All aktivitet

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Her er det -5 idag, men meldt +5 på julaften..
 3. Den nyeste værmeldinga sier at snøen kanskje ikke regner bort før julaften, men at det tvert imot kommer mer snø.
 4. Når eg hadde med Etnaen min i bilen når eg var på jobb når ho var yngre, så fylte eg opp brusflasker med varmt vatn som eg la under eit pledd eller to. Dei holdt seg faktisk ganske varme, sjølv i 8-9 timar. Ellers hadde eg mange pledd og ein tjukk ullgenser ho kunne ligge på. Pluss tjukt canelana ulldekken. Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
 5. De har røngtet henne skikkelig og flere har sittet og finmalt i tilfelle det skulle være en helt ny prolaps. Men nei, hun er overraskende helt bra mtp at hun har blitt sparket av en hest til og med 🙄 Finn gjerne ut hvilken sykdom det er Stemmer ikke helt med symptomene dessverre :-/ eller, i alle fall ikke med de symptomene jeg finner på Google..
 6. Mine ligger på tjukke puter dekka med fleeceteppe, og så har de non stop dekkenet eller pomppa toppa på seg. Da ligger de gjerne der i flere timer, selv når det er -10 grader. Er whippeter og pointere Syns det passe lunk i bilen også sånn sett, er stv, så tydelig at de varmer opp litt sjæl å
 7. Myasthenia gravis? Kan det være det?
 8. Langrenn og kakao til frokost, fin start på lørdagen I kveld skal både K og M på julebord, jeg burde fått unna noen julegaver men vil få gått en god tur i ettermiddag også. I går kveld oppdaget forøvrig Harly meningen med livet, den kommer i en pose som heter partymix Har sett han sleve litt før men i går rant det i strie strømmer, kjære tid!
 9. Våkna til MASSE snø Fått skuffa unna det meste, og innser at det er på tide å sette hengeren ut av garasjen, sånn at en av bilene kan stå inni der Frøken husky har oppdaget at man kan klatre over gjerdet... så nå blir hun fotfulgt i hagen, og jeg må se til å kjøpe et langt tau el.l. Julegavene er straks ferdige (bare noen få igjen), og juletreet står i garasjen. Fryktelig lyst til å slepe det inn, men er stygt redd for at det vil ry noe så inni gamprævva i romjula, hvis jeg gjør det... Har kjøpt sånne farga ledlys i år, fordi jeg har vært dum og malt veggene der treet skal stå; gråblå Da kan jeg ikke ha rød julepynt på treet da... sier OCD'en min. Så farga lys og KUN sølvfagede kuler og annen pynt. Håper det blir kult, om ikke annet (selv om det blir feil ).
 10. Har laget myke karameller i dag I kveld skal det pakkes inn julegaver. Begynner å nærme meg ferdig nå.
 11. Det enkle er ofte det beste: Ta på bikkja «slips» og bare led henne unna vinduet når hun begynner å jazze seg opp. Da slipper du å ta på henne og hun slipper å ta stilling til at noen ødelegger hennes livsviktige oppgave med å være kjeftesmelle. Idet hun snur seg mot deg og kommer, kan du være pedagogisk og hyggelig og snakke med blid stemme, så det å komme til deg blir mer stas enn å stå i vinduet. Eller du kan bare ta henne vekk og be henne legge seg uten noe dikkedarer. Jeg hadde nok gått for det siste.
 12. Det var pittelittegranne regn i lufta da jeg var i Privet Drive, så det var nesten ingen kø i huset. Det var ikke store arealet, men det var mye å se :-D Jeg fikk litt følelsen av å kjøre the knight bus da jeg satt i toppen på bussen fra togstasjonen, svaiende gjennom gatene! Jeg har masse bilder, men har ikke hatt tid til å gjøre noe med de enda. Ja, jeg tror det skal litt til for å kjede seg der. Jeg så ei lita jente som sov på et togsete mens mora frydet seg over å jakte på greenscreenfrosker - men jeg antar hun var utslitt :-P Nei, jeg trenger ikke the real deal, men det ble litt antiklimaks, særlig siden jeg hadde lest advarsler om at det var mulig å gå rundt for de som var redd. Det var ikke skummelt der :-D Det er sant, jeg tok meg i å stå på det ubrukne beinet og hvile det andre i lufta ved hvert lyskryss. Jeg er nemlig kvart stork... Nå har jeg fått sett ferdig Goblet of Fire. Jeg hadde en ambisjon om å se alle filmene før jeg dro til London, men tiden strakk ikke til. Men kollegaen jeg lånte DVD-boksen av er sykemeldt, så da kan jeg sikkert låne den over jul og få sett resten.
