Gå til innhold
Hundesonen.no

Godbitpølse


Eva37
 Share

Recommended Posts

Hva gjør du/dere når dere skal tørke godbitpølse?

Har hørt godbit/blod pølsa varer lengre når man tørker bitene.

Har ikke en dehydrator.

Så blir da ovn eller på kjøkkenbenken om det går.

Veldig takknemlig for svar. ?

Endret av Eva1986
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke tørka noe som du nevner, men tørker fiskepudding og våtfor noen ganger. Har tørka det på 80-90 grader, varmluft, i 2+ timer. Lengde varierer litt ut i fra størrelsen. Noen små biter blir ferdig tidligere, så da har jeg tatt ut undervegs. Snur alle bitene halvvegs i steketiden. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, LinL skrev:

Har ikke tørka noe som du nevner, men tørker fiskepudding og våtfor noen ganger. Har tørka det på 80-90 grader, varmluft, i 2+ timer. Lengde varierer litt ut i fra størrelsen. Noen små biter blir ferdig tidligere, så da har jeg tatt ut undervegs. Snur alle bitene halvvegs i steketiden. 

Lukter det noe av ovnen etterpå?

 

6 timer siden, maysofie skrev:

Rester av Gresshoppa-pølser etter trening her blir lagt på benken til passe tørt. De holder seg helt klart lengre, men uten annet enn romtemp så blir de ikke tørre nok på flere dager til å bare kunne legges på lukket glass over tid ?

Ok.

Tusen takk for svar. ??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, Eva1986 said:

Lukter det noe av ovnen etterpå?

 

Synes ikke det lukter av ovnen lenge etterpå, men det lukter jo mens det tørker. Det lukter ikke godt, avhengig av hva du tørker. Men jeg opplever ikke at det sitter i så lenge, hvis jeg tørker på kvelden synes jeg lukta er bort når jeg står opp neste dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, LinL skrev:

Synes ikke det lukter av ovnen lenge etterpå, men det lukter jo mens det tørker. Det lukter ikke godt, avhengig av hva du tørker. Men jeg opplever ikke at det sitter i så lenge, hvis jeg tørker på kvelden synes jeg lukta er bort når jeg står opp neste dag. 

Tørker du med ovnsdøra lukket da?

Har hørt fra noen at døra kan være lukket i mens eller stå litt på gløtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...