Gå til innhold
Hundesonen.no

Valp med hund fra før


KristineS
 Share

Recommended Posts

Hei,

Vi har nå i et par uker hatt vår nye valp i hus. På natten sover den sammen med hunden vi hadde fra før(2 år gammel) i et stort rom under trappen. Vi har nå begynt på å øve på å være alene hjemme, hver for seg. Valpen der hvor de sover og den andre i yttergangen. Det fungerer mildt sagt dårlig. Skal/kan de være sammen? De går godt overens i det daglige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg personlig hadde nok trent på å ha de adskilt etter hvert som valpen blir litt større, så valpen ikke blir alt for avhengi av den andre. Men om valpen bare har vært hos dere et par uker kan det hende det er litt tildig enda? Spørs hvor gammel den er da. Du velger jo selv, men om de skal være sammen ville jeg iallfall vært 100% sikker på at den voksene er snill og rettferdighet mot valpen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde nå et par dager sammen, dag og natt i forhold. Det er hverken tiss, bæsj eller klager fra naboen. Han vi har fra før er husky/buhund miks ca 20 kg han vi har fått nå er ren huskymiks antar at han blir som faren 30 kg +. Vi går jo turer med den store uten at den lille får være med ellers er de stort sett sammen. Utgangspunktet vår var likt som du skriver her, men nå er vi veldig i tvil. De går utrolig godt overens men det er det å stole 110% på dem da, hmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...