 13. I dag
 14. Men kanskje jeg ville går for gulrot Nei, får tenke litt mer på det... ---- Der er kaldt i Bergen når det er -6 grader.. men været er nydelig da! Får se om vi drar inn i ervika å går tur i dag å. Vi kjøpte juletre i går mamma lager juletreteppe til meg, så vi kan ikke sette det opp før den er ferdig. Men hun sier hun skal bli ferdig til i dag, så krysser fingrene Skal lage kjøttpålegg i morgen. Er veldig spent på om det går fint. Skulle egentlig lage av svin og storfe, men så hadde vi lam og hjort i frysen, så da bruker vi det istedefor. Håper bare det smaker godt
 15. Visste om en curly som hadde noe som hørtes veldig likt ut, det var en eller annen autoimmun sykdom som var vanlig på curly. Vet ikke hva det heter, men det går sikkert å finne ut... Responderte ihvertfall ikke på kortison :/
 16. Jeg hørte så vidt på slutten av det der i morges nå... og tenkte at det konseptet kanskje har utspilt sin rolle nå snart... og hvorfor MÅ de ødelegge all musikk med de der sekkepipene? Du får skjære opp en haug med appelsiner til ham og sette i kjøleskapet sånn at han kan gå og forsyne seg når det passer Jeg har utsatt den der oppdateringen til nå... men lurer på om jeg bare skal fortsette å utsette om den kan få slike konsekvenser? Det kom masse snø nå i morgentimene gitt. Nå har jeg måket inngangspartiet igjen så det ser ut som om noen bor her Også sitter jeg med et lite dilemma: dra på skitur eller dra på shopping (jeg glemte selvsagt halvparten av alt jeg skulle kjøpe i går). Nykjørte skiløyper kan vel fort være litt løse nå, og da blir det stygge spor etter hundene, så kanskje vi bare skal kule'n litt og ta den turen i morgen i stedet.
 17. Hun kan ikke ha fått prolaps eller noe? Wobbler? ... og nå leste jeg at hun var røntget fra topp til tå... det burde vel ha avslørt sånt.
 18. Du burde se Paradise Lost, en tredelt dokumentar om drapene på tre smågutter i USA for ca 20 år siden. Tre ungdommer ble dømt for drapene basert på blant annet deres musikksmak (de likte feks Metallica). Hele dokumentaren er rystende. Det er ingen bevis for at ungdommene gjorde det, men en av ungdommene var på grensen/har diagnosen lett psykisk utviklingshemmet og de presser han til å tilstå. Burde absolutt sees om du ikke har gjort det og har interesse av slike dokumentarer. Ellers har de serier som feks Sopranos og Boardwalk Empire (denne falt jeg ut av i første episode, men hører folk si den er bra )
 19. Jeg har bare sett Last Week Tonight med John Oliver til nå Vi hoppa over greenscreen-greiene vi også, det var ikke så interessant å spille rompeldunk, syns jeg Vi brukte ikke altfor lang tid i Privet Drive heller, det var jo helt på slutten på vår runde, så da begynte hodet og beina å bli litt slitne, og jeg orka ikke å stå i kø for å se inn i et hus. Jeg kunne tenkt meg å gått inn i the knight bus, men den var jo stengt Vi brukte også lengst tid på å kikke på de forskjellige settene og kostymene, det var det som fenget interessen vår - selv guttebarnet, som ikke egentlig er HP-fan som datterbarnet og jeg er, men han er interessert i spesialeffekter og kostymer, så der tusla han rundt og nerda litt for seg selv Litt skuffa over at the forbidden forrest ikke er stor og skummel da.. Men ikke så skuffa at jeg ikke vil dit og se selv Amatører! Ja, men det er ikke helt ulogisk at du belaster det friske beinet mer enn det ødelagte, og da er det vel ikke helt ulogisk at du bruker bekkenmusklaturen annerledes for å ikke irritere halebeinet også? Problemet er de røde pigmentene, og de har du i lys kobber også. Farger du håret ditt med en farge med rødpigmenter, kommer den blonde fargen din til å bli gulrotfarga
 20. Jeg har ikke angret på at jeg farget det, selv om jeg burde gjort det oftere for å opprettholde fargen - det går litt for lang tid mellom så jeg rekker å være innom ulike sjatteringer :-P Men jeg er ikke så nøye på det. Jeg forsøker dog nå å farge håret til annen farge, men den blir blandet med det røde og legger seg ikke over. Så jeg får mest ny farge i etterveksren, også skinner den nye fargen her og der i visse lys. Jeg synes det er en kul effekt og driter i det. Det har liksom blitt mange farger nå, så får vi se om alt må vokse ut før jeg får den fargen jeg nå vil ha. Jeg våknet med piggtråd i halsen :-( Men det hører vel til på denne tiden av året. Det laver ned med masse deilig snø, så jeg tror nok dette skal bli en bra helg uansett. Jeg har ingen avtaler, bare to hele dager jeg kan fylle som jeg vil med julebakst, julegaver og julekort. Og hundene.
