Jump to content
Hundesonen.no

Valpen blir utrolig sint!


Nuppidu
 Share

Recommended Posts

Kort forklart. Vi har en rottweiler hann på 16 uker. Har i det siste vist aggresjon mot meg! altså jeg het at valper han bli sinte om de er i en situasjon de føler de må forsvare seg. Men min hannvalp har begynt å bite i sofaen noe som resulterer at han får ting i munnen som han ikke skal ha. har ingen problem å ta ting ut av munnen hans (enda ihvertfall) men når han begynner sånn så er det rett ned fra sofaen. problemet er at han setter seg på sofaen og begynner å knurre hvis jeg nermer meg. Må noen ganger løfte han ned og det liker han ikke! Flekker tenner, biter sikkelig og knurrer! 

jeg er bare helt forvirret og er beskymret for st han kan bli mer aggresiv når han blir større og en fare for både oss og andre. Har snakket med optretter men han føler jeg bare snakker bort og rundt alt. Valpen er veldig beskyttende over tyggebein, og vi hadde en hendelse der også, selv om vi holdt på med byttelek. 

Link to comment
Share on other sites

Først og fremst: Slutt helt med tyggeben. Dersom du har en hund som viser tendens til ressursforsvar, så dropper du helt å gi den mat som tar så lang tid å spise at den føler behov for å beskytte det. Det blir forsterket dersom du noen ganger tr det i fra hunden, men selv hvis du aldri rører maten så er det noen hunder som ikke takler tyggeben.

Du skrev om denne hunden for 1 mnd siden. Hva har dere gjort siden da? Har noe endret seg til det positive eller negative?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...