Gå til innhold
Hundesonen.no

Haster - godbiter i dehydrator


ElisabethHH
 Share

Recommended Posts

Ikke at det er så fryktelig viktig altså, men i morgen skal vi på kurs, og jeg prøver meg på å lage godbiter. :P Litt sent ute! Men vet egentlig ikke hvordan! Har prøvd med lever før og orker ikke lukten, så nå har jeg kjøpt inn blodpølse, fiskepudding og wienerpølse (er kursgodbiter og ikke hverdagsgodbiter altså). Har kuttet de opp i ''liten godbit''-størrelse. Hvilken temperatur burde jeg sette dehydratoren på, og hvor lenge skal de stå i ca, noen som vet? Vil gjerne ha de tørre på utsiden, myke inni. De må enten være ferdige i løpet av helst fire timer -- eller så kan de stå til i morgen tidlig (et halvt døgn) på lavere varme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...