Jump to content
Hundesonen.no

Vikersund


Paulina
 Share

Recommended Posts

Jeg er dessverre 100 prosent ufør og for syk til å jobbe og har også ledsagerbevis. Men jeg er ikke syk nok til handikap parkering.

Hva gjør dere da? Jeg slet innmari opp de lange bakkene på Vikersund til helga og er ikke frisk nok til å melde på der mere. Helsa mi takla det ikke. Hvordan gjør dere det?

Jeg vil ikke oppta handikap plassene siden det sikkert er andre som trenger det mere og jeg har heller ikke handikap bevis.

Edited by Paulina
Link to comment
Share on other sites

Hvis du har mulighet for å gå handicapparkering der så må du selvfølgelig ta det. Da du snakket med arrangøren, sa du at du var handicappet?

Eventuelt spør om å få kjøre nærmest mulig for å laste av ihvertfall?

Link to comment
Share on other sites

1 minutt siden, simira skrev:

Hvis du har mulighet for å gå handicapparkering der så må du selvfølgelig ta det. Da du snakket med arrangøren, sa du at du var handicappet?

Eventuelt spør om å få kjøre nærmest mulig for å laste av ihvertfall?

Jeg sa ikke det fordi jeg har ikke handikapp bevis.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Paulina said:

Jeg sa ikke det fordi jeg har ikke handikapp bevis.

Det må du gjøre. Jeg er i samme situasjon (bare at jeg ikke er bra nok til å dra på arrangement med hundene i det hele tatt egentlig), og tar det jeg kan få i slike sammenhenger. Kontakt arrangør og si at du er handicappet men ikke har parkeringsbevis, og om de vil la deg parkere på handicap eller kjøre ting fram til inngang for avlasting.

Kravene for å få parkeringsbevis er jo så latterlige at de ikke dekker en brøkdel av de som trenger det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...