor jeg kjørte så dårlig som jeg aldri har kjørt før, så var han like rolig, trygg og positiv. Og merkelig nok var vel del den beste "kjøretimen" min noen gang selve oppkjøringa. Tror jeg hadde en kjøretime ekstra utenom det obligatoriske, bare fordi jeg ville ha en time til. Lykke til dere som holder på å ta lappen Det åpner seg en ny verden når man kan kjøre hvor man vil, når man vil Det er så digg å kunne ta med hundene på trening flere ganger i uka, og ikke føle seg utenfor fordi man ikke får vært med så mye man ville. Nå kan jeg velge bort treninger fordi det kan bli litt mye, ikke fordi jeg ikke kommer meg noe sted
 5. Björkis nettbutikk

  Ah, det var dumt! Min ble for stor for jeg lot meg overtale av henne, den hadde nok sittet helt perfekt om jeg bare hadde gått for det jeg faktisk målte på hundene.
 6. Björkis nettbutikk

  Ja, hun svarer ganske raskt, men hun virket litt frekk på mail til meg, og litt "kostbar" og vanskelig. Og så insisterte hun på at halsmålene mine var feil, og jeg stolte på henne (det var ikke bare en cm eller to, det var mange cm forskjell), og selene ble altfor store i halsåpningen, men det ser ut til å ha gått greit siden selen ligger så bra ellers på kroppen.
 7. Björkis nettbutikk

  Det hadde vært interessant å høre, de er jo null interesserte i å svare meg eller selge noe til meg... Så jeg gikk over til MR-koppel. Virket ikke akkurat blid som ei sol hun der heller, men hun svarte i det minste, og trakk fra den svenske momsen.
 8. Første offisielle konkurranse

  Vi hadde vår første start noengang i juli i en noseworkkonkurranse. Vi meldte oss på kun for at det var vår egen klubb som arrangerte. Det gikk over all forventning. Ivrig hadde nettopp fylt 9 mnd, og vi hadde fått lite trening i forkant, så jeg trodde jeg måtte trekke han i løpet av konkurransen siden det er fire søk fordelt på en hel dag. Jeg ble litt redd da jeg så områdene vi skulle søke på, for de var mye større enn vi hadde trent på, og i tillegg hadde vi aldri søkt med ukjente funn, jeg hadde alltid visst hvor funnet var. Alt i alt gikk det kjempebra, Ivrig jobbet bare bedre og bedre for hvert søk, og han fant alle funnene raskt, men jeg ville ikke risikere å miste 25 poeng hvis jeg sa funn på feil sted, så jeg sa funn da han markerte for andre gang. Tenkte jeg heller ville bruke litt tid og safe litt. På kjøretøysøket fikk vi to store skogsmaskiner, og da vi bare hadde begynt på andre kjøretøyet hadde vi 30 sek igjen, så jeg fikk litt panikk. Det viste seg at Ivrig hadde funnet lukta ganske raskt, kanskej etter 15-30 sek, men han markerte ikke, så jeg ble usikker på om det var funnstedet eller om han fikk fert fra et annet sted på kjøretøyet. Tiden gikk desverre ut. Så hunden jobbet superbra, jeg må bare lære meg å lese hunden min. Alt i alt endre vi på en fjerdeplass av 12-13, så det var ikke verst Det inspirerte til å prøve flere ganger
 9. Valpegjengen 2018

  Spennende å se hvordan de blir som voksne Sjekket standarden nå, og ser at maks er ca 30 kg (s¨vi har nok store gutter ja :D), jeg trodde det var mer, så har trodd Ivrig var medium stor sånn ca, men ser nå at de er på str med setterne.
 10. Valpegjengen 2018

  Utrolig fint uttrykk på Krutt Er det stort? Jeg har min første belger, og har ikke noe annet å sammenlikne med, men Ivrig er 10 mnd og da jeg veide han for noen uker siden veide han 26 kg. Han er ikke spesielt høy, men han er nok kraftig. Lett å se at vi har hannhunder
 11. Akkurat nå august 2018

  Eller, "jeg følte ikke at vi hadde sex". Det går på FEM tror jeg. Var så uheldig at det sto på i bakgrunnen i går, og det var ikke mye intelligent å høre.
 12. Akkurat nå august 2018

  Jeg kjøpte min i @mnika sin nettbutikk
 13. Hjelp! Jeg håper på å få tatt lappen snart-tråden

  Lykke til, jeg husker gleden ved å være ferdig, og det er rart å tenke på at jeg begynte på lappen for under ett år siden
 14. Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Ikke sant, de jeg har opplevd har virket høye på seg selv, men allikevel veldig usikre. Jeg er veldig for å ikke dømme en rase på noen få enkeltindivider, men er det en rase jeg virkelig har fått et dårlig inntrykk av, er det nettopp denne, og jeg sliter med å ikke tenke negativt om den. Og som det ble nevnt tidligere her, skadeomfanget kan bli så stort med en så stor hund. Den ene her tok livet av en liten pomme eller kleinspitz. Litt usikker på hva som skjedde, men rottweileren hadde vel bitt den, og da ble skadene for store for den lille og den døde kort tid etterpå. Når det er sagt finnes det nok hunder som ikke er så ille som de jeg har opplevd, men jeg ville vært utrolig nøye med oppdretter (det ville jeg uansett, men det er ekstra viktig når det gjelder hundeaggressivitet på så store hunder). Det er liksom sånn at jeg blir overrasket om jeg møter en hannhund som ikke virker høy på seg selv og busete. Jeg har møtt noen hyggelige tisper, og de er jo gjerne mindre av størrelse og litt mer håndterbare rent fysisk. Det er ikke meningen å svartmale bildet av rasen, men tenkte bare jeg ville gi mitt inntrykk, slik at man ikke blir overrasket om man eventuelt er så uheldig å møte individer med samme atferd. Det finnes gode og dårlige individer innen alle raser, men dette er den rasen hvor jeg selv har opplevd nesten bare negativt i forhold til atferd.
 15. Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Jeg har ingen erfaring selv med rasen, men jeg kjenner til tre, fire hannhunder i nærheten her, og de er alle utagerende og aggressive mot andre hunder. De blåser seg opp og er veldig "busete" og truende, og eierne sliter med å holde de igjen. Kjenner til et par tisper, der den ene er ganske fornuftig, men hun er også ganske kvass. Slik jeg ser det (ut fra de få jeg har opplevd) er dette en rase man må være forberedt på at er stor og sterk å holde igjen, og at den ikke går overens med alle hunder og at man vet hva man holder på, dvs kan en del om hundetrening og atferd. Sjekk ut linjer og oppdrettere veldig nøye.
×