Jump to content
Hundesonen.no

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Veronica O

  Hundesenter

  Hei! Vi skal slå sammen hundebutikk og hundekurs til et hundesenter med både utendørs og innendørs treninger og kurs. Jeg trenger sårt noen forslag på navn for senteret Alt jeg finner er allerede tatt. På forhånd takk! PS! det vil komme en liten gave i posten til den som kommer med beste forslaget
 4. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk😊
 5. Isbjørn

  Hvor ofte leker hunden din med andre hunder?

  Takk for mange svar! Jeg tror egentlig min hund hadde hatt godt av å få leke mer med andre hunder - kanskje hadde han da fått utløp for den gleden og blitt mindre frustrert ved passeringer (?). Siden han er såpass robust og uredd har jeg tatt ham med i hundepark et par ganger, men jeg er jo redd for disse dårlige opplevelsene som kan komme. Hittil har det gått helt fint og han har kost seg masse. Han er heller ikke aggressiv mot noen andre hunder (heldigvis!), selv om han er i puberteten og finner på mye annet tull Skal se om jeg finner en hundepark som ligger litt mer bortgjemt.
 6. HeleneFS

  Valp bjeffer etter en stund alene hjemme

  Hei. Jeg tror dere har økt tiden litt for raskt og jeg ville da gått noen steg tilbake. Og varier tiden veldig. jeg var i et par måneder på grensen 1,5-2 timer alenetid for der var komfortgrensen til min valp, men med masse mengdetrening og variasjon mellom alene på kontoret, i bil og hjemme så løsnet det plutselig
 7. HeleneFS

  Seperasjonsangst

  Signerer denne! kan hunden være alene i bil? Hvor er hunden når den er alene? Hele huset? I bur?
 8. Hampus

  Hundegrind til bil

  Kulkukoira i Finnland tilpasser sine grinder til de fleste bilmodeller. Vi har hatt vår siden i 2008, bare gjort noen mindre tilpasninger da vi bytta til ny modell. Kjempefornøyd! De koster litt, men det er en investering vi ikke har angra på. Låsbart, og skranglefritt. https://www.kulkukoira.se/epages/kulkukoirase.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/2016101902/Categories/Hundgrindar
 9. miemichelle

  Jursvulst - jeg vil gjerne høre din erfaring

  Ok så bra det ikke har kommet noe tilbake på jenta di😊 Hvor stor var svulsten dere tok bort? På Naya dukker det stadig opp nye kuler de siste dagene, men dyrlegen kunne ikke si noe om at det var en indikasjon på at de var ondartet. Bare føler det virker så aggressivt når det fortsetter å dukke opp nye kuler. Det er så nervepirrende med denne ventetiden😬 Finner heller ikke så mye informasjon om hva overlevelsesraten er på ondartet svulst.
 10. Ravensburger

  Akkurat nå, januar

  Supernatural er på Amazon prime:)
 11. Takk for tilbakemeldinger 🙂 Ringte veterinær i dag og vi får komme innom på en time i morgen. Hun sa det mest sannsynlig er irriterte hårsekker som gjør at det klør, og at det også kan klø mer hvis hun har fått sår. Så er nok greit å ta en tur innom!
 12. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Noen som vet om Dr. Who eller Supernatural er tilgjengelig noe sted?
 13. Du sier at hun har ristet seg mye, klødd intenst, og faktisk klødd seg til blods. Samt at hunden har en historikk med mye øreproblemer. Da ville jeg absolutt tatt en tur til veterinæren.
 14. Ja Sjekker gjenværende jurlister hver uke. Ikke kommet noen svulst hittil.
 15. Tenker det første du bør gjøre er å ta på henne en krage slik at hun ikke får klødd seg mer. Dersom ørene ikke ser bedre ut ganske raskt eller hun ikke slutter å klø, vil jeg anbefale å ringe veterinæren som har behandlet henne. Det virker som hun har et litt alvorlig problem med ørene i utgangspunktet, så er du usikker på noe bør du heller ringe en gang for mye enn en gang for lite.
 16. Wilhelmina

  Seperasjonsangst

  Først ville jeg ikke forlatt han i det hele tatt en periode fremover, sånn at han får nullstilt litt mentalt. Nå har han fått opplevelsen av at det er veldig ubehagelig å være alene, og dette vil forsterkes hver gang du forlater - selv om det bare er for å gå ut med søpla. Deretter ville jeg begynt helt fra start med alenetreningen, som om det skulle vært en 8 uker gammel valp, og fokusere på å aldri være så lenge borte at han blir urolig, selv om det bare er snakk om sekunder i starten.
 17. miemichelle

  Jursvulst - jeg vil gjerne høre din erfaring

  Det ble bekreftet i dag at Naya har jursvulst, fem stykker. På torsdag skal to av kulene opereres ut for å sende inn biopsi til patolog. Dyrlegen anbefalte å fjerne begge jurlistene, da svulstene er spredd utover. Men først skal vi få sjekket om de er ondartet eller ikke. Er så bekymret for jenta mi❤
 18. hundevenn1998

