Jump to content
Hundesonen.no

noen som kan passe labrador 8-10.mars?


Recommended Posts

Legger ut melding her i tilfellet noen kan hjelpe meg. Jeg skal på nettverkssamling med jobb 8-10.mars, og lurte på om det er noen snille sjeler som kan passe en glad labrador gutt? Jeg flytter til Arendal  i slutten av februar, og samlingen er i Lillestrøm. Er ute etter noen i strekningen Arendal-Porsgrunn, eller om det er noen i Oslo/Lillestrøm området så kan jeg ta ham med dit. Det er snakk om kvelden 8.mars- ettermiddag 10.mars.

 

Litt om hunden: Ecko er en glad labrador født oktober 2013. Han er en rolig gutt, som elsker å gå på tur, rulle seg i snøen og bade i kjent labrador stil. Han er veldig leken, men om andre hunder ikke vil leke og sier ifra respekterer han det. Han går godt overens med andre hunder, kan dra litt i båndet på tur om han har på sele. Vi konkurrerer i rallylydighet og har opprykk til kl 3. 

 

Er det noen der ute som kan hjelpe? Svarer gjerne på spørsmål eller gir mer informasjon.

ecko.jpg

12043950_10153169268266056_2114655055_o.jpg

Link to post
Share on other sites

Det er absolutt ikke umulig at han kan være hos meg og Mio [emoji5] Jeg er på jobb da men, så enten må han ligge i bilen i løpet av dagen, eller at han er hjemme alene hos meg og Mio er med i bilen. Går det?

Link to post
Share on other sites
4 timer siden, Gro skrev:

Det er absolutt ikke umulig at han kan være hos meg og Mio emoji5.png Jeg er på jobb da men, så enten må han ligge i bilen i løpet av dagen, eller at han er hjemme alene hos meg og Mio er med i bilen. Går det?

Så snillt, tusen takk! :flowers: Det ser ut til å ordne seg med pass i Arendal nå, skal møte henne når jeg er kommet i hus i sør.  Setter utrolig pris på tilbudet, sier ifra om det ikke ordner seg likevel. :)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...