Jump to content
Hundesonen.no

Noen som vet: Trykke egene motiver på kjøpte ting, for vidresalg.


Recommended Posts

Litt dårlig tittel, og admin må bare flytte den om den ikke hører hjemme her.

Jeg lurer på om det er lovlig å kjøpe t-skjorte (dra f.eks cubus), trykke eget motiv på det for så å selge den?
Og om det har lov til å fjerne merket deres på t-skjorten, for å sette på sitt eget?

Evt. om noen vet om ett sted man kan få kjøpt "lable free" t-skjorter, hvor man ikke må bestille så mange på engang, som f.eks "minste kjøpe er 100 stk" (men om man kan blande str/farge i bestillingen er det greit).

Link to post
Share on other sites

Evt. om noen vet om ett sted man kan få kjøpt "lable free" t-skjorter, hvor man ikke må bestille så mange på engang, som f.eks "minste kjøpe er 100 stk" (men om man kan blande str/farge i bestillingen er det greit).

Man kan få kjøpt t-skjorter uten trykk (de har selvsagt merkelapp i nakken) i både små og store kvanta hos firmaer som leverer reklamemateriell vil jeg tro? Vi kjøpte noen ekstra t-skjorter til klubben vår - bare noen få av hver størrelse (hadde sikkert gått mht ulike farger også) - uten noen krav om minsteantall i hvert fall :). Vi har handlet fra Providor i Brumunddal.

Søk på profileringsartikler/klær eller noe slikt, så finner du sikkert en rekke leverandører :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...