Gå til innhold
Hundesonen.no

Halsband & sele favoriter


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Lykke sitt lilla halsbånd er kjøpt på etsy.com, Harly sitt hvite har vi fått i gave så det vet jeg ikke hvor ble kjøpt :)

post-838-0-20308800-1439121320_thumb.jpg

Av seler brukes Bjørkis nomesele, Zero dc multisele og MR sykkelsele :)

http://10414.shop.textalk.se/dragselar/

http://www.canider.no/

http://kreativhund.no/products/mr-sykkelselesporsele

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge hundene har Rogz-seler til tur, Kovu har Webmaster og Nonstop til trekk. Nå har Odin faktisk en veldig fin halvstrup kjøpt på salg hos Hööks, og Kovu et billig fra Dollarstore i Sverige. Men ellers er jeg glad i Hunter.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får ikke lagt inn bilde, men har Julius K9 sele til begge mine (med Y strap ) og er utrolig fornøyd med disse.

Bruker de også som kløv.

De har et håndtak oppå som var veldig handy når vi klatret Besseggen.

Av halsbånd bruker jeg Hurtta på begge.

(frost har også et halsbånd fra Kifani som jeg elsker)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har noen showmaster halsbånd, som er ca to str større enn tilsvarende i Hurtta. Men jeg synes de dekkenstørrelsene er litt ville også :P

Ja jeg har og erfart at dekken str derfra er helt på viddene så da vet jeg ikke helt om jeg tar sjansen på å bestille halsbånd uten å prøve på først :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg har og erfart at dekken str derfra er helt på viddene så da vet jeg ikke helt om jeg tar sjansen på å bestille halsbånd uten å prøve på først :P

Det gjorde jeg, og måtte bestille på nytt :P

Ja, husker da jeg var inne på Hööksbutikken og kjøpte regndekken til Bris da han var valp. Ei der med en dachs måtte ha str 50 til dachsen sin. Og det var ikke en stor dachs altså :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@ Jeg hadde sånt halsbånd til border collien og jeg kjøpte nylig til whippeten. Syntes at størrelsen er helt grei, har ikke reagert på at de er veldig stor i str. Er fornøyd med halsbåndet, både til bc'en (hadde str 60) og til valpen (har 30).

Lite tips, hooks i åsane har 50% salg på de halsbåndene i grønn. Var igjen en del størrelser som jeg vil tro kan passe en kelpie.

Endret av Snoffe
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rocky har 2 spesialbestilte halsbånd som jeg liker veldig godt.
Har også lyst å bestille et sort med rosa sløyfer på til ham også, fra Collarmania.
1176120_10151542371845423_1499644900_n.j
(Jeg mistet min mor til brystkreft og hun var hans egentlige eier, men pga sykdommen måtte jeg overta ham igjen.) Dog skulle jeg gjerne gjort det på en slik måte at pengene gikk til forskning eller lignende. Så vist noen vet om noe slikt, skrik ut! :)


Fra Kifani.
1935656_141817810422_2290821_n.jpg?oh=40

Og fra Minxdesign. (grønt/brunt camomønster på polstringen)
12388_10151334974080423_2004511662_n.jpg

Så har han en grønn DC short sele.
11011005_10152695576325423_6614531829479

Og en rosa/turkis hurrta sele som jeg syns er rimelig kul, men den gnager dessverre, så blir særdeles lite brukt.

Om dagen bruker vi hovedsaklig dette halsbåndet:
Triple-chain-collar-with-martingale-449-
Veldig fornøyd med det, utenom at han et par ganger har klart å sette en klo sånn hallveis fast når han har klødd seg. (Har skjedd 2 ganger på de 4årene halsbåndet har vært i bruk)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...