  Seperasjonsangst

  Heisann Lurer på om det er noen her som kanskje kunne ha hjulpet meg å komme med noen tips.. Jeg har en valp på 8 mnd som har begynt og utvikle seperasjonsangst.. Da jeg startet å venne han på å være hjemme alene gikk det veldig fint, men etterhvert som han har blitt hjemme alene lengre og lengre(aldri mere enn 3 timer maks), har det begynt å bli et problem.. han bjeffer, bjeffer og bjeffer, og har tisset seg ut 2 ganger.. Etter dette begynte å eskalere, er han naturligvis ikke hjemme alene noe lengre enn når jeg drar ut med søpla mtp naboer (noe han heller ikke takler. han begynner å bjeffe med en gang jeg går i yttergangen for å kle på meg).. Jeg fårstår fullt ut at noe jeg har gjort/ikke gjort kan for dette.. Jeg har veldig dårlig samvittighet og føler jeg har tabbet meg ut veldig ovenfor valpen min, så jeg setter pris på om dere kan gi konstruktiv kritikk og fortelle meg hva jeg burde ha gjort/bør gjøre herfra, istede for å være stygg.. Dette er noe jeg håper på å enda kan snu, slik at han kan føle seg trygg med å være hjemme alene. Har noen her noen tips til hvordan jeg kan forsøke og rette opp feilene mine på? - bekymret førstegangs hundeeier.
 19. miemichelle

  Jursvulst - jeg vil gjerne høre din erfaring

  Ok, takk for svar❤ Lever hun fortsatt i beste velgående, kom det noen svulst tilbake?
 20. Valp på 5mnd har ingen problem med at vi drar fra han hjemme, og slapper av før han sovner. Men etter 1-1.5time våkner han og starter å bjeffe. Dette holder på til vi kommer hjem. Er snakk om 2-2.5time total alenetid. har noen tips til å få han til å aktivisere seg selv når han våkner og er alene? radio er på, og vi har gått en god tur og vært på do før han blir alene.
 21. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  jo, men GRUNNEN til at de reagerer kan da være ulik, og det vil da påvirke hvordan man jobber med problemet, tenker jeg. Uten å være ekspert innen temaet.
 22. Rufs

  Hvor ofte leker hunden din med andre hunder?

  Jeg har flere hunder. De leker ikke så mye sammen rett og slett fordi de leker på så forskjellige måter at de ikke forstår hverandre så godt 😅 I tillegg har de faste hundevenner som de går tur med. Da kan de leke hvis de vil. Det skjer flere ganger i uka. Ellers leker de aldri med fremmede hunder (ikke nå lenger i hvert fall). Leking seg imellom er en veldig viktig del av hundelivet, men de bør jo være trygg på den de skal leke med.
 23. Rufs

  Fra bølle til bestevenn

  Det er det sikkert ikke. Det er mange hunder som reagere på forskjellige ting på forskjellige måter. Iris og min hund reagerer på forskjellige ting, men begge klikker så ekstremt på det de ser at det ikke blir mulig å få kontakt med dem når de først har klikket. Måten de reagerer på er et stort problem, uavhengig av hva de reagerer på. Det blir rett og slett farlig (ved at hundene, førerne eller en tredje-person kan bli skadet)
 24. Pixie

  Kjøp av hund

  Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
 25. Pixie

  Hvor ofte leker hunden din med andre hunder?

  Vi brukte dagpark et par ganger i måneden da vi hadde unghund, der fikk han leke mye og bli flinkere sosialt siden han var litt klønete (ikke alltid tok signalene når andre hunder ikke ville). Der fikk han gå løs i gruppe og kunne velge selv hvor mye han ville involvere seg. Vi lekte sjelden med andre hunder vi møtte på tur, om vi møtte noen løse i skogen hendte det jo at de hilste og løp litt sammen men så lenge han var i bånd hilste vi ikke på andre hunder. Han var alltid happy når han skjønte han skulle i dagpark, så det virket som han trivdes!
 26. Avani

  Fra bølle til bestevenn

  Hvordan kan man se om det er det ene eller det andre på en BC, de har liksom samme kroppsholdning åkke som de?
 27. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Men - en border som utagerer på ting i bevegelse, er vel ikke helt det samme som dette? Borderen jeg hadde en del med å gjøre for ca 25 år siden utagerte også på biler, sykler og joggere. Ved et tilfelle bet den en jogger i benet. For denne var det gjeterinstinkt og frustrasjon, ikke frykt, som lå bak. På den tiden var det helt innafor å be hunden kutte ut det der, og han sluttet med dette (men det var ikke snakk om å TA fysisk i hunden, eller noe sånt). For Iris mener de vel utagerer på grunn av annet enn gjeting?
 1. Load more activity


×