Jump to content
Hundesonen.no

Valpesosialisering


Recommended Posts

Hei, valpen vår trenger å møte flere hunder og gjerne valper i alle størrelser for sosialisering i Drammen, og da mener jeg hunder som er flinke og ikke bjeffer på andre og som er stabile og fine. Ser at det er lenge siden noe var postet her, men jeg prøver allikevel! Hvor kan de treffes og enklest sosialiseres? Og når?

Link to post
Share on other sites

Ta kontakt med Drammen Hundepark og spør om de har noe organisert valpesosialisering der kanskje? Ellers er brukshundklubben veldig aktiv og en fin gjeng.

Link to post
Share on other sites

Har snakket med de, og de har ikke lenger valpeslipp som før, eller noe annet utenom valpekurs. Som vi ikke trenger da vi har tatt det før. Pluss at det er vinter og tøft for en liten en i kulda nå, i Drammen Hundepark får de ikke ha på noe klær eller dekken.. Så de anbefalte egentlig en gruppe på facebook som ikke har med Drammen Hundepark å gjøre, så derfor ser jeg like godt også videre utenfor Drammen Hundepark. Synes det er dårlige tilbud i Drammen for hund, spesielt valp (som jo er der alle begynner). Kanskje man skulle se utenbys, da?

Hvor finner jeg denne brukshundklubben? Nå skal han ikke bli en brukshund per definisjon, men om de aksepterer at vi kommer på et treff for sosialisering er det knall! :)

Edited by stefanw1337
Link to post
Share on other sites

Brukshundklubben finner du her: http://www.dbhk.no/

Asker hundeklubb: https://askerhundeklubb.com/

Ellers er det jo bare å søke på nett etter klubber og hundeskoler i området. De fleste klubber vil nok være åpne for at dere kommer for sosialisering, men ikke alle vil ha frislipp eller lek på treningene sine. Men det er mye sosialisering i å være rundt andre hunder uten å leke også, kanskje enda viktigere egentlig. Men kanskje du finner en eller to der som dere kan møte innimellom og la hundene leke.

Det er nok ikke så mange steder for sosialisering innendørs overhodet. Og jeg er enig i at de ikke nødvendigvis bør ha på seg dekken eller sele ved lek, det er lett å sette seg fast.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vi hilser ikke på fremmede hunder, enten det er staff eller retriever eller noe annet. Jeg har like mye dårlig erfaring med begge (eller, det vil si, ingen av mine har blitt direkte angrepet av staff).
  • Det er vel Forbrukerrådet som er første instans og evt. mekling gjennom dem som er andre steg. Det er ikke rettspraksis å vise til når det gjelder mangler og feil hos hunder, dermed løses mange situasjoner som dette veldig ulikt. Ellers er det jo mange døve hunder som lever gode liv med litt tilrettelegging, vet selv om slike som bor hos både hørende og døve eiere. Bare for å nevne at det kan gå helt fint å leve med døve hunder. Etter å ha sett dem selv, ser jeg ikke helt hva som skulle være grunnlag for rutinemessig avliving, som jeg vet en del oppdrettere av diverse disponerte raser gjør. Hunder kommuniserer tross alt mest gjennom kroppsspråk, hørselen har mer betydning for at det blir vanskeligere å orientere seg om hva som skjer utenfor synsfeltet. I dag finnes det mange hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for eier (vibrasjonshalsbånd til kontakt og innkalling f.eks) og kommandoer lærer de jo like enkelt som håndtegn som alle andre hunder.
  • Har gjort mine erfaringer med diverse bullehunder, og jeg styrer pent utenom dem. De kan være så sjarmerende mot folk som de bare vil, mine hunder får ikke hilse på dem. Så får jeg heller tåle å bli kalt hysterisk kjerring.
  • Bilde? Tenker at når en kjøper seng i butikk så er den komplett, enten med sokkel (da er det ikke noe rom/åpning under senga), eller med forskjellige typer ben.  Om det er en skikkelig ramme rundt under, som det er plass til å montere ben så går det sikkert. På noen så er de 4 bena skrudd fast i hver hjørne, men på andre så er det bare to bøyler, som er skrudd fast i utfresa spor på innsiden av selve ramma
  • Kan man montere ben, hvor det ikke finnes "hull/gjenger" på en rammemadrass? Altså bore de selv. Har kjøpt en "rammemadrass uten hull hvor man kan feste bena. Mulig det ikke er gjort på forhånd fordi det er ment at man skal sette madrassen i en sengramme. Men kona insisterer på å at hun vil ha madrass med ben. Madrassen har en tykk treramme rundt selve madrassen nederst. Men er det vanlig å bore hull til å feste på bena selv?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...