Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Moderator
 • Innholdsteller

  2,183
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

mushi last won the day on 9. Februar

mushi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,687 Excellent

5 følgere

Om mushi

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Rådyr og rev

Nylige profilbesøk

9,405 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Ho ho. Nå var motivasjonen lav på jobb. Tror jeg skal pakke sammen og dra hjem.
 2. Akkurat nå, februar

  Avspaserte en time i går. Ser ut som det blir noe i dag også da det ble en time lunsj kompinert med skiskyting.
 3. Valpegjengen 2018

  Hvilken rase?
 4. Akkurat nå, februar

  Håpløst... Det gjør vel ikke dem noe at du møter opp. Det er ikke sånn at du stjeler premier eller noe. Utstilling er for alle! Masse lykke til! Hev deg over dem og ha det gøy med hunden din i ringen!
 5. Reptilhold kan bli forbudt igjen

  Hvordan blir reptiler mishandlet på et annet nivå enn den gjennomsnitlige kanin? Det er enklere dyr å tilfredsstille og ha.
 6. Reptilhold kan bli forbudt igjen

  De skal forbys fordi de ikke setter pris på kos? Hvordan er det et argument... Hva med fisk, skilpadde pga allergi, leddyr, edderkopper, snegler etc. Nei, det eneste jeg støtter forbud på ved dyrehold er ville dyr og alle fugler.
 7. Veldig fin artikkel! https://www.nrk.no/livsstil/bikkjekaldt_-seks-rad-til-hundeeiere-1.13904358
 8. Akkurat nå, februar

  Hvordan er det ulovlig å ekskludere noen pga hudfarge, mens det er lov pga seksuell legning? https://www.nrk.no/sorlandet/slutter-a-synge-etter-homonekt-1.13929164
 9. Akkurat nå, februar

  Jeg venta til faren min var på ferie i utlandet. Søster hadde posta litt mye på snap og insta så de fleste hadde nok skjønt det allerede.
 10. Akkurat nå, februar

  Jeg hadde søkt jobber, solgt meg inn skikkelig og forhandlet meg opp i ansiennitet... Jeg vil gjerne, men bor nok langt unna. Hvis du ikke skal til NKK Kristiansand.
 11. Vi som liker blekk!

  Hadde hatt plast hvis du skal gni genser i den...
 12. Akkurat nå, februar

  Ta en avgjørelse kvelden før. Han er valp og resultatene telles jo ikke - ta det som en trening for han hvis du er i form!
 13. Akkurat nå, februar

  Hvorfor skal du ikke dra?
 14. Akkurat nå, februar

  Once you go fiber you never go back
 15. Hvis den eneste grunnen til at du øsnker deg en hund til er pga du tror din nåværende hund vil leke bedre med den hadde jeg droppet det. Du har ingen garanti for at de er på samme bølgelengde med tanke på lek - og det er mer arbeid med to! Jeg synes hundene får mye glede av hverandre (og jeg av dem) når jeg bor alene. Men hadde jeg hatt mann og barn ville jeg nok bare hatt én hund. Jeg synes ikke det er mer arbeid med to hudner i hverdagen, men det er mer stress å dra de med seg rundt, dobbelt så mye arbeid på meg på hundetreninger (og mindre skravling), vanskelig i ferier og skal jeg gå hundekurs i ukedagene blir en av hundene forsømt den dagen. Jeg kunne aldri hatt to hunder med veldig forskjellig behov, jeg er ett menneske og de må henge med på de aktivitetene jeg foretar meg og jeg har valgt rase deretter.
×