Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,513
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

mushi last won the day on 19. August

mushi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,230 Excellent

4 følgere

Om mushi

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Rådyr og rev

Nylige profilbesøk

10,267 profilvisninger
 1. Dogs4All 2018

  Nå har PM lørdag kommet. 20 podengos
 2. Dogs4All 2018

  Se her https://www.nkk.no/getfile.php/131968558-1534336780/Dokumenter/Aktiviteter/Dommerlister/Dommerliste DOGS4ALL norsk vinner 2018.pdf
 3. Dogs4All 2018

  Synes jeg leste noe om senest fredag! Skikkelig ilddåp!
 4. Dogs4All 2018

  Pm for fredagen kom i dag.
 5. Utstillingstrening, Tønsberg

  Sandefjord hundeklubb har utstillingstreninger på onsdager fra 1930-21. Koster 150 eller 250 kr gangen og vi har som regel en person som fungerer som dommer.
 6. Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Herlige bilder! Er så artig med videoene hvor hun gjemmer seg bak gardiner haha.
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Tror du det vil gå fint sammen med den gamle hunden? Da ser jeg ingen grunn til å vente. Men den gamle har noe issiues? Jeg kjøpte voksen hund da jeg ville ha to og den jeg hadde fra før ikke var helt god.
 8. Jeg betaler 80 kr for pillene (holder 1,5-2 mnd eller noe?). Blodprøver er 1400-ish når stoffskiftet sjekkes. Dette går jo ikke innunder forsikringen siden det er en eksisterende sak (pluss at det er under egenandelsbeløpet).
 9. Ønsker en turhund, førstegangshund

  Hvorfor vurderer du ikke vorsteh? Den må dekke alle områder, inkl fuglejakt. Tror den kan fryse litt på vinteren, nå vet jeg ikke hvordan du planlegger aktivitet da.
 10. Nå bruker ikke jeg hunden min superaktivt, men all erfaring er vel bedre enn "ikkeno". Jeg merker at energinivået er opp og ned. Noen uker ligger hun godt i sela hele turen og er utømmelig for energi, andre dager må jeg nesten hale henne etter meg. Jeg er nøye med at hun får pillene på samme tidspunkt og ikke med mat. Det er en rolig hund, men i perioder er det som om det ikke er noen hjemme der inne. Stoffskiftet er fint i følge dyrlege. Jogge-/turmotivasjonen er også varierende selv om jeg vet at dette er noe hun brenner for. Jeg synes energinivået var jevnere som unghund - da var hun alltid "på" og full av energi i skogen. Stoffskitet gjør også at jeg må passe veldig på maten hennes og hun er alltid på slankern. Dumt å ikke kunne gi henne litt ekstra i perioder uten at hun går opp en halv kilo.
 11. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Herregud, de valpene er i en rar alder.
 12. Stemmer denne rasen?

  Må bare si at den valpen var stor! Større enn en voksen pomeranian. Pom sliter med helsa som de fleste små hunder og jeg ville ikke kjøpt om den ikke hadde sjekket knærne for paella luxasjon (og har en attest på at de er fine). Selv om du ikke skal bruke valpen til noe spesielt hadde jeg funnet en med stamtavle. Da er du litt mer sikker på at du får en med korrekt størrelse og gemytt. Hva skal de ha for valpen?
 13. Azawakh

  Heh, artig. Det at det er halvville er noe jeg har hørt flere ganger. Har møtt en på lc-treninga et par ganger samt luftet den. Virker som de har sterkt flokkinstinkt og ikke er så interessert i andre enn de som er kjent Flotte hunder og overraskende sterke i forhold til størrelsen.
 14. Innetemperatur hund

  Høres ikke ut som du bør bekymre deg. Jeg ser lett på hundene mine om jeg har det for kaldt inne. Har et ullpledd til de i sofaen, da holde de varmen.
 15. Dogs4All 2018

  Stiller lørdag
×