Gå til innhold
Hundesonen.no

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Forrige Time
 2. og hvordan fungerer disse? De ser helt like ut. Bortsett fra at jeg vet du kan legge mynter el vekter i vektmansjett.
 3. Today
 4. Annik

  Akkurat nå, Januar 2019

  I dag har jeg 2 åring i hus Og har konkludert med at det er bra bursdag bare er en gang i året
 5. MonicaT

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Høres bra ut. Her er alle matvrak, men valpen fungerer ikke optimalt på foret han får, så vurderer å prøve Farmina. Hvilken type har du kjøpt?
 6. maysofie

  Herpesvaksine eller ikke?

  Jeg valge herpesvaksinere min tispe, ettersom tidligere eier hadde mistenkt herpesutbrudd på en av de andre tispene i flokken. Nevnte tispe var halvsøster og oppvokst sammen med min, så tok ingen sjanser
 7. Monikawt

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Jeg har testet ut et par sorter, men kun smaksprøve-poser. Begge gutta her er superkresne, men begge typene gikk ned. Den ene gikk ned med en gang den ble servert, hos begge to. Den andre typen ble snust på, men spist ca 15-30 min senere av begge to Har fått tak i en stor sekk nå, men har ikke begynt på den enda.
 8. Monikawt

  Halsbånd/line i ringen.

  Det er helt riktig Men jeg tenker at for ts så kan hun velge å gå med en vanlig utstillingsline, OG ha den slakk selv om ikke alle andre gjør det..
 9. Wrigglebutts

  Herpesvaksine eller ikke?

  Jeg har planer om herpesvaksine på Gaffa nå når det blir kull, men erfaringsmessig kan det være vanskelig å få tak i. Gaffas oppdretter har hatt 4 kull hvorav det i de fleste tilfellene, inkludert Gaffas valper for to år siden, var omtrent umulig å få tak i herpesvaksine. Kull nummer 2 fikk hun ikke tak i og der ble de fleste valpene enten dødfødt eller døde i løpet av den første tiden... Har hatt flere kull hjemme fra før herpesvaksinens tid og vet det ofte går helt fint uten, men kjennes tryggere med. Om jeg får tak i...
 10. Tine Kristine Lindbeck

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Da har ad bildene kommer å. 0. Liste er helt fri ♡
 11. simira

  Halsbånd/line i ringen.

  Det er dessverre mer ønskesituasjonen enn realiteten. Selv om båndet ikke struper er det ikke noe behagelig for hunden når det strammer et tynt halsbånd mot halsen heller, enten det er hund eller fører som drar i det. Om alle hunder hadde travet pent i slakt bånd hadde det ikke vært noe stort problem.
 12. Monikawt

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg bruker halvstrup i ringen, aldri brukt noe annet. Tidligere brukte jeg et tynt kjetting halvstrup med hvitt nylonkobbel. I høst kjøpte jeg nytt; hvitt rundsydd i lær, fortsatt halvstrup. Jeg skjønner ikke helt problemet med at båndet er tynt, da det er handler som selv velger hvor stramt båndet holdes.
 13. Bål = bol, dvs torso
 14. borderen

  Superhundene på NRK

  Ah, det visste jeg ikke at var rutine. Good to know
 15. tulip

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg har brukt 1,5cm rundsydd lær halvstrup på Biiga, da ho får helt nella av de tynneste bånda. Aldri fått kommentar på det, selv om det skiller seg veldig ut fra de andre i ringen med tynne lær/nylonbånd.
 16. Vektmansjett; man legger ekstra vekt som belastning Powerband; man legger ekstra motstand som belastning
 17. Wilhelmina

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg har noe sånt til cavalieren min, og aldri fått noe kommentar eller trekk for det. Jeg driver heller ikke og struper hunden min så båndet får henge helt løst. Aldri vært noe problem det heller. Men nå har jeg pelshund så båndet drukner litt i all pelsen Har forresten sett cavalier bli stilt i vanlig halsbånd og kjettinglenke(!). Om det ble kommentert vet jeg ikke, men hunden fikk nå excellent.
 18. simira

  Halsbånd/line i ringen.

