Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

La ut innlegg i slutten av februar for tispa mi lukta så vondt. Viste seg at det var fulle anal kjertler... Jeg klarte å tømme dem sjøl. I påsken (midten av april) var det på an igjen. Jeg tømte. Nå kjennes de fulle ut igjen og det lukter litt. 

Kan det vær normalt at de blir fulle på halvannen måned?! Om og om igjen???? 

Har gitt mye mer vom, og to teskjeier havrekli vær dag, og gulrøtter og ekstra fiber den siste månden. Ser jo ikke ut som noe hjelper.

Har noen tanker eller erfaringer med sånn? 

Hu har aldri vist tegn til å plages eller ha vondt, ingen aking, slikking, etc.. Hu slikker seg faktisk veldig lite bak generelt. 

 

Link to post
Share on other sites

Har erfaring med tispe som periodevis fikk det som min far så pent beskriver som rumpelukt. 😂  Vi fikk dyrlegen til å undersøke henne, men hun sa at at det ikke var betent, og ikke var de så veldig fulle heller. Så hvorfor hun fikk rumpelukt uten at de var fulle vet vi ikke. Det gikk over av seg selv etterhvert som hun ble voksen. 

Link to post
Share on other sites

Hardere avføring, rent fôr med lite fyllestoffer, hjelper dem med å tømme de naturlig slik de er ment litt ved hver avføring. Fiber har helt motsatt effekt, spesielt unngå fiber i større mengder. 

Tømmer ikke hunden de selv med avføringen må de nok tømmes for hånd minst månedlig.

Edited by Stjerneskinn
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Søksøvelser, alt fra å gjemme godbiter rundt om i stua, pakke de inn i doruller eller melkekartonger, lære inn søksmarkering, gjenkjenning av ulike lukter osv. er god hodetrim. Triksetrening. Du kan også øke belastningen på tur med kløv eller trekk, enten trekke kjetting eller f.eks. akebrett med vekt på osv. Og så skal det vel mye til for at det blir for kaldt for en husky å gå tur, så det er vel bare å kle på seg nok.
  • Jeg deltok ikke i 2023-tråden, men målet mitt med Lykke var å prøve oss på å ta LGT i nosework. Det gjorde vi! Prøvde oss på både bjørk og anis, og bestod begge to.    Mål 2024:  - Delta på minst en konkurranse i nosework - Finne en løsning på emballasjesøk-utfordringene våre i NW - Lære inn "stå" skikkelig - Klare dekk i 1 minutt 
  • Hei. Jeg har en aktiv husky som jeg tok over i maj i år. Verdens finest turvenn og terapi på fire bein. Han krever 1 mil’s gå tur om dagen. Nå den siste tiden så har det vært litt for kaldt for å gå så langt så det har blitt kortere turer. Så lurte litt på om det er noen som har noen tips i forhold til understimulering. Jeg merker at han kjeder seg fort når det blir for korte turer. Vi trener mye lydighet trening på passeringer til andre hunder. Han liker ikke mindre hunder så ibland må man gå en annen vei. Men det blir bedre for hver dag som går.    på forhånd takk.
  • Eg har vel ikkje sagt at eg på død og liv vil det. Eg vurderer det. 
  • Eg skal ikkje ha kvalpekull, men er blitt spurt av oppdretter. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...