Gå til innhold
Hundesonen.no

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. jma

  Weight Pull

  Vi kommer nok til å starte med det igjen, må bare ha en hund som egner seg først 😄
 3. Bellare

  Når fikk din tispe første løpetid

  Catania (Etnahund) hadde si første løpetid 10 mnd. gammal, og går med 8-10 mnd. intervallar (stort sett 9 mnd., men hender det skiftar innimellom) Hera (NEG) hadde si første løpetid 9 mnd. gammal, og er veldig nøyaktig på 6 mnd. intervallar.
 4. Hei. Jeg har en valp med diare på 6. dagen. Vi er på dag 3 av promax kur uten effekt. Han får kun spesialmat. Eukanaba intestine for valp. Nå skal jeg tilbake til veterinæren på mandag. Det jeg lurer på er hva kan dette være? Regner med at det ikke er at han har spist noe dårlig. For da ville han vel være frisk nå. Og hva er neste steg hos veterinæren? Er det sterkere medikament, avføringsprøve, røntgen etc?
 5. Fjellhammer

  Weight Pull

  @MaritaS For en nydelig hund du har😍Hvordan går det med kjettingtrekk for deres del? Er motivasjonen bedre nå? Ser du nevner "Champions of Stryken", er det Stryken på Harestua du holder til?
 6. Ingidano

  Blåser/føner til hund

  Groenendael her, og bruker helst blåseren ute. Står inne avogtil dersom det ikke er vær til å stå ute, men da gir det ganske mye opprydningsarbeid etterpå Brukes primært etter dusj/bad, men den kan også brukes for å tørke hunder etter tur om du ønsker det. Se etter en som har varme i seg, og ikke bare tar varme fra luften rundt. Da får du en mer effektiv tørke. Hund-1 eller Hundihuset burde kunne anbefale en blåser som passer til golden. Ellers får du som regel tak i blåser i større dyrebutikker.
 7. Wildlife

  Blåser/føner til hund

  Vi har malamuter og bruker blåseren ute. Ellers er det pels over alt😅 Veldig glad i blåseren og den er svært effektiv.
 8. Kristin_nord

  Christian Constantin av Geehrbacch AKA. Caizer

  Ja, jeg vet ikke noe mer enn stamtavlenavnet 😛
 9. Mirapusen

  Weight Pull

  Snuste så vidt på kjettingtrekk med gamla før hun forlot meg, her er planen å begynne med det når valpen er stor nok. Kun for variasjon og styrke, tror ikke vi skal prøve oss på noe mer.
 10. I går
 11. Midas

  Blondie & Tidi

  Midas ble obdusert av veterinæren som var hjemme her og avlivde han. Jeg hadde jobbet på den klinikken, og de kjente han godt. Siden det var så mye uavklart med han og at det virket som han hadde en svulst på hjertet ville hun undersøke han med min godkjenning. Hodet hans ble ikke obdusert og i ettertid tror vi det var der svulsten og hovedproblemet lå. Vi fikk dessverre ingen oppklarende svar etter obduksjon av hjerte og indre organer (minus hodet). Der var så mye som var uavklart med han, men han var så dårlig. Samtidig så ble jeg usikker på om jeg hadde gjort det riktige. Nå i ettertid ser jeg at jeg gjorde det, for hans del. Jeg skulle bare så gjerne hatt han hos meg i mange år til 💙 Jeg føler iallfall at det er en trøst å ha han her. At det ble verdig for han liksom. Den eneste trøsten er at tiden letter litt på den verste sorgen 😢
 12. Miloficent

  Kan man avbryte jaging?

  Ah okei, takk for svar! Har også hatt tennisballen som nødinnkalling og følt meg trygg, men nå føler jeg ikke den når så langt lenger i forhold til lyd. Min som din lukker ørene i en sånn situasjon, men er meget interessert i alt som har en høy pitched lyd. Får prøve fremover å trene godt inn fløyte, så får jeg gå til innkjøp av flere om jeg ser den virker mer tilfredsstillende😄
 13. Sprettballen

  Kan man avbryte jaging?

