Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Prøvde for et par måneder siden å få reaktivert kontoen min «tillien».

Det ble, etter mye om og men, gjort. Problemet er at hele kontoen er nå i et slags limbo. Grunnen er at det er umulig å gå gjennom den bekreftelsesprosedyren som kreves ved første gangs innlogging etter reaktiveringen. Jeg bare havner på en side som sier noe om for mange omdirigeringer. Hver gang jeg nå logger inn havner jeg der og kommer ingen som helst vei. Må slette cookies og slikt for i det hele tatt å få lest hundesonen som gjest. Så kontoen ser ut som den er aktiv, men jeg får ikke brukt den.

Det er dessuten svært tungvindt at det ikke er noen måte å kontakte admin på uten å registrere seg på nytt, som jeg til slutt valgte å gjøre også denne gangen. Det vil si, det er mulig å sende melding som gjest, men de blir åpenbart ikke lest av noen.

Så, er det noen som kan få liv i den gamle kontoen min? Denne kontoen kan slettes etterpå, men ikke gjør det før det er bekreftet at den gamle er oppe og går. Siden jeg da evt må registrere meg enda en gang for å kommunisere med dere...

Link to post
Share on other sites
1 minutt siden, simira skrev:

Om en konto bare er deaktivert og ikke slettet så er det vel ifølge reglementet slik at ny og gammel konto slås sammen... (men noen må såklart gjøre det).

Jepp, det må gjøres og det må gjøres på riktig måte/funksjonen må fungere. Har forsøkt en gang tidligere - for et par måneder siden. Kontoene ble slått sammen og gammel bruker forsøkt reaktivert, men det strander når jeg må bekrefte reaktiveringen. Da går den i en «too many redirects»-loop.

Så da forsøker jeg igjen.

Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, FrkBella skrev:

Fikk du det til @tillito? Hvis ikke må jeg få Rolf til å se på det da jeg ikke aner noe om dette :)

Nei, det fungerer ikke.

Det kommer opp en feilmelding med følgende feilkode:

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Dette er siden jeg havner på:

http://hundesonen.no/register/?do=reconfirm&ref=aHR0cDovL2h1bmRlc29uZW4ubm8vaW5kZXgucGhwP2FwcD1kZWFjdGl2YXRpb24mbW9kdWxlPXJlYWN0aXZhdGUmY29udHJvbGxlcj1yZWFjdGl2YXRl

 

Så ja, få gjerne han til å se på dette :)

Edited by tillito
Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, Anette skrev:

Hei, jeg har prøvd å løse floken men havner i evig loop. Har slått sammen din nye og gamle konto :) si ifra om du trenger hjelp til å endre navnet ditt. 

Takk, kanskje det løser saken?! (Men frykter hva som skjer om jeg logger ut ... :D ). Hvis du kan endre navnet til tillien så er vi vel i havn?

Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, tillien skrev:

Takk, kanskje det løser saken?! (Men frykter hva som skjer om jeg logger ut ... :D ). Hvis du kan endre navnet til tillien så er vi vel i havn?

Glem det @Anette - jeg fikk det til selv. Trodde det var noe dere måtte gjøre ;)

Edited by tillien
 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Kooikeren syns jeg er herlig! Største forskjellen er vel bakgrunnen til de rasene, da kromfohrlander er blanding av terriere, mens kooikeren anses som spaniel. Mulig de har typiske terrier og spaniel egenskaper/oppførsel?
  • Vi har alltid hatt lyst på en hoffe. Men hvor mye aktivitet trenger de sånn realt sett?
  • Ja, jeg gidder aldri å børste frem til det det er på sitt verste: når underull kommer svevende opp i nesen på meg hver gang vi koser. Da testes børstene/gummikardene i tilfelle de fungerer bedre i år enn i fjor. Evig optimist!  😂  Konklusjonen min er at den beste børsten til korthårshund sitter på robotstøvsugeren. 
  • Frøkna mi på 12 år tror altså hun er med på Finnmarksløpet hver gang vi er på tur, det går i et helsikes tempo... I utgangpunktet ikke et problem, men etter at hun hadde blodforgiftning i vinter fikk hjertet seg en skikkelig trøkk, så nå går hun på hjertemedisin for å forebygge hjertesvikt. Det kan da ikke være bra for hjertet med en sånn belastning da? Var hos hjertespesialist senest i går som synes det er supert at hun er så aktiv og mener at hun skal få bestemme tempoet selv, men jeg har allikevel denne gnagende følelsen av at det umulig kan være bra å holde på sånn... Vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, men ja... noen tanker?
  • Helt klart korthårsraser. (drømmer om å få det igjen).  De tar minimalt med dritt med seg fra turer, tørker fortere, selv gjørma har tørket og falt av når man kommer seg hjem. Problem med felling ordnes med god gummi-kardask som man masserer av løs pels. Aldri floker Har nå en normalpelset hund. Pels på 3-5 cm. Trenger også lite stell, men børstes avogtil for å unngå floker. Bruker lang  tid på tørke etter bading og gjørmebryting . Pelsen ligger som fykende hybelkaniner i huset. Jeg må støvsuge langt oftere med denne siste hunden (men kan ikke legge all skyld på han...  )
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...