Gå til innhold
Hundesonen.no

Kennelhoste


Velvet86

Recommended Posts

Chanel har sannsynligvis blitt smittet av kennelhoste på valpeshowet forrige helg.. Hun surkler i nesen og hoster.. Har vært til innkjøp av Bisolvon som virker slimløsende (etter oppfordring fra oppdretter), for vi kommer oss ikke til veterinær i helga.. Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre? Om det er noe som går an å gjøre da.. Trodde ikke hun kunne få det jeg, siden hun har fått alle vaksiner.. Men men..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hold hunden i RO. Det er det viktigste. KUN ut for å tisse/gjøre fra seg,og så inn igjen og hvile.

Siden hunden er vaksinert, kommer det forhåpentligvis til å være slik som en forkjølelse for oss. Men det som er trasig med kennelhoste er de sekundære infeksjonene - faren for bronkitt b.l.a er der.

Men så lenge hun ikke blir verre, så bare hold henne i ro inne.

God bedring.

:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei for all del hold hunden mest mulig inne. Vi trodde virkelig ikke rex hadde kennelhoste, for han hosta veldig lite, og kun når han dro i båndet (hørtes bare ut som en hund som drar mye). Men slapp han ut i hagen og han var helt i hundre. lekte og kosa seg, virka i stor form, men når han kom inn så lå han rett ut, og orka ikke gjøre noe, mverken spiste eller drakk. nesten 42 i feber så måtte til vet`n. fikk febernedsettende, og en antibiotikakur på 10 dager (hadde vist satt seg i lungene også, og det pga han var ute den dagen :) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann

Ben ble også smitta med kennelhoste på ett valpeshow i sommer, det florerte av kennel hoste rundt i vestfold spesiellt. Vi ble til og med advart på ett valpeshow i hønefoss, og det var flere som tydelig hadde kennel hoste, fikk beskje om og holde hundene fra hverandre. Huff :)

Det høres helt forferdelig ut, vi trodde det var noe alvolrig galt, men vi fikk antibiotika og holdt han i ro, og da ble han frisk etterhvert, men det holdt på en stund allså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...