  Nei, fløyta er sånn nødinnkalling. Jeg roper på de også, da får de bare godbiter. Så bruker jeg fløyta når det er skikkelig vanskelig. En god fløyteinnkalling har virkelig redda nervene mine med en unghund som kan være litt bølle med andre hunder, og som tidvis har skrudd av ørene. Fløyta har alltid virka, så det har vært en liten støtte. Jeg VET at jeg får henne inn. Det er såklart en greie med å huske å ta med fløyta, men jeg har rett og slett gått til innkjøp av mange. Har fløyte hengende på de fleste turjakkene mine, henger den da i glidelåsen på jakken. For de som bruker samme bånd hver gang, kan du henge den på båndet. I tillegg har jeg fløyter liggende i godbitveska og treningsbelte. Jeg har også en krisefløyte som henger på nøkkelknippet, for det er med 99% av alle turene jeg går.
 14. Fjellhammer

  Weight Pull

  Vi startet med weightpull høsten 2018. Har drevet en del med kjettingtrekk før vi begynte med vogntrening. Dette er utrolig god trening for hunden, både mentalt og fysisk. Et stort pluss er at samtlige av folkene vi har møtt i dette miljøet har vært hyggelige og hjelpsomme. Jeg er også veldig fornøyd med at alle slags hunder er velkommen, uansett rase(r) og størrelse. Bikkjene mine elsker denne sporten og det gjør jeg også! Akira bestilte jeg egen sele til allerede etter første vogntrening. Hun har hatt en enorm fremgang siden vi begynte og har en nydelig teknikk når hun trekker. Hun har fått mye bedre selvtillit og er tøffere når det gjelder å hilse på fremmede mennesker. Planen er å komme i gang med konkurranser dette året. Mira har jeg tatt det veldig med ro med, med tanke på tidligere skader. Men etter rolig opptrening har vi nå kommet ordentlig i gang og jeg tenker å bestille egen sele til hun riktig så snart. Teknikken hennes under trekk kommer seg. Mira er egentlig med bare fordi hun syns det gøy, men jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært gøy å prøvd seg på konkurransebanen med hun også. Det hadde vært veldig hyggelig å bli kjent med flere som driver med dette, enten du konkurrerer og/eller trekker kjetting for å variere treningen av hunden😊
 15. Shokata

  Rare små flekker

  Usj 😕 Vet ikke hva det der er, men bra du får det sjekka. Også veldig fint at shampobehandling har hjulpet
 16. yurij

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Så fin ❤️ De gamle er best
 17. Miloficent

  Akkurat nå - Mars

  Har finkjemmet hele hunden for abnormaliteter og funnet dette. Noen som har sett dette på hunden sin før? Bilde nr 1 med to små klumper (nesten litt vortelignende) og bilde nr 1 som også er en liten klump. Milo skal forøvrig på hudutredning.
 18. Miloficent

  Rare små flekker

  Nå har jeg shampoonert han jevnlig og ser ikke noe til de små flekkene lenger. Jeg har dog inspisert hele hunden, og funnet dette: Det minner meg egentlig om vorter, fordi det er noen harde små klumper som ikke gjør vondt når jeg trykker. Han har en liten sånn klump uten hår som på bilde nr 2 på bakfoten også (bare en annen plassering), som han noen ganger etter tur slikker/biter på. Jeg bestiller nok dyrlegetime på mandag for å ta en hudutredning, da jeg blir bekymret med en gang jeg finner noe klumper eller forandringer. Har du sett dette før @Shokata?
 19. Potekroken

  Akkurat nå - Mars

  I påvente av valp er det veldig greit å få låne en hund. Har hunden til sjefen i helga, vi har vært på skitur og nå slapper begge to av på sofaen
 20. Miloficent

  Kan man avbryte jaging?

