valpejenta Skrevet 22. Januar 2017 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2017 hei, ønsker oppskrift på hjemmelagde hundergobiter fra bunnen av. tusen takk til de som deler sin oppskrift:) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Avani Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 Jeg bruker 2 pk kyllingkjøttdeig, 2 egg, 2 ss potetmel. Kjører det sammen og har det utover ei stekeplate, steker det så på 100 grader varmluft ca. 20 min på hver side. Og så 20min med ovnsdøra på gløtt. Det blir smakfulle magre godbiter. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 Hvis du søker litt på forumet så har det vært et par tråder om det tidligere. Jeg pleier å dele opp lever i strimler og tørke det i stekovnen. Er vel på tide med en ny runde igjen snart. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Smartingen Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 8 minutter siden, simira skrev: Hvis du søker litt på forumet så har det vært et par tråder om det tidligere. Jeg pleier å dele opp lever i strimler og tørke det i stekovnen. Er vel på tide med en ny runde igjen snart. Er leveren kokt først? Tørker du de helt gjennom? Hvordan oppbevarer du de etterpå? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 Jeg koker ikke leveren. Skjærer den opp i strimler og tørker det på lav temperatur (70-100?) over natta på rist. Pga. risten vil strimlene naturlig få "rivekanter". Oppskriften kommer fra her på forumet et sted. Et søk på "godbit" i trådtitler ga meg blant annet disse: http://hundesonen.no/topic/77438-hjemmelaget-forgodbiter/http://hundesonen.no/topic/75318-hjemmelagede-godbiter/http://hundesonen.no/topic/67746-oppskrifter-på-godbiter/http://hundesonen.no/topic/64667-lage-godbiter-av-kjøttdeig-evt-kyllingfilèt/http://hundesonen.no/topic/64357-lage-godbiter-selv-dele-oppskrifter-og-erfaring/http://hundesonen.no/topic/59781-lage-godbiter-av-vh/http://hundesonen.no/topic/44130-oppskrift-på-hjemmelagede-godbiter/ 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 Her ble det stor suksess da jeg delte opp noen gamle kyllingfiléter som jeg fant nederst i fryseren, og la dem i tynne skiver i ovnen og tørket dem på svak varme i noen timer. Tok dem ut når de hadde passe myk konsistens. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Pringlen Skrevet 15. Februar 2017 Rapporter Share Skrevet 15. Februar 2017 Når man tørker lever/annen innmat, lønner det seg å dampe det først (dampbehandling bevarer næringsstoffene bedre enn koking) hiv et par hvitløksfedd og litt rosmarin i vannet, så lukter det ikke dritt i hele huset. Dampet innmat er mye lettere å skjære i fine skiver før tørking, og tørker raskere. Konsistensen på ferdig produkt er også enklere å knekke opp. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.