Jump to content
Hundesonen.no

Pass i mars (påsken) 2016


Recommended Posts

Nå ser det plutselig ut til at vi blir påspandert tur til Thailand i påsken, så da trenger vi pass litt tidligere enn forventet! Vi skal være borte i underkant av to uker, fra 15. til 27. mars (1. påskedag).

Det er lille frøken kortisvalp, Jessie, som trenger pass. Hun vil da være 10 måneder gammel. Det betyr selvfølgelig at det er en viss fare for at hun får første løpetiden i den perioden, så vi håper på å finne noen som har mulighet / er villig til å passe selv om det skulle skje. Ellers er det vanskelig å si så mye om hvordan hun er, siden hun fremdeles er veldig valp, men da vil være unghund. Hun er i hvert fall grei å ha med å gjøre, synes jeg. Søt. Matvrak. Koseklump. Litt bortskjemt (det kan bli vanskelig å nekte henne adgang til sofaen, for å si det sånn :P). Glad i mennesker og hunder. Ikke vant til å bo i samme hus som barn eller katt, bare så man er klar over det. Hun er heller ikke vant til å være alene hjemme per nå. Vi kommer til å trene på dette fremover, men jeg tenker det er best om hun er hos noen som ikke er borte 8 timer+ hver dag.

Vi bor i Oslo og er selvfølgelig villig til å kjøre et stykke. Samtidig er det enklere å bli kjent på forhånd og ha en backup-løsning på plass om det ikke er for langt unna.

Vi betaler selvfølgelig (og kan tilby ekstra kompensasjon hvis hun skulle få løpetid :P). Rop ut om noen føler seg kallet eller kan anbefale en hundepasser :)

 

12122740_10156140630440529_1295680954409

http://hundesonen.no/topic/79040-kortisen-jessie/?page=1

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...