Jump to content
Hundesonen.no

Overvåke hunden når alene hjemme


Jeampi
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger litt hjelp fra datakyndige ?

 

Jeg har i dag en gammel ipad hvor jeg overvåker hundene når jeg er på jobb via en app som snakker mellom min iphone og ipad. Pad'en begynner og bli gammel og jeg har derfor tenkt at det er bedre å bruke 1000kr på et webkamera enn 5000kr for en ny pad. 

 

Appen jeg bruker i dag lager en logg led når hundene gir lyd fra seg. Så dvs at selv om jeg ikke har sett på dem med kamera på tre timer så kan jeg likevel gå inn og se om de har vært urolige. Dette ønsker jeg , og lurer på om er mulig med et webkamera. 

Noen erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Det var nettopp lignende spørsmål i en oppdrettsgruppe på FB, og da var det noen som hadde et overvåkingskamera fra CO som kunne sende epost/SMS ved utslag (lyd eller bevegelse), om jeg forsto det riktig. De kunne også ha kontinuerlig filming via app på mobilen, for å følge med i valpekassa. Så kanskje du ikje trenger webkamera, men se mer på innbruddssikring og den type utstyr?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har et kamera jeg ikke kan røre på, men som står i ene enden av leiligheten og dekker stue og deler av gangen - kostet meg rundt 300 kr. Finnes en app til det også, så kan se på mobil eller på pc skjermen. Jeg har en tidligere versjon av dette: https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/sikkerhets-og-overvakningskamera/DCS932L/d-link-webkamera-dcs-932l-hvit

Søster har dette (som rører på seg) og er veldig fornøyd:
https://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/DCS5000L/d-link-dcs-5000l-wifi-overvakningkamera

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også et TP-link-kamera fra Clas Ohlson. Tror det kostet 500kr. Litt usikker på om det lager logg over lyd, men tror i hvert fall jeg kan få en slags notifikasjon når det er lyd i leiligheten. Bruker ikke den funksjonen, så er litt usikker på hvordan det fungerer. Men er i hvert fall veldig fornøyd med kameraet og appen. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg var mest fornøyd med denne fra Motorola: Link.

Kjøpte den på netthandelen til 1 kroner eller noe. Appen man bruker heter Hubble. Du kan velge hvilken grad den skal fokusere på bevegelse og lyd. Man kan også snakke til hunden via appen. Den har også nattmodus, og den hviser hvor mange grader det er i rommet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...