Jump to content
Hundesonen.no

Ung Malinois hannhund trenger nytt hjem


Recommended Posts

Casper er en ung malinois hannhund som kommer fra forsvaret. Han er en virkelig flott fyr med mye potensialet! Han er grunntrening i lydighet, selger sjela si for en leke eller godbit. men krever en eier som vet hva det innebærer å være en malinois. Jeg har hatt han midlertidig hos meg i drøye to uker nå, så jeg kjenner han ikke kjempe godt, men begynner å få et bilde av han hvertfall. Nå har han dratt videre fordi jeg ikke kunne passe han lengre, men jeg lovet de som har han nå å spre ordet om han. 

Casper er veldig miljøsterk og har tatt alle utfordringer på strak labb. Han har forsåvidt ingen diller, og går overens med de fleste, men vil nok absolutt ha det best i et hjem hvor det bare er han. Han ble tatt ut av forsvarets program fordi han har mild hoftedysplasi (c), men klinisk er han helt frisk. Etter forsvaret har han blitt en kasteball bare av uflaks. Han havnet i et hjem som ikke hadde kapasiteten eller kunnskapen til han, og etter det har han bare vært midlertidig her og hos en venninne. Han ser heldigvis ikke ut til å ha tatt noe skade av det, og han er åpenbart en hund som kan nå langt i de rette hender. Nyter å koses av alt og alle, og er med på alt av aktiviteter. 

Jeg har som sagt ikke Casper her lengre, men kan gjerne sette interesserte i kontakt med de som har han nå. Han holder til ved Gardermoen.

IMG_3077.jpg

IMG_3081.jpg

IMG_3162.jpg

IMG_3185.jpg

IMG_3245.jpg

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
 • 7 years later...
1 hour ago, irenehovisto said:

hei er intresert av hunden din vil gjerne vete lit mer og ha en liten huden bratt mot nummer er 96679809

Denne annonsen er ni år gammel, så du er nok litt sent ute.

Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, irenehovisto said:

Da må ni oppdatert deres sider 

Dette er et diskusjonsforum hvor det er lov å poste annonser. Det som postes blir liggende for ettertiden. Jeg anbefaler deg å sjekke raseklubben for Belgisk fårehund eller finn.no for aktuelle annonser med hunder til salgs.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vi hilser ikke på fremmede hunder, enten det er staff eller retriever eller noe annet. Jeg har like mye dårlig erfaring med begge (eller, det vil si, ingen av mine har blitt direkte angrepet av staff).
  • Det er vel Forbrukerrådet som er første instans og evt. mekling gjennom dem som er andre steg. Det er ikke rettspraksis å vise til når det gjelder mangler og feil hos hunder, dermed løses mange situasjoner som dette veldig ulikt. Ellers er det jo mange døve hunder som lever gode liv med litt tilrettelegging, vet selv om slike som bor hos både hørende og døve eiere. Bare for å nevne at det kan gå helt fint å leve med døve hunder. Etter å ha sett dem selv, ser jeg ikke helt hva som skulle være grunnlag for rutinemessig avliving, som jeg vet en del oppdrettere av diverse disponerte raser gjør. Hunder kommuniserer tross alt mest gjennom kroppsspråk, hørselen har mer betydning for at det blir vanskeligere å orientere seg om hva som skjer utenfor synsfeltet. I dag finnes det mange hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for eier (vibrasjonshalsbånd til kontakt og innkalling f.eks) og kommandoer lærer de jo like enkelt som håndtegn som alle andre hunder.
  • Har gjort mine erfaringer med diverse bullehunder, og jeg styrer pent utenom dem. De kan være så sjarmerende mot folk som de bare vil, mine hunder får ikke hilse på dem. Så får jeg heller tåle å bli kalt hysterisk kjerring.
  • Bilde? Tenker at når en kjøper seng i butikk så er den komplett, enten med sokkel (da er det ikke noe rom/åpning under senga), eller med forskjellige typer ben.  Om det er en skikkelig ramme rundt under, som det er plass til å montere ben så går det sikkert. På noen så er de 4 bena skrudd fast i hver hjørne, men på andre så er det bare to bøyler, som er skrudd fast i utfresa spor på innsiden av selve ramma
  • Kan man montere ben, hvor det ikke finnes "hull/gjenger" på en rammemadrass? Altså bore de selv. Har kjøpt en "rammemadrass uten hull hvor man kan feste bena. Mulig det ikke er gjort på forhånd fordi det er ment at man skal sette madrassen i en sengramme. Men kona insisterer på å at hun vil ha madrass med ben. Madrassen har en tykk treramme rundt selve madrassen nederst. Men er det vanlig å bore hull til å feste på bena selv?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...