Jump to content
Hundesonen.no

Kobbel/forlenger med strikk til oppbinding


Recommended Posts

Ser etter et kobbel, kobbelforlenger med strikk e.l. som kan brukes til å binde fast hunden når vi er på tur, øver ro inne, etc. Binder jeg det vanlige kobbelet i et tre surrer det seg bare fast og tvinnes rundt treet, så hadde vært ideelt med noe som kan bevege seg fritt rundt trestammen, om det gir mening... Hadde også vært fint med strikk, så det ikke blir rykk i selen om hun drar/gjør et byks. Mange av forlengerne med strikk jeg finner på nettet står det at ikke bør brukes til oppbinding fordi strikken vil slites så fort. 

Har blant annet sett på "Halti kobbel m/strikk" og "Non-stop Dogwear Touring Bungee Adjustable" (legger ved bilder). Disse virker jo veldig universelle, kan festes rundt et tre/stolpe uten å måtte knyte, begge har strikk og håndtak nærme selen for å holde i ved passeringer. Tenker derfor det kan være et fine bånd til hverdagsbruk også, så man ikke må kjøpe så mye forskjellig utstyr. Er det noen som har erfaringer med noen av de? Eventuelt om det finnes noe kobbelforlenger med strikk, hanefot etc. som vil fungere bedre til formålet? 

 

 

Halti-lilla.jpg

touring_bungee_adjustable_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hva med å lete etter en båndforlenger med strikk? Selv hvis de slites ut ganske raskt, så vil det sikkert være en del billigere å bytte et helt kobbel, også får du heller sjekke strikken ofte for å se at den holder godt. Da har du også mer valgmulighet på selve kobbelet.
 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sånn til senere når hunden blir større vil jeg annbefale MR kobbel det har en liten strikkdel som kan byttes ut ved slitasje og mange ringer,kroker osv. Bruker bare det jeg. Men,de er dyre så ikke noe jeg ville better fast en valp med?

7B9D84E3-4068-4156-8CD3-B29CA4EDA961.jpeg

Edited by Gåsa
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...