Gå til innhold
Hundesonen.no

Tispe operert i lymfekjertler


deputus
 Share

Recommended Posts

Heisann! :) 

Har en Japansk Spisshund som nettopp har tømt(?) lymfekjertler. Var komt klumper og slikt som ble tatt bort. 

Hun har nå et stort sår på magen og bruker body. De første 2 timene etter hun våknet fra operasjonen og var komt hjem, stod hun bare midt på gulvet, helt i ro, i 2 timer!

Hun har aldri likt å ha klær på seg, og pleier da bare å stå i ro til noen tar det av. Dette er jo veldig dumt da hun må ha denne body'en på i 10-14 dager. Hun har heller ikke turt å gått på do enda ( dette er nå snart 6 timer siden hun kom hjem ). Er det noen som har noen gode råd til meg ang. dette? :) 

En annen ting er det store 'plasteret' hun har fått over hele magen etter operasjonen. Teipen ser ut til å gå borti låret hennes. Tynn hud helt oppi der. Så hun liker ikke gå rundt i det hele tatt. Hun halter t.o.m! Klarer ikke tråkke over ting og slikt. Ser generelt veldig vondt ut for henne, som da selfølgelig knuser hønemor hjertet mitt. :P 

Hun klarer heller ikke å sitte seg ned selv, eller legge seg ned. Har pakket en dyne rundt henne sånn at det bygger litt opp, så det er lettere å 'dytte' henne nedi så hun slipper å stå.

Må jeg bare ta tiden til hjelp? 

Synes det nesten hadde vært bedre om hun hadde fått noe å sove på så hun hadde sluppet i røre seg, men da skulle hun vel helst vært innlagt.

 

Takker for alle svar! :) 

20160203_164726.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

Ta av bodyen så lenge hun er under tilsyn, det er ingen grunn til at hun skal ha på seg body når dere er der, den er jo på for å beskytte sånn at hun ikke sleiker. Så - er dere tilstede, av med bodyen. Samme når dere går ut - av med bodyen.

Ser stadig det der når folk har krage på også - stakkars bikkjene må gå med kragene hele tiden, også på tur - det er jo bare å dra det av så lenge man er der å kan passe på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan du prøve å klippe vekk den biten med teip som er borti låret kanskje? Så lenge plasteret fortsatt sitter fast hvis du prøver det. Enig med belgerpia ang body - når dere er sammen med henne så bare ta den av og følg med at hun ikke slikker :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OK, tusen takk for tips! :) 

Dyrelegen sa at hun MÅTTE ha på body'en til ALLE tider, men det gir jo mer mening å ha den av når vi følger med. 

Tar ikke på henne noen skjerm når vi går tur, for hun bryr seg lite og ikke om såret når hun er ute. Ikke noe vits i å gjøre det verre! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...