Jump to content
Hundesonen.no

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Katharina

  Dogs4all 2019

  Jeg har lyst til å melde på men er redd det skal bli avlyst som alle de andre utstillingene.
 3. Tyttebæra

  Melketenner hund.

  Den der ser ut som en vanlig melketann, ja. Har noen tenner som valpen her har felt, deriblant en hjørnetann, ser likedan ut.
 4. Jeg valgte i våres å kastrere min tispe på langt mindre grunnlag enn dette og veterinæren mente det var godt innenfor regelverket. Hun var nedstemt, usosial og rar etter hver løpetid, to ganger i året. Hadde ingen komplikasjoner og er fornøyd med avgjørelsen. Kan dog anbefale å sjekke rundt for prisforskjellene er STORE. Jeg er kunde hos tre klinikker jeg stoler på, og prisene der var 6000, 14000 og 26000 😅💸 sistnevnte var kikhullsoperasjon da, men likevel...
 5. Ingidano

  Melketenner hund.

  Har du kikket inni munnen til valpen? Når valpetenner ramler ut er som regel den nye tanna på god vei ut og alt er ok. Men, om du er usikker/uerfaren skader det ikke å spørre noen du kjenner, oppdretter f eks, som kan kikke inn i munnen og se om det er greit.
 6. MegaMarie

  Dogs4all 2019

  Det er egentlig ikke så tidlig, ettersom at fristen for påmelding er 30 september! Lurt å lage tråd så man kan minne på de som har glemt å melde seg på. Selv kommer jeg som ren tilskuer for første gang. Jeg har stilt ut et par ganger på Dogs4All før og syntes det var kjempe gøy! Det er så mye å se på og gjøre der. Det ene året husker jeg det var en egen agilitybane som man kunne gå inn å trene på om man ville. I tillegg var det masse show, agilitykonkurranser, freestyle, hundeskoler som hadde små kurs, masse salgsboder, raseboder, raseparade osv! I tillegg var det skikkelig svung over gruppefinalen med masse stilig lys osv. Man føler man er på en virkelig stor og fancy hundeutstilling
 7. chili

  Melketenner hund.

  Dette er en hjørnetann fra min Cavalier valp. En melketann. Jeg lurer på om hele tanna er kommet ut pluss rota eller sitte rota igjen. Er det noen som kan svare meg på det.Må man til dyrlegen?
 8. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg bestilte Seasonal surprice Box fra Erin Condren og fikk tilsendt 2 stykker. Så om noen vil kjøpe en uåpnet boks for 250kr si i fra. Kan se på youtube hva boksen inneholder eller jeg kan legge ut bilde i kveld.
 9. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Våre jakter hele tiden, men går vi tur hjemme er de litt mer i turmodus, men om de finner fugl så tar de stand. De skiller på et vis, men de løper mye uansett. På jakt så er de i jaktsøk og ikke bare løpe rundt på tur. Men finner de fugl så tar de stand uansett. Men ikke så ofte vi finner så mye fugl på turer i skogen hjemme. Vi har tre jakthunder vi bruker aktivt til jakt og konkurranser.
 10. chili

  Valp.

  Hei. Eg har en valp på litt over 5 måneder. Han har en navlebrokk på 1,5 cm og bredde er 1 cm. Den er har når han står altså ikkje like mye som når han ligger. Er det helt normalt? Og den går fint å trykke inn og er myk og fin. Trenger man å operere den vekk eller kan den bare stå? Kan det være at han ikkje har brokken når han er ferdig med å være valp eller?
 11. yoloomg

  Raser til rypejakt

  Høres perfekt ut!
 12. Yesterday
 13. Jeg tenker litt i samme bane selv...Har ei gordon setter tispe på 2.5 år selv. Hun har løpetid hver 6 mnd da men,helt siden første løpetid har hun vært svært plaget med innbilt svangerskap. Det blir bare verre for hver gang.Får ikke melk da så,det er da noe👍Men,hun er en tispe andre hunder synes lukter godt i utgangspunktet,under innbilt tar det helt av mer som populær ja! Så varer det jo i flere mnd.Hun vil ingen ting,veldig hormon påvirket og rar...Eneste som «skremmer» meg litt om velger kastrere er om blir inkontinens forrige hunden min ble det svært kort tid etterpå.Hun måtte opereres pga lukket livmorbetennelse. Det gikk jo fint med medisin da. Så er det en stor operasjon men,går jo som regel bra da. Lykke til med valget!
 14. tillien

  Akkurat nå, september

  Jeg synes ikke det er så rart jeg, selv om det ikke passer inn i mitt (hunde)liv slik det er nå. Det blir litt merkelig å skulle stemple anskaffelsen av en slik hund som et uheldig kjøp når folk sitter på all informasjon, vet at det kan være en risiko og likevel ønsker å gjøre det. De føler vel tvert i mot at de har vært heldige som får muligheten til å bli kjent med disse særingene og er formodentlig klar over en viss risiko og parat til å gjøre det som må til for å gi dem gode liv.
 15. Miloficent

  Dogs4all 2019

  Høres ut som hundeparadis for min del😍 Jeg er også fra Vestlandet, slår meg gjerne sammen med noen på veien mot Østlandet😂
 16. Kristin_nord

  Dogs4all 2019

  Jeg stiller for første gang. Men var der i fjor. Massevis av utstillere både på for, dyreutstyr og raseklubber. Kan forsåvidt gå rundt å skravle hele dagen. Treffe raser av alle slag. Bare kos 😍
 17. Rufs

