Jump to content
Hundesonen.no

Trenger påfyll i verktøykassa mi:)


Debbie
 Share

Recommended Posts

Jeg skal holde kurs i høst, og det virker som jeg får en blandet gruppe. Med noen som just har klart bronsemerket- til noen som vil opp i kl 2. Jeg skal også ha de som som vil starte i lydighet kl D Bruks.

Tips til hvordan jeg går frem?

Brukslydigheten og Lp i de lavere klassene er jo ikke store,så der tenker jeg at jeg ikke får store problemer. Men alle tips tas imot.

 

Jeg vil også gjerne ha flere innfallsvinkler til innlæring av de forskjellige øvelsene- da dette er en broget gruppet av både mennesker og hunder- er det greit å kunne vise til forskjellige ting.

Så hvordan trener du inn kl 1 øvelsene? Gjerne spesifikt på ruta, lineføring, stå under marsj og avstand.

På forhånd takk for svar:)

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk

Hold deg til det du kan. Og om ikke det funker, så søker du råd andre steder og kommer med alternativer. Veldig dumt å skulle instruere i en måte du aldri har gjennomført selv :) Fortell deltagerne at det finnes mange måter å lære inn forskjellige ting på, du skal vise dem det som funker best etter din erfaring. Og si at hvis ikke det passer dem og deres hund, så har du en del alternativer på lur. Å gi uerfarne kursdeltagere mange alternativer å velge mellom er bare forvirrende. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...