 21. Ja det blir vanskelig å fjerne henne før det skjer...jeg har ikke sjans hvis jeg er et annet sted i leiligheten, for et knurr, så er det forsent... Vi har en ganske solid kontaktlyd som vi har brukt siden hun var valp dette er den eneste situasjonen den ikke funker i... jeg syns ikke det funket så bra å bruke den, for den også krever at jeg er DER med en gang og får henne ut av det før hun blåser seg for mye opp. Når hun er blåst seg opp så er hun liksom ikke kontaktbar.. Så når jeg har prøvd å bruke kontaktlyden så har jeg bare klart det noen ganget ila dagen. De andre gangene det skjedde var jeg opptatt, på do etc.. skal jeg trene på det må må jeg liksom sitte pal i sofaen hele dagen og være "klar". så det beste hadde nok vært å kunne klare å hindre utsyn ja... eventuelt lære henne at hun ikke får gå bort å stappe hodet mellom lamellene og stå å stirre ut. Men kjenner jeg henne rett så blir det til at hun lyer når jeg er der, og med en gang jeg forlater rommet så går hun i vinduet Skal sjekke det ut!
 22. God bedring @Raksha Personlig foretrekker jeg influensa (mild) fremfor omgangssyke altså.. All den julekjærligheten er slitsom synes jeg, jeg absolutt hater romantiske komedier! Men i går kveld så jeg siste snutt av "Edinburgh Military Tatoo" eller hva det heter... og for en selsom blanding det var, en del militær musikk-korps som spilte Auld Lang Syne, og da var det en skokk jenter som danset sånn skotsk highland dans ved siden av en gjeng indere som danset Bollywood dans.. og rett etterpå var det en japansk geisha (så sånn ut) som sang Halleluja av Cohen, hun stod forøvrig ved siden av en gjeng som så ut som de var kledd ut som huleboere .. meget spesiell blanding det der altså Gubben har operert en finger for en røket sene. Han går rundt med verdens største bandasje på hånden og er visst totalt ubrukelig,annet enn å være rastløs, og så er han så glad i appelsiner og jeg må skrelle appelsiner til han i ett sett.. Og mer sutring, men dette er alvorlig altså! Hadde en massiv Windows update for en ukes tid siden, tok 1,5 time og greier. Og etter den er facebook blitt ganske herpa.. den er blitt supertreg vedr bilder og filmer, får nesten ikke sett noe av det. Og en del filmer spilles ikke av i det hele tatt, står bare og laster og laster. Chrome får jeg ikke til å fungere i det hele tatt, så må bruke Edge.. og så har jeg googlet og forsket etter beste evne, fjernet cookies, slettet temp-filer, forsøkt innstillingene i facebook etc men fortsatt funker ikke facebook ordentlig. YouTube fungerer, om en litt tregt.. så nå driver jeg å forsøker å vende meg til redusert facebook.. det er enten det eller kjøpe ny PC virker det som. Gleder meg til å gå tur med bisker i dagslys i dag, og så er det å begynne på julegavepakking, det er ikke noe å glede seg til.. bare å få det overstått!
 23. Men det står det gjelder bakparten? Hun har ikke problemer med bakparten annet enn muskelsvinn. Det er frembeina det er noe «kluss» med..
 24. Søk på vindusfolie så dukker det opp alternativer. "Festes" med såpevann, og er enkelt å ta ned.
 25. Aner ikke,men tror ikke det finnes noen behandling..
 26. Vanskelig å si for meg om det blir bra eller ikke. Men det har jo kommet med flere gode tips over har som du kan ta med deg og se framover hvordan det går med hundene i bilen og endre når dem trenger det. Kulde legger seg gjerne i de lavere deler av bilen. Mens varmen stiger.
 27. Takk for svar, jeg har en liten bil der buret tar hele bagasjerommet og står litt "nedi" bilen contra bagasjeluken, så dekker bare toppen av buret med sølvdekkenet sånn at siste halvdel i burdøren fremdeles er fri
 1. Load more activity