  Vet du hva, det gjorde jeg faktisk for to uker siden. Vi kom rundt en sving og Milo var vel rundt 15m foran meg og han løp løs og lykkelig rundt om. Plutselig ser jeg to rådyr rett i nærheten av oss, som jeg så og heldigvis ikke Milo. Deretter kalte jeg han inn før han rakk å se den retningen, så årvåkenhet er gull verdt altså! Hvis jeg ikke hadde fulgt med hadde han vært over alle hauger den dagen. Virket dog ikke som han brydde seg om at det hadde vært rådyr der, er nok mest bevegelse som trigger. Prøver så godt jeg kan å alltid følge med, se på tegn, se rundt meg - men er ikke alltid denne menneskehjernen her følger 100% med, og i to av tilfellene mine så har det vært hakket for sent🙈 Jeg kan også se på Milo hvis det er noe spennende, men er snakk om å være bare et par sekunder før han slik at han ikke syns spor/lukt er spennende nok. Noen ganger er jeg dog i tvil hvilke spor han følger, kan jo være hund, hest, rådyr, hare som intersserer han på ulik vis.
 21. Red Merle

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  ❤️Fine gamle Nitro 😍
 22. tillien

  Kan man avbryte jaging?

  En ting som kanskje er opplagt, men som likevel bør nevnes er at mye kan forhindres ved å være årvåken som fører. Jeg har øyne i nakken og skrur på falkeblikket når jeg er på tur og har henne løs og terrenget er uoversiktlig. Jeg har lært meg å tolke når hun begynner å fatte interesse for noe jeg ikke har sett og jeg kaller henne umiddelbart inn. Evt ser jeg noe hun enda ikke har sett og kaller henne straks inn evt avstandssitt. Bedre føre var etc. Det kan til tider være litt slitsomt, men det er prisen jeg må betale for å ha en ekstremt nysgjerrig hund løs. Og så er de sleipe disse dyra. Hun har nå skjønt at om jeg ber henne sitte på avstand, så kan det tenkes at det er noe i området hun ikke har fått med seg. Så da tar hun en nøye sjekk rundt før hun setter seg ned Men det har da gått bra til nå. Poenget mitt er at å innkalle i det noe er i ferd med å bli vel interessant har vesentlig større sjanse til å lykkes en et sekund senere. Men det krever en del av deg.
 23. Miloficent

  Kan man avbryte jaging?

  Åå! Ja vært utrolig heldig der😁 Må bare prøve å få til en skikkelig god en på jakt også, er jo lov å prøve hehe😇
 24. Kaisen

  Akkurat nå - Mars

  Håper det er bakeren det er noe galt med og ikke ovnen. Nå har det vært så mye galt her i det siste at jeg tør ikke sende melding til husverten om enda en ting altså🙈 heldigvis var dette en prøvekake. Skal ha selskap neste helg og tenkte det var lurt å prøve først. Og det var det jammen meg. Blir ikke den kaka i selskapet gitt😂
 25. simira

  Kan man avbryte jaging?

  Innkalling på alt annet.
 26. tillien

  Akkurat nå - Mars

  Hørtes veldig merksnodig ut! Hvis du har gjort det du tror du har gjort så må det jo nesten være noe galt med ovnen tenker jeg. Uansett, alltid kjedelig når man har gledet seg til noe god bakst og så går det galt.
 27. Kaisen

  Akkurat nå - Mars

  Brukte over og undervarme. 175 grader🤔 syns også det var rart at den ble svart etter 40min på 175 grader. Spesielt fordi den skulle inn i kald ovn...mulig undervarmen ikke funker skikkelig ja.. men det er ikke så lenge siden jeg lagde eplekake. Den ble kjempegod. Det var også 1 time på over og undervarme, og den ble ikke brent🙈
 1. Load more activity


×