Gå til innhold
Hundesonen.no

besøk av barn som er redd hund


Wildlife
 Share

Recommended Posts

Har en sønn som har en lekekompis han har besøk av innimellom. Han er 4 år og er her alene. Gjerne opptil flere timer av gangen. I dag er han her 5,5 time.

han er ganske redd for ukjente ting. Et eksempel er at han skulle være med min sønn hjem men fant ut at pappa til min sønn var hjemme. Da turte han nesten ikke gå inn i huset. Etter en del om og men så møtte han på pappaen inni huset. Da tok det ikke lang tid så var han ikke redd lengre.

en annen ting er hunder. Gutten er veldig forsiktig og skeptisk av seg. Han er ganske redd hunder uten det ligger så mye mer bak som jeg har forstått. Bare at familien ikke har vært i nærheten av hund sikkert. 

Så får jeg litt dårlig samvittighet at hunden ikke skal få være inne med oss i løp av alle de timene han er her. Føler ikke det er rettferdig for vår hund. 

Så det jeg lurer på er vel egentlig. Hva hadde dere gjort? Tatt bort hunden mens han var der, bare tatt hunden inn likevel når du vet hvor redd ungen er og håpe at han hadde kommet over sjokket slik han gjorde med min sønns pappa eller prøvd diskre å venne han til hunden? Vet ikke helt hvordan få til den sistnevnte. Jeg tok med hunden ut når barna skulle ut men holdt god avstand fra guttungen.

Føler også at han er litt for sjeldent her til å ta "litt om ganga".

Mest fair over besøket er jo å fjerne hunden. Vi tar jo ikke med oss hunder til folk som ikke vil det. Men likevel får jeg dårlig samvittighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om det ikke er så ofte ville jeg bare hatt hunden i et annet rom de gangene.

Vi har ca. annenhver uke besøk av en som har en av de få hundene Kovu virkelig ikke liker. De er her i 4-5 timer, og siden eier har vært på jobb hele dagen er det ikke aktuelt å ikke ta med hunden. Så da får Kovu ligge i buret sitt (han vil heller det enn på et rom der vi ikke er), ellers blir det bare bråk. Ikke ideelt, men han tåler det helt fint. Får et fylt margbein, så koser han seg med det og legger seg og sover etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du ikke har kontroll på den hadde jeg satt den på et rom. Hvis du har kontroll kan du jo be den legge seg et stykke unna barna? Noen timer i blant tåler hundene, jeg setter de vekk på et rom om vi får besøk av noen som er redde for hund dersom jeg ikke har tid til å passe på at de ligger på plassen sin. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...