[email protected] Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Skrevet 12. Januar 2016 Er det noen som kan sende meg en oppskrift på hundegodt som jeg kan lage hjemme Siter
Guest Yellow Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Skrevet 12. Januar 2016 Jeg pleier å dele opp kjøtt i små biter, fordele på bakepapir på rist i ovnen og la det tørke på ganske lav varme (kanskje 60-70c) i etpar timers tid, til de er passelig tørre rett og slett. Gjort det samme med større biter av kjøtt som tyggesnacks med hell, må stå ganske mye lenger enn små biter, så flere timer. Siter
AussieAllTheWay Skrevet 14. Januar 2016 Rapporter Skrevet 14. Januar 2016 Blodpølse tørket i ovn. Del opp i biter, (det er litt klin, men ikke gi opp!) legg på bakepapir og tørk på lav varme til de er så tørre du vil ha de. Tørker overraskende fort og det lukter GODT mens de tørker :) 1 Siter
Sagaa Skrevet 15. Januar 2016 Rapporter Skrevet 15. Januar 2016 På 14.1.2016, 10.27.57, AussieAllTheWay skrev: Blodpølse tørket i ovn. Del opp i biter, (det er litt klin, men ikke gi opp!) legg på bakepapir og tørk på lav varme til de er så tørre du vil ha de. Tørker overraskende fort og det lukter GODT mens de tørker :) Stor favoritt her. Nordfjord sin er uten rosiner. 1 Siter
mokken Skrevet 20. Februar 2016 Rapporter Skrevet 20. Februar 2016 På 14.1.2016 at 10:27 AM, AussieAllTheWay skrev: Blodpølse tørket i ovn. Del opp i biter, (det er litt klin, men ikke gi opp!) legg på bakepapir og tørk på lav varme til de er så tørre du vil ha de. Tørker overraskende fort og det lukter GODT mens de tørker Hva er lav varme? 70 gr? Siter
Gjest Skrevet 20. Februar 2016 Rapporter Skrevet 20. Februar 2016 Leverpostei kan man også skjære i biter og tørke i ovn, også rå lever, reinsdyrskav, og rå fisk som f.ex. sei i blokk som er ganske billig. Jeg pleier å tørke på ca 40-50C, og tørker det ikke helt tørt så bitene er litt myke. Siter
simira Skrevet 20. Februar 2016 Rapporter Skrevet 20. Februar 2016 Vi har nettopp hatt to runder med lever. Uten å koke den først så lukter den ikke død og fordervelse, faktisk. Skjær opp i strimler, tørk på 30 grader varmluft til den ikke er klissete inni lengre. Den ene runden tørket i ca 12 timer, den andre et døgn (litt tykkere skiver). Lett å dele opp og ha i kjøleskapet etterpå. Siter
AussieAllTheWay Skrevet 21. Februar 2016 Rapporter Skrevet 21. Februar 2016 12 timer siden, mokken skrev: Hva er lav varme? 70 gr? mellom 50 og 90 er fint i min ovn. Varierer litt fra ovn til ovn hva som er best- 70 burde være flotters 1 Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.