Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,422
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

mushi last won the day on 17. Mai

mushi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,102 Excellent

5 følgere

Om mushi

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Rådyr og rev

Nylige profilbesøk

9,885 profilvisninger
 1. Jeg har opplevd dette. Flere ganger med flått kattene har mistet og hundene har prøvd å spise... 🙄
 2. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Takk! Veldig gøy ja! Ikke akkurat noen lydighetsrase 😂😁
 3. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Hadde to katter da jeg fikk han. Den ene gav litt f og det gikk fint. Går supert enda. Den andre var veldig skvetten og samtidig kontaktsøkende mot valpen. Det var en dårlig kombo og det gikk ikke så bra. Vanskelig å få has på problemet når katten oppsøkte hunden ved hver minste anledning. Katten mistrivdes veldig og ble ekstremt skvetten (alltid vært en sart katt) så den omplassere jeg faktisk. Tellus går fint med fremmede katter, men vil jage på tur. Ikke redd for at han skal skade de. Får han tak i høne eller kanin tror jeg utfallet fort kan bli noe annet, men det vet man ikke før man (dessverre) får testet det ut.
 4. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Nakenhunden har litt skralt gemytt, men gjør du en god jobb får du en knall hund. Det du må tenke igjennom er bruk. Den nakne krever mye klær, puff med pels krever mye arbeid med pels + fryser ofte lett, barbert puff krever klær. Sååå...
 5. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Gjeterhund er uaktuelt her og synes terriere er så vrange, da ble det et enkelt valg i denne størrelsen. 🙂 Luna har mye mer jakt enn Tellus, så jeg synes ikke det er noe problem. Han synes fugler er gøy å jage, men rådyr har han null interesse for. Spretter de over stien eller vi hører dem lurer han egentlig mest på hva som er i veien med luna. 😂 På tur er han strengt talt mest opptatt av å snuse på ting og får ikke med seg at det er fugl i skogen omtrent. 😋 På jorder, i parker, i byen etc er han mer "på", men det er ikke mye styr. Jakten hans går hovedsakelig på syn og at de beveger seg brått på. Luna vil ta alt alltid. Han er ikke interessert i spor etter dyrene. De brukes originalt til harejakt flere sammen. De strihårede og korthårede er ikke typelike i kroppen synes jeg. Stri er ofte mye mindre! Liker de ikke så godt. Medium og stor størrelse har mye mer jakt enn den lille. Veldig frisk rase og den har fortsatt åpne stambøker i Portugal.
 6. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Lite stolt eller. Og med due på banen og løs jakthund! Tre ganger!
 7. Akkurat nå juni 2018

  Deaktiverte du kontoen kan du bare rapportere innlegget og det blir fikset. Men slettet du den er toget gått.
 8. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Kan virkelig anbefales hvis man ønsker en aktiv, liten hund som ikke er en jrt eller dsg. Kan ikke se for meg å kjøpe en annen rase hvis jeg skal ha en liten hund senere en gang.
 9. Håndarbeidstråd!

  Jeg gav vel egentlig opp. Synes hekling er ufattelig vanskelig. Får heller bruke garnet til strikking.
 10. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Ikke sånn veldig mye å skrive, du må nesten hilse på egentlig. De kan være en håndfull for nybegynnere, men du som har hatt hund før vil takle det som oppstår på strak arm. Jeg ser potensialet i min til å bli en liten terrorist hvis man lar han bestemme ting selv. 😁 Jeg digger hunden! Han funker til alt. Min er ca 6 kg.
 11. Moxie Polsk Owczarek Nizinny og gjengen.

  Kjempesøt! Hvordan fant du rasen?
 12. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Vurderer du såpass små hunder kan jeg nok driste meg til å hive inn podengo portugues. Smart og kvikk. Utholdende på tur. Funker til lydighet, lurecousing, utstilling og sofakos. Ikke møtt en enda som ikke elsker unger. Bare å komme hit for å hilse på.
 13. Reptiltråden

  Dette var virkelig sakte-tv. Prøver å innbille meg at det rører seg inni eggene. De er ganske myke ikke sant?
 14. Sverige-tur og ormekur

  Du er i Norge nå og skal til Sverige? Sånn jeg skjønte det på dyrlegen sist kan du ta pille to på mandag og være trygg i 28 dager. Du trenger da ikke å ta pille i Sverige.
 15. Utstyr til liten hund

  Forstadheimen har ophørssalg. De har et enormt utvalg fra puppia som er perfekt for sånne små. De har nettside fra 1995, men veldig hyggelige folk!
×