Gå til innhold
Hundesonen.no

Frida og fuglehundene

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,283
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Frida og fuglehundene last won the day on 23. Desember 2017

Frida og fuglehundene had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,489 Excellent

1 følger

Om Frida og fuglehundene

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flisa
 • Hunderase
  Engelsk setter og tervueren

Nylige profilbesøk

6,500 profilvisninger
 1. Påmelding hundesonens snap

  Om onsdags- eller torsdagssnapperen ikke kan, så kan jeg ta over. Damn, jeg er alltid for treig
 2. Valper og tur

  Hunder på seks måneder er med på de samme turene som de voksne her hos meg. Ivrig har vært med på turer med de voksne siden han kom hit, i begynnelsen en dag eller to i uka, og nå er han med hver dag. Jeg går litt kortere turer enn vanlig, men vi er ute i ca 1,5 time. Da tar vi det i hans tempo. Han løper løs store deler av turene. Han er nå 3,5 mnd. Kan tenke meg vi går ca 5 km hver dag nå, vanligvis går jeg ca 7-10 km. Egentlig går han en del mer enn det i løpet av dagen, for jeg lufter han to-tre ganger i løpet av arbeidsdagen, og da er vi ute og rusler i ca 20 min hver gang (har mulighet til å ta med eleven ut på tur med oss).
 3. Fire bur og treningsutstyr i en touran?

  Har ingen løsning, men jeg har tre store hunder, hvert bur er 50 cm bredt og 1 m langt og ca 70 cm høyt, og det tar hele plassen i bilen, burene går akkurat inn i bilen. Eneste plassen jeg har til utstyr/lagring er eventuelt oppå burene Det ene buret står på tvers langs skilleveggen og det andre buret (dobbeltbur) står på langs i bilen Spennende å se hva slags løsning du kommer fram til
 4. Brukbare's Extra Ivrig

  En halvtimes tid unna har vi en oppvarmet hall, og denne uka har vi vært på tre treninger. Jeg har gjort meg noen erfaringer som vil gjøre treninga framover lettere for oss. Han blir veldig fort sliten/oppbrukt i hodet, så vi må ha superkorte økter med god intensitet, og så kan vi heller ha lengre økter om han "bare" skal ligge i ro. Han er veldig glad i mat og matfokusert, men når han er sliten er ingenting bra nok virker det som, derfor må vi ha korte, korte økter. Han er veldig opptatt av det som skjer rundt han, av andre hunder og mennesker, så det tar nok mye energi å fokusere på meg når han egentlig vil følge med på de, hehe Der er han litt annerledes enn Isak og Bris, de ble ikke "tomme" så fort ved tilsvarende alder, men regner med det tar seg opp når han blir eldre. Han er jo veldig på når han er på, og fungerer aller best i begynnelsen av treningene. Han er også veldig veldig trøtt når jeg tar han ut av bilen, så jeg må ta han ut litt tidligere enn jeg tror, så han rekker å "våkne" litt før det er hans tur til å trene Lill tok noen bilder av oss i dag
 5. Brukbare's Extra Ivrig

  Ja, når man er tilsvarende rampete
 6. Brukbare's Extra Ivrig

  14 uker 15 uker
 7. Akkurat nå, januar

  Du må bruke chrome ja, og du kan caste fra PC til TV
 8. Ressursforsvar ved "stjålet" mat.

  Når man bytter belønner man ikke stjelinga, man belønner at hunden bytter/slipper det en har. Jeg har en valp nå som stjeler alt han finner av ting, og jeg bytter alltid mot noe bedre, og han stjeler ikke noe mer, det har faktisk avtatt litt nå. Om du tar fra hunden det den har tatt så forsterker du bare det den er redd for, at den skal miste det den har. Men om du bytter med noe bedre så lønner det seg for den å "miste" det den stjal. Du har en hund som stjeler, det er veldig selvforsterkende atferd, og de belønner seg selv i det de får tak i det de vil ha. Det er for noen belønning å "jakte" maten, nemlig å finne en mulighet og deretter hente det den ville ha. Du må bare innfinne deg med at hunden din er slik, for den er å stjele det kuleste som finnes i hele verden, og for å unngå at den klarer å belønne seg selv med å få tak i noe så må du hele tiden være i forkant. Jeg har en hund som er slik, og en hund som ikke synes det er gøy å stjele ting. Han stjeler ikke, for han synes ikke det er like gøy som den første.
 9. Brukbare's Extra Ivrig

  Flere bilder fra forrige uke, 12 uker gammel på bildene
 10. Men kan man ikke være sykemeldt for en ting og jobbe med noe annet? Om forhold på arbeidsplassen gjør at du ikke trives der og fungerer i hverdagen kan jo ny jobb være et positivt innslag for deg?
 11. Hjelp! Jeg håper på å få tatt lappen snart-tråden

  Jeg tok e-teorikurset på teoritentamen.no Helt greit kurs
 12. Hjelp! Jeg håper på å få tatt lappen snart-tråden

  Kjørelæreren min anbefalte meg å ta teorien så fort som mulig, for man bruker jo teorien når man kjører, og da kunne han bruke kortere tid på å lære meg det. Jeg tenkte at det var lurt å få litt praksis først, men jeg så poenget hans. Jeg tenker det kommer litt an på hvordan du lærer og hvordan du er. Jeg hadde kjørt lite og forstod spørsmålene og teorien mer etter å ha hatt noen kjøretimer. Noen hater å lese og lærer bedre via praksis osv. Bare husk at du får ikke bestilt oppkjøring før du har klart teorien, og klarer du ikke teorien må du vente 14 dager før du kan ta en ny prøve. Her var det litt ventetid på oppkjøring, det var ni uker til første ledige time. Jeg tenker at du bare hopper i det og bestiller kjøretime for å komme i gang. Jeg leste forresten aldri i boka, jeg lastet ned appen Teoritentamen og tok den maaaange ganger. Spørsmålene jeg fikk på prøva var veldig like de jeg fikk i appen. Den har også beståttgaranti, så om man klarer de kravene den appen har, så får du pengene tilbake for appen om du ikke består teoriprøva.
 13. Kjøpe nytt kamera

  Jeg har et canon 400d som jeg har brukt i ti år og er kjempefornøyd med til hobbybruk. Jeg vil anbefale tilsvarende modeller, vet ikke hvor langt de har kommet nå, om det feks heter 600d eller 650 d eller noe. Men det er et veldig godt allround kamerahus å begynne med om man er interessert i foto og så kan du legge mer penger i objektiv. Om fotografering ikke er din interesse, men bare bare litt bedre bilder ville jeg kanskje sett på noen andre modeller, men der har jeg ikke nok kunnskap. Jeg kjøpte mitt kamera brukt, da får man mye for pengene Edit: Så det var 750d.
 14. Brukbare's Extra Ivrig

  Og han mener at verden er til å spises opp Alt skal i munnen, hele tiden
 15. Potesokker

  Kan kjøpe cordura på ebay
×