  Akkurat nå, september

  Fint for valpene at de får et hjem. Fint for oppdretter at andre vil overta dem. Men ikke nødvendigvis så heldig kjøp for dem som kjøper dem. Det er derfor jeg sa at det er utrolig at noen velger å kjøpe valper med såpass mye feil på, når de heller kan kjøpe (i utgangspunktet) en frisk valp. Men folk gjør som de vil gjøre med sine penger, og gjøre som de vil med sin tid. Jeg syns det er rart
 18. Mrs.Fisken

  Dogs4all 2019

  Noen som har lyst å fortelle litt hvordan det er der? Har hatt lyst å dra flere år, men aldri kommet så langt (bor på Vestlandet)😊
 19. tillien

  Akkurat nå, september

  Ikke alle hunder har livets rett nei, det er det vel svært få som mener, men disse har til nå hverken vist tegn på fysisk eller psykisk sykdom (utenom sterilitet og merkelig pels) og har, formodentlig i samråd med veterinær, altså blitt gitt en sjanse. Ikke er de fra en valpefabrikk og ikke er de solgt som eksotiske blandingsvalper - de er solgt akkurat som de er og med åpne kort: et uhell i dobbel forstand. Jeg ville heller ikke kjøpt en slik hund, men jeg synes det er fint at noen vil det og jeg ser ikke noe prinsipielt problem i å gjøre det - i motsetning til å støtte valpefabrikker.
 20. Mrs.Fisken

  Kanindachsen Ærke

  Ærke er registrert med fargen sort/tan merle. Moren er sort/tan, mens hans far er sort/tan merle😊 Men er enig med deg, jeg trodde heller ikke de kunne ha den fargen før jeg møtte ham.
 21. Lillekrapyl

  Akkurat nå, september

  Nyhetssak om de på VG - https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/AdQvbj/hyene-valper-vekker-oppsikt-et-mysterium?fbclid=IwAR0p-xBeClot4SpgOm_vGhT4a30swtYUCivmVlOTiW_FJb1QKLcq2QiiXg8
 22. Rufs

  Akkurat nå, september

  Jeg syns egentlig ikke alle hunder (dyr) har livets rett. Tidligere var det vel slik at det var kun de beste valpene som levde opp, som fikk et hjem. I dag skal alle få en sjanse uansett fysiske og psykiske plager de har. Og det finnes virkelig en del hunder der ute som ikke har det bra, f.eks psykisk... Jeg traff ei dame som hadde kjøpt seg verdens søteste blandingsvalp en gang. I løpet av det første året hadde hun brukt ca 70 000 kroner (!!!!) hos veterinæren på den hunden. Det var så mye feil med den, og når jeg traff henne så lurte hun på om det var noe feil med hoftene siden den gikk så rart. Da jeg traff henne ca ett halvår seinere var hunden avlivet. Hun hadde brukt så mye tid og penger, og hun hadde blitt så glad i den, men avliving var det beste. Etter det vet jeg med sikkerhet at jeg ALDRI skal kjøpe en valp av bamhjertighetsgrunner som at "den kommer fra en valpefabrikk og trenger meg", eller "den er ikke frisk, så den trenger meg". Jeg kjøper meg kun en valp som jeg kan se for meg et langt liv med, og håpe det blir på den måten (vil i hvert fall gi oss den beste sjansen)
 23. Quack

  Hundekurs Aktivhund/Tunge hundesenter

  Så vidt meg bekjent går det en del i dominansteori der i gården. Jeg ville nok sett etter noen andre i nærheten, som bruker oppdatere metoder når de trener hund.
 24. Last week
 25. tillien

  Akkurat nå, september

  All den tid det ble bestemt, formodentlig i samråd med veterinær, at de kan leve opp, er det ikke fint å tenke på at noen vil ta vare på dem? At man må betale noen kroner - maks halvparten av hva man betaler for de fleste rasehunder - er underordnet synes jeg. De har egenverdi og fortjener gode hjem og ikke bare bli gitt bort som defekt vare til folk som er ute etter gratis hund. Å gi noen kroner viser et minimum av seriøsitet. Salgsargumentet om at de er de eneste i Norge var litt merkelig, dog.
 26. Kan bare føye meg inn i rekken, enig i at dette høres ut som gode grunner til å vurdere kastrering! Ta diskusjonen og den endelige vurderingen i samråd med veterinær, selvfølgelig, men slik du skisserer situasjonen kan jeg ikke skjønne annet enn at dette er godt innenfor dagens regelverk og at det helt klart vil være til hundens eget beste. Jeg har for øvrig tenkt at min tispe blir relativt hormonell i forbindelse med løpetid, ihvertfall noe mer enn det som er «normalen», men hun er altså ikke i nærheten av så voldsomme reaksjoner og plager som du beskriver. Bare for å støtte oppunder at dette nok er mer enn hva man som tispeeier skal og bør tåle (for ikke å snakke om hunden selv, da!).
 27. Vil tørre å påstå du stiller under medisinsk årsak. Det er ikke sunt at hun har det sånn
 28. Rufs

  Akkurat nå, september

  Helt utrolig at noen er villig til å kjøpe disse (selv om de er de eneste i Norge 🤔), når man heller kan kjøpe seg en frisk valp
 1. Load more activity


×