Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/03/20 in all areas

 1. 2 points
  20% på alt til hund og hundefører på hooks.no Gjelder t.o.m. 6.juli https://www.hooks.no/kampanje/20-hund-hundeforerklar-20-v31-no?utm_source=Voyado&utm_medium=email&utm_campaign=200703 V31 Påminnelse 20% hund %26 hundförare NO&vtid=nRz7qkcYyEyNv6uSAQANgg&instock=true
 2. 1 point
  Nå er vi i juli 😁 2 arbeidsdager til ferie 😁😁
 3. 1 point
  Juli, og nå har jeg tre ukers ferie!
 4. 1 point
  Drøbak hundehotell har kjøpt opp et stort anlegg og skal etablere seg her i området nå. I avisartikkelen står det "En del av virksomheten blir altså forskning på avl. Man er med i internasjonal forskning på hundeavl, og noe av dette vil altså komme til å foregå på Hovelsåsen. – Vi har samarbeid på det området med flere land i Europa og Australia. Hovelsåsen skal være klar for den delen av virksomheten før det setter i gang, sier Wiik." Hva slags forskning er det de driver med? Vet noen om det er noe seriøst, eller er det forskning som i å utvikle "cobberdog-rasen"?
 5. 1 point
  Problemet er at når man kommer opp i så høye priser, så øker det motivasjonen til dårlige oppdrettere som kun er ute etter profitt til å begynne å avle. Og jeg klarer overhodet ikke å se at man må opp i 20-30 000,- for at folk skal tenke seg om. Gratis eller svært lav pris kan selvsagt gi en negativ effekt med impulskjøp, men bikker man ... tja ... 10 000,- (?) så viser det en betalingsvilje og at noe er vurdert nøye for folk flest med vanlige inntekter i alle fall. Jeg ser også en fare i at høye priser kan utelukke mange potensielt gode hundeeiere og oppdretter får færre å velge i. Joda, å ha hund er dyrt året rundt, men en slik engangssum er en barriere for mange folk. For all del, gode oppdrettere fortjener å få betalt, men det er svært problematiske sider ved at prisene galopperer også. Synes NKK og raseklubbene burde være flinkere til å sette anbefalt salgspris for valper - handel av levende dyr er ikke et marked som fortjener å være totalt uregulert.
 6. 1 point
  Caizer har blitt 18 mnd, ferdig helsesjekket og blitt en fin gutt HD - B AD - 0 PL - 0 Øyelyst - Distichiasis mild (ekstra øyehår på begge øyer) DW fri fra foreldre.
 7. 1 point
  Har blanding av labrador og puddel. Flott hund, snill, sosial og trygg, er godkjent redningshund ettersøkning, så søksevnene er også i orden. Retrievere har alltid ligget mitt hjerte nærmest, så jeg så etter retrievere/blanding av retrievere da jeg skulle ha ny hund og endte opp med denne, uten å vite at akkurat denne blandingen er "motehund". Han var da seks måneder og hadde vært i et par barnefamilier hvor han ikke fungerte. Det skal sies at han er kjempefin med unger, andre hunder og alt, men som alle andre hunder trenger han mosjon, trening og trygge rammer. Det jeg tror er noe av problemet er at disse blandingene i noen tilfeller blir fremstilt av oppdrettere som hunder som kommer ferdig oppdratt og som det er omtrent umulig å mislykkes med.
 8. 0 points
  Før i tider var hund en utgiftspost. I dag kan man tjene godt på de. Jeg vet om opprettere som lever kun av avl. Når man avler frem sånn omtrent 50 valper i året, og med dagens priser, så er det mye å tjene. Det er jo skattefritt. Og blander man raser (lager seg noen design-valper) så slipper man også stå til ansvar hvis valpen ikke er rasetypisk o.l. Dumme, dumme valpekjøpere 😕
 9. 0 points
  Absurde priser på finn.no om dagen. Så dvergpuddel valper uten stamtavle i går til 30 000 kr. Det er nesten det dobbelte av hva jeg betaler for en valp fra seriøs oppdretter.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×