Jump to content
Hundesonen.no

Engelsk Cocker spaniel?


Klara
 Share

Recommended Posts

Jeg har hatt en. Min er erfaring med den ene er følgende: 

Positivt: utrolig praktisk størrelse, sporty, lettlært, lett og motivere, veldig kosette, superglad i folk den kjente og opptatt av flokken sin. Enkel å ha sammen med andre hunder. 

Negativt: sterkt ressursforsvar ovenfor alt og Utagerende mot fremmede mennesker. Hun hadde tendens til separasjonsangst etter ferier og på nye steder osv.

Hun måtte avlives fordi hun ble verre med alderen. Hun begynte å bite. Utageringen ovenfor fremmede mennesker ble verre når hun nærmet seg 7 år. Hvis vi fikk besøk av folk hun ikke kjente begynte hun med å nekte de adgang rundt i huset. Da begynte hun å bite. Vi avlivet henne når hun hadde bitt to ganger. Vi mente at Utageringen kom av usikkerhet, men mange mente det kom av ressursforsvar. 

Jeg tørr ikke å ha cocker igjen fordi det var en så fæl oppleve å ha en så fantastisk og ikke fantastisk hund på samme tid. Ressursforsvaret var slitsomt. Jeg tenker med skrekk hvis vi hadde fått besøk av barn og hunden hadde fått tak i noe mat ? 

Jeg ellers digger rasen! Jeg håper det er mindre problemer med slike ting nå ☺️ 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...