Jump to content
Hundesonen.no

Hund (Leo) etterlyst


Ingridhw
 Share

Recommended Posts

Kom over en post på en hundegruppe jeg er medlem i på facebook. Deler her, mulig noen vet om noen som vet om noe.

"Jeg omplasserte hunden min Leo 1 september ifjor. Han ble da hentet av noen som skulle ta seg godt av han og gi han den aktiviteten han trengte. Etter 14 dager skulle jeg komme ned og se at han hadde det bra. De nye eierne brøt da kontakten med meg og jeg har siden midten av september vært på jakt eter Leo, uten hell.

Han er kastrert, har brune øyne og har en liten flekk med hvitt hår på brystet mellom forbeinene. Denne flekken må leites etter, for den er ikke god og se... Han er veldig glad i både mennesker og andre hunder.

Ny eier har omplassert hunden uten og informere meg om det. Dette var ikke avtalen! Jeg har anmeldt forholdet. Jeg har etter lang tid, mye energi og krefter fått informasjon om at Leo ble omplassert til et eldre ektepar på Østlandet et sted. For så og bli omplassert videre til Stavanger. Om dette stemmer har jeg da ingen beviser på.

Jeg er litt i villredet og håper på hjelp fra folket der ute! Vær vennlig og ta kontakt med meg på innboks hvis du har tips eller kan hjelpe på noen som helst måte!"

10334283_10152564974186036_4116641886389

10830900_10152564980706036_8629527422549

Er litt usikker på om jeg kan dele eiers facebookprofil, men send en PM for link.

(Jeg kjenner ikke eieren personlig, men spurte og fikk lov til å dele her.)

Edit: Eier fortalte at hunden ikke er betalt for eller omregistrert.

Edited by Ingridhw
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Nei, jeg begrenser ikke pga. vaksinasjon. De hunder vi omgås er generelt både vaksinerte og friske, og det er de mine får hilse på i den perioden fordi jeg vil at de skal ha trygge, fine hundemøter. Tilfeldige andre hunder for de øve på å ikke bry seg med. Smitte i miljø tenker jeg lite på, da vi bor avsides og ikke bruker hundeparker ol. Valpekurs liker jeg vente med en måned eller to, slik at de er gamle nok til å trene gode økter og holde ut et helt kurs  
  • Sosialiseringsvinduet er frem til 12 uker sies det, selv om dette ikke stemmer helt så er det fortsatt veldig viktig å utsette valpen for det hen skal senere også, men i kontrollerte former. Både å fysisk møte andre trygge hunder for å utvikle språk og lære grenser, samt lære at man ikke skal hilse på alle hunder man møter på er viktig. Mange valper vaksineres før levering også, det har hvertfall de jeg har hatt vært selv om praksisen varierer litt. 
  • Vi har brukt Dog Breeding Science i Australia for å teste for ILM (Intestinal lipid malabsorption). Betalte rundt 400 kr og sendte spyttprøve.  De har utviklet en test for kelpier på denne sykdommen. Finnes visst og noen i Tyskland som har tatt utgangspunkt i testen som ble utviklet i Australia eller noe slikt, men vi brukte den i Australia da oppdretter tipset om den.  Fikk e-post om at hvis vi ønsket å teste noe mer så kunne de bruke prøvene til å teste i en kort periode. Ble litt nysgjerrig på fargetesting ettersom jeg håper han har arvet faren sin shaded/ghost tan farge. Men jeg vet ikke hvor mye svaret hadde gitt meg, jeg kan og bare vente å se hva han blir. Foreløpig tydelige antygdninger til at han vil bli shaded/ghost tan 😄
  • Jeg ville nok tenkt over hvorvidt hundene vi omgikkes var vaksinerte og friske, og ikke la valpen hilse på tilfeldige fremmede hunder. Jeg ville definitivt ikke oppsøkt hundeparker, f.eks. Men ellers tenker jeg at det er relativt trygt her i Norge så lenge man tenker seg litt om.
  • Nei. Jeg tenkte ingenting på begrensninger rundt andre hunder før 12 ukers vaksinen. Tilfeldigvis tok vi vaksine samme dag som valpekurset skulle ha første dag hvor valpene var med. Men jeg ville ikke latt det begrense meg heller.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...