Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

mushi last won the day on 19. August

mushi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,194 Excellent

5 følgere

Om mushi

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Rådyr og rev

Nylige profilbesøk

10,053 profilvisninger
 1. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Takk begge to!
 2. Hund på MC-tur - meninger?

  Jeg tenker at det er stor forskjell på å kjøre i 60 og 110. Lengde, temp, vær etc.
 3. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Dette synes jeg er provoserende fra ledelsen. Si du har 200 ansatte. Disse får i snitt en gave til 800 kr hvert år = 160.000,- I stedet for går du ut og sier at bedriften donenerer hele FEMTI tusen til et veldedig formål. Da sparer bedriften masse penger og kan skryte på seg en flott donasjon. Vinn/vinn for bedriften. Da er det mye bedre å bare droppe hele greia hvis de skal være så kjipe.
 4. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Takk! Kjempefornøyde selv! Tusen takk! Takk! Ja, veldig søt! Han var så strøtt og sliten når vi skulle ta bildet at han satt med øynene igjen på 19/20 bilder eller noe. Takktakk! Han er faktisk enda herligere og mer sjarmerende på ekte. Tro det eller ei. ------------- Da har vi fått meldt oss på til et nytt lisensløp på søndag! Krysser fingrene for lisens så han kan konkurrere i september på Høstprøven!
 5. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Super utstillingshelg! 😁👍 Lørdag var det rasespesialen med 33 hunder påmeldt (vanligvis er vi 5-6). Jeg var meget spent på hvordan han skulle gjøre det mot så mange konkurrenter med mye mer erfaring, men det gikk jo SUPERT! Han ble 2. beste hannhund. 🎉🎉 Det regnet og regnet og han gjorde en fantastisk innsats. Beste prestasjonen hans med løping og oppstilling. Lønner seg vist å trene lydighet i stedet for utstilling. 😅😂 I dag var det NKK Lillehammer og han slo til med BIR og CACIB. Helt utrolig bra! (Vi slo hannhunden som ble BIM lørdag! 😮). Endelig fikk vi det internasjonale certet. Tellus fikk det også i Kristiansand, men jeg ble rimelig lang i maska da han ikke var gammel nok. Det å lese reglemanget er noe som går igjen som mangelvare her. 🙄😂 Jeg heiv meg også rundt og fikk øyelyste han. Har hatt litt angst rundt det siden ponni viste seg å ha katarakt og måtte avlives, men Tellus hadde helt perfekt syn!! Luna har hengt med på lasset hele helgen og er helt utslitt stakkars. 💓 Neste utstilling blir dogs4all - da tror jeg faktisk vi må trene mer enn én gang på forhånd!
 6. Akkurat nå august 2018

  Litt kronglete å bli utstillingsgæren uten lappen.
 7. Akkurat nå august 2018

  Hundsomhobby hadde en del da jeg tittet.
 8. Akkurat nå august 2018

  Det er treninger hver onsdag, ofte med "dommer" her i Sandefjord. Bare å komme! 15-20 hunder hver trening.
 9. MyDog 2019

  Jepp! Har allerede kjøpt hotellrom 😂 skal lørdag og søndag. Aldri vært der før dessverre.
 10. Myndenerding

  Hvordan er det på rasespesialene i Norge? Jeg tenker at resultatene der burde si noe om hva som er ønsket eller ikke. På de andre utstillingene kan vel det meste vinne om dommeren er snill. Har sett/hørt om hunder med både ringhale (!) og totalt feilfarget som har blirr både BIR og CACIB på utstillinger i min rase.
 11. Trekkhundtråden

  Når kan hunden starte med mer systematisk trekk? Han er seks kilo og drar rundt på langlina i halvannen time hver dag, den gir faktisk grei motstand for en liten tass - ser han må legge inn en innsats i bakker. Han starter å bli i ganske god form og tenkte å kjøpe en litt bedre trekksele med drag til å henge på om et par mnd. Han er nå 15 mnd gammel. Hvor mye vekt starter man med? Ønsket egentlig å bruke kløv, men klarer ikke finne noe ordentlig som passer pga veldig liten brystkasse og det virker som han liker å trekke.
 12. Skal man exportere ut av Norge kan man få varen uten mva for så å legge frem at den er fortollet ved grensa. Om dette fungerer med privatpersoner vet jeg ikke. Jeg har stoppet på rødt en gang tidligere inn i Norge. Da betalte vi mva på vei inn og søkte refusjon fra selger i ettertid. Jeg hadde ringt tollvesenet jeg
 13. Akkurat nå august 2018

  Jeg ville klart ha dratt til en annen vet i tillegg.
 14. Akkurat nå august 2018

  Pekingneser vant gruppa. 3 av 4 plasserte raser med korte neser i klassen. IKKE bra...
 15. Akkurat nå august 2018

  Stilles de begge dager?
×