Jump to content
Hundesonen.no

Mogop

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Mogop

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Dansk-svensk gårdshund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke hvordan DSG er generelt, men vår varsler stort sett kun når noen åpner inngangsdøra vår. Så han skiller på det og andre i gangen. Han bjeffer ikke noe mer da enn andre hunder vi har hatt, dvs Labrador og setter. Så det kan være verdt å sjekke ut nærmere, det er ihvertfall en ganske frisk rase! Har inntrykk av at både DSG og SBT har fått en del mer useriøs avl pga stor popularitet, så vær obs på det uansett. Og kan hende det tar lang tid å få valp fra en bra oppdretter av DSG, ihvertfall fra Norge.
 2. https://www.etsy.com/no-en/shop/HappyPawTag Det er den jeg har handlet fra, tar noen uker men billigst av de jeg fant!
 3. Hei alle, jeg er fremmed her (klassisk lurker) men fikk så lyst til å nevne at på Etsy finner man tags i skinn for de som trenger noe lydløst. De veier nesten ingenting heller så veldig fine mtp på det også, mine har overlevd et halvår med nesten daglige turer i skogen uten noe slitasje så det er bra saker! Uff, blir så gira på å misjonere når de rundt deg ikke er gale etter hundeutstyr haha
 4. Ikke svar på problemet, men i fall hun bare har tygd på spennen og du ikke vet om det allerede, så selger jo Non-stop ekstra spenne (https://www.nonstopdogwear.com/no/produkt/line-harness-buckle/). Kan jo være en billigere løsning mens du leter.
 5. Mogop

  Kløv trening

  For volum har jeg brukt plastposer. For vekt vannblærer, bestikk (typ en skje i hver) eller pakker med godbiter som ikke er åpnet, så de har samme vekt. Skal ordne sandposer i forskjellige størrelser så det er lett å pakke etterhvert. Det har fungert veldig bra i en liten kløv, han har bært fra 200-600 gram ca. Husk å regne inn egenvekta på kløven!
 6. Tusen takk for svar! Jeg er enormt treg til å svare selv her men det er ikke fordi jeg ikke setter pris på det. ? Jeg kjenner ingen som forhandler Mary Kay-produkter men skal definitivt holde utkikk! Veldig fint å høre at en krem kanskje kan være løsningen da, han karen her er korthåret så kliss er et mindre problem. Jeg prøver med en mild og skånsom potesalve enn så lenge, den skal jo feste seg godt og ikke irritere på noe vis. Sannelig ganske utsatt disse bjellene! ?
 7. Hannhund med rygglengde på 31 cm trenger beskyttelse til pungen sin. Han er helt fri for pels der den er mest utsatt, og blir rød og irritert i huden tilsynelatende av både kulde og friksjon. Jeg har sett på Non-stop sin Snow Protector, men minste str der tilsvarer rygglengde på 44 cm. Er det noen som har tips til andre produkter som dekker pungen og finnes i liten størrelse?
×
×
 • Create New...