  Ja de der tror jeg er ok.
 19. Thea

  Halsbånd/line i ringen.

  Utstillingsbånd skal dessverre være veldig tynne for å ikke ødelegge det visuelle inntrykket, men det fins bånd uten strup: https://www.waggytail.no/produkt/utstilling/halsband-og-liner/clamp-show-lead-svart Ellers kan man bruke et halvstrup-utstillingsbånd. Vi har et som er litt stort til han med litt mindre pels, så slipper han strupen og det ser greit ut. Til han med løvemanke har vi helstrup hvor vi har festa kroken på kobbelet i begge ringene, så det ikke struper. Det blir altfor stort, men det blir borte i pelsen så det gjør ingenting. For våre hunder er målet at båndet aldri blir stramt og de kunne gått like bra løse Da vil det heller ikke spille noen rolle hva de har på seg egentlig. Dessverre misbrukes strupebåndet av en del utstillingsfolk og en ser hunder som går og harker etter luft i ringen
 20. Stjerneskinn

  Halsbånd/line i ringen.

  Såpass, er jo ikke seg selv en skal vise frem tenker jeg. Samme her. Personlig kommer jeg aldri til å ta det i bruk (da lar jeg heller være å stille ut). Hva tenker du (evt andre) om noe slikt, da? https://www.hundensbutikk.no/products/dd-utstillingsband-skinn Fortsatt for voldsomt når majoriteten bruker «tråder» rundt hundenes hals?
 21. simira

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg synes trenden med tynne strupebånd på utstilling er en uting, men ser poenget med å kunne vise mest mulig av hunden (uten at man burde trenge strup for det). Dessverre er nok det på bildet litt voldsomt, men det kan være at rundsydd virker litt nettere.
 22. yurij

  Halsbånd/line i ringen.

  Ikke akkurat med halsbånd men har opplevd stygge kommentarer fra dommer pga kledsel og da snakker vi ikke joggebukser og crocs altså .
 23. Ingidano

  Halsbånd/line i ringen.

  Det halsbåndet blir nok litt for bredt, spesielt på en korthårshund. Du kan evnt se på spanielbånd, de er litt bredere under halsen. Kobbelet er grei tykkelse, men kanskje litt langt. Og personlig ville eg ha sett etter ett rundt kobbel, det fremstår som litt mindre massivt.
 24. Stjerneskinn

  Halsbånd/line i ringen.

  Takk for svar. Har du selv sett eller hørt at det har skjedd? Lurte generelt på om der var noen uskrevne (for skrevne finnes vel ikke?) regler rundt dette med utstyret. Håpet at noe med litt bredde var innafor, tenkte noe i disse baner (har b&t pinscher). https://collarandruff.com.au/products/half-check-collar-25mm-62cm https://www.musti.no/feel-slim-kobbel-4mmx150cm-sort
 25. Jeg leser nå en bok av Britta Agardh- veldig bra. Men det er noen ord jeg stusser på et av de er: BÅL. Boken er om fystraning for hund. Jeg lurer også på hva som er forskjellen på: VEKTMANSJETTER og POWERBAND til hund.
 26. Blomdterflor

  Herpesvaksine eller ikke?

  Dere som driver oppdrett, vaksinerer dere tispene mot herpes? Hvorfor/hvorfor ikke? Er veldig i tvil om hva jeg skal gjøre, har en tispe som ble paret i går og som skal pares igjen i morgen. Takknemlig for alle svar!
 27. simira

  Halsbånd/line i ringen.

  Hva mener du med noe annet? Sele er nok dumt, men et enkelt halsbånd som ikke struper og separat bånd kan helt fint funke, om det ikke er stort og bredt. Kommer nok litt an på rasen også.
 1. Load more activity


×