Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  24

Ozzy last won the day on 8. November 2018

Ozzy had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,393 Excellent

5 følgere

Om Ozzy

 • Rang
  =)
 • Bursdag 11. Juni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Bulldoser på lykkepiller x 2

Nylige profilbesøk

12,626 profilvisninger
 1. Ozzy

  Dette er planene for 2019

  - Bestå første året på bachelor. - Gå ned fem kilo. - Spise mindre drit. - Spare. - Ta opp nosework igjen med Damir. - Trene mer "lydighet" med Iraia. - Ha det mer ryddig hjemme.
 2. Mulig å få en link til denne saken? Litt enklere å få et bedre bilde enn denne tråden..
 3. Ozzy

  Kasko, Lupin og Emmy

  Kondolerer så mye
 4. Husker ikke helt nøyaktig, men det var to runder med uka mi han var helt ekstrem. Var vel noen mnd hvor han var ekkel, men ikke så ekkel at jeg ville binde han i skogen og gå.
 5. Ozzy

  Akkurat nå- desember

  Juletre i boks. Litt skeivt, men det har fått mye kjærlighet og pleie og jeg måtte i fire butikker for å finne alt jeg trengte! Jeg har brukt nesten to timer på å ordne det Potten var grå, så ville feste gullbånd rundt den, som ikke var enkelt å feste. Gitteret var ikke så lett å plassere heller. Og man blir jo utslitt av å tre tråder inni de mikroskopiske hullene på julekulene, så jeg pynta bare siden som er synlig
 6. Får håpe det roer seg, men utrolig frustrerende når hannene er sånn. Damir var rett og slett uspiselig i tenåra, jeg kunne nesten ikke være i samme rom som han når jeg hadde mensen uten at han ble ekstremt ekkel. Helt forferdelig.. Men så plutselig slo det av en bryter, og han roet seg betraktelig. Nå bor han med tispe og ingen av de settes bort når hun løper, han takler det helt fint
 7. Ozzy

  Akkurat nå- desember

  Hjemmeeksamen levert og jeg kan endelig ta ferie.
 8. Støtter svært skjeldent sånn tigging fordi folk ikke gidder å forsikre hundene sine. Dersom grensa vår blir nådd blir det privat lån, mastercard eller i værste fall forbrukslån. Kunne ikke falt meg inn å be andre betale for at jeg ikke har pengene. Jeg mener at hvis du hverken har forsikring eller buffer så får du jaggu meg ta det på din kappe, ikke tigge. (men jeg sier ikke at alle kan "skylde seg selv", men de aller fleste som tigger har ikke sikret seg for sånt.)
 9. Ozzy

  Er du en prepper?

  Nei, her det lite prepping. Har alltid knekkebrød og noe hermetikk, men det er fordi det er tilbud, ikke fordi jeg er forberedt. En halv dag på vinteren uten strøm, så må vi uansett stikke, for her er all varme avhengig av strømmen Så da blir det å bo hos pappa da, og han hamstrer Kommer det en zombieapocalypse, så har vi ihvertfall en bøtte med våpen og ammunisjon til enhver anledning
 10. https://www.vg.no/spesial/2018/nettets-gapestokk/?utm_source=vgfront&utm_content=row-1 "Marit Forbord ble hengt ut etter at hun som grenseveterinær i Mattilsynet avviste Underberge da han forsøkte å ta med seg fire valper med manglende vaksiner inn til Norge" .... "Ann Kristin ble hengt ut etter at hun som saksbehandler i Finn.no avviste Underberges annonse med importerte hunder, med henvisning til Finns regelverk." Kan flyttes dersom det er feil kategori, men ettersom at han er oppdretter på Staff og Dogo så la jeg den her.
 11. Ozzy

  Akkurat nå - november

  Og her sitter jeg og sliter med å aklimatisere meg fordi det har plutselig blitt - 6
 12. Ozzy

  Vi som liker blekk!

  Takk. Selvfølgelig helt enig 😂 Er litt sært, så enten digger folk den, eller så sier de at jeg vil angre 😂
 13. Ozzy

  Akkurat nå - november

  Jeg er så lat at jeg kjøper vindusviskere på verkstedet, så de monterer dem for meg
 14. Ozzy

  Student 2017-2018

  Tiden flyr på universitetet. Hatt første 6timers eksamen i oktober , fikk C, er selvfølgelig fornøyd med det, men det hadde alltid vært fint med en karakter høyere men herlighet, første eksamen, og jeg kan alt jeg skal kunne Men neste nå er hjemmeeksamen. Får eksamensoppgave 11.des og skal leveres 14.des. Noen tips og triks? Både før og under eksamen. Jeg skal ikke være hjemme, tenkte å leie grupperom sammen med to andre som jeg jobber bra med og vi tenker alle forskjellig og har våre styrker. Har jobbet sammen med arbeidskrav før, og vi går bra sammen. Det er individuell eksamen, men vi tenker det er lurt å jobbe hver for oss, men sammen. Så vi har mulighet til å få hjelp, og hjelpe ved behov. Høres det fornuftig ut?
×