Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan bli fôrvert?


Synnes
 Share

Recommended Posts

Det er ikke vanlig at fôrverter har kullene selv. Det vanligste er at man får en valp til redusert pris, mot at oppdretter får ha et avtalt antall kull på tispen (normalt to, men avhenger litt av rase). Da er tispen vanligvis hos oppdretter den siste tiden mot fødsel og til valpene er leveringsklare.

Hvis du finner en oppdretter du stoler på og kan samarbeide med så kan du selvfølgelig spørre om det er et alternativ for deg å enten ha kullet hos deg, eller i det minste være med på hele prosessen rundt planlegging av kull, paring og fødsel.

Et annet alternativ er selvfølgelig å kjøpe en hund eller valp med mål om å ha kull selv. Men det er selvfølgelig aldri noen garanti for at en hund blir "bra nok" til å kunne avles på, det er noe du alltid må ta høyde for.

Uansett er det utrolig viktig at du finner den rasen som passer best for deg og som du vil bidra til å forbedre, og finne en seriøs oppdretter som du kan stole på og samarbeide med. Hvis du søker litt på forumet her ser du at det er mange feller å gå i som fôrvert, og en god kontrakt er viktig uansett hvor mye du stoler på personen.

  • Like 1
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...