Jump to content
Hundesonen.no

Litt krise i julen


Recommended Posts

Er i knipe og prøver meg her. :/

Jeg skal bort fra julaften til 6. januar, og familien skal passe hundene mine. Så har Bambi fått løpetid idag. De har hannhund. Jeg overtok henne for ca tre måneder siden og forrige eier trodde løpetid ville komme i januar kanskje  (i tillegg så gikk samboer fra meg for litt siden, så jeg har mistet aktuelle passere). 

Skjønner at det både er upraktiske datoer og at hun (kanskje begge) løper, men jeg ser ikke så mange muligheter. Kan selvfølgelig betale litt for det! Det er forsåvidt enklere å passe begge enn én mtp selskap og alene hjemme. Mirai sin er forventet i slutten av desember/start av januar og da vil det gå greit med evt hannhund til jeg kommer hjem. Jeg må dra 23. men hvis noen tilbyr seg så kan jeg kjøre et lite stykke med dem og levere dem. 

Lagt til: vi bor i Vestfold. 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Søksøvelser, alt fra å gjemme godbiter rundt om i stua, pakke de inn i doruller eller melkekartonger, lære inn søksmarkering, gjenkjenning av ulike lukter osv. er god hodetrim. Triksetrening. Du kan også øke belastningen på tur med kløv eller trekk, enten trekke kjetting eller f.eks. akebrett med vekt på osv. Og så skal det vel mye til for at det blir for kaldt for en husky å gå tur, så det er vel bare å kle på seg nok.
  • Jeg deltok ikke i 2023-tråden, men målet mitt med Lykke var å prøve oss på å ta LGT i nosework. Det gjorde vi! Prøvde oss på både bjørk og anis, og bestod begge to.    Mål 2024:  - Delta på minst en konkurranse i nosework - Finne en løsning på emballasjesøk-utfordringene våre i NW - Lære inn "stå" skikkelig - Klare dekk i 1 minutt 
  • Hei. Jeg har en aktiv husky som jeg tok over i maj i år. Verdens finest turvenn og terapi på fire bein. Han krever 1 mil’s gå tur om dagen. Nå den siste tiden så har det vært litt for kaldt for å gå så langt så det har blitt kortere turer. Så lurte litt på om det er noen som har noen tips i forhold til understimulering. Jeg merker at han kjeder seg fort når det blir for korte turer. Vi trener mye lydighet trening på passeringer til andre hunder. Han liker ikke mindre hunder så ibland må man gå en annen vei. Men det blir bedre for hver dag som går.    på forhånd takk.
  • Eg har vel ikkje sagt at eg på død og liv vil det. Eg vurderer det. 
  • Eg skal ikkje ha kvalpekull, men er blitt spurt av oppdretter. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...