Gå til innhold
Hundesonen.no

Lek eller ikke?


Amethyst
 Share

Recommended Posts

Har en cocker spaniel tispe på rett over ett år som jeg håper dere kan gi litt synspunkt på. Noen ganger er vi innom hundeparker eller andre steder der hun kan leke med andre hunder. Hun er veldig pirkete på hvem hun liker og ikke liker, noe som er veldig lett å se på henne. Stort sett går alle raser på samme størrelse greit, men helst litt mindre funker så og si alltid. I noen tilfeller går større hunder greit også, så lenge de ikke er veldig ville. Hvis vi merker det ikke går, tar vi henne alltid med ut. 

Det jeg lurer på er atferden hun noen ganger får med de litt større. Hvis man kun skulle gått ut ifra det man ser, ser det ut som leken går veldig fint. Hun blir løpt etter og den andre kan løpe etter henne, hopping og rulling og alt som hører med. Det kan se ut som helt fin leking, som med andre hunder som leker helt stille hvis dere skjønner. Men det som skjer med noen er at det noen ganger kommer en helt fryktelig lyd fra henne. Høres ut som en gris som hyler, akkurat som hun får kjempevondt av noe. Men det er ikke noe biting, og ikke noe tegn på ordentlig slossing. 

I starten da hun var mindre tok vi henne som regel bort fra situasjonen. Men noen ganger nå har vi latt det holde på noen minutter lengre, bare for å se an før vi stopper det. Merker på henne at hun er mer stresset enn i en vanlig lek, men samtidig så virker det å være lek også. Halen står opp og som sagt løper hun også etter. 

Hva syns dere? Hva ville dere gjort? :) 

 

Takk for svar. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...