Gå til innhold
Hundesonen.no

Dele bilder fra og erfaringer om hundegård


Naos
 Share

Recommended Posts

Håper flere kan dele bilder fra og erfaringer om hundegård, så vi kan inspirere hverandre! Jeg har selv søkt nettet rundt før vi laget hundegård!  

Vi har laget hundegård av hundegårdselementer utenfor glassverandaen vår, ca. 35 kvadratmeter. Vi har hundeluke i verandadøra i stua og fra verandaen og ut i hundegården, slik at hundene kan bevege seg fritt mellom stue, innglasset veranda og hundegård.  

Det er genialt, syns vi!

Er de for varme stikker de ut på verandaen og henger litt, og de er også en del turer uti hundegården for å sjekke, eller ved behov. De kommer og går som de ønsker selv. 

Vi gjorde det sånn fordi vi er hundefolk til beinet, og bestemte oss for at vi vil ha hundene sammen med oss, ikke bare oppstallet i hundegård. Vi orker ikke uling og piping og tilvenning, vi ønsket bare noe som fungerer og jobber med oss og hundene, ikke imot oss. Og vi er ikke redd for hvordan det ser ut eller verandadøra vår!

 Denne løsninger gjør dagene lettere for oss, hundene kommer og går som de vil, men er jo mest sammen med oss selvfølgelig. Det er jo snakk om to engelsksettere! 

Det er så deilig at hundene kan være en arbeidsdag alene uten at vi har dårlig samvittighet! De slækker på sofaen, valpen gnager kanskje i stykker en fjernkontroll, og de går ut og inn som de føler for. De blir veldig avslappet i hundegården med denne ute/inne-ordningen. 

I og med at vi bor i Finnmark, og veier kan stenge plutselig, vil det også gjøre at det ikke er uforsvarlig om veien stenger og vi ikke kommer hjem når vi skal. For hundene kommer seg ut. Det skjer heldigvis veldig sjeldent, og vi har folk som kan komme å se til hundene når det skjer, men det gir mindre stress. 

 

Jeg håper å se og høre om flere hundegårder! 

 

hundegård_utenfra.jpg

hundeluke_inne.jpg

hundeluke_glassveranda.jpg

hundegård_fra_glassveranda.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...