Gå til innhold
Hundesonen.no

Tørr pga. vinteren?


Recommended Posts

Min hund har i det siste flasset en del. Virker veldig tørr i pelsen. kan dette komme av vinterværet? At det er tørt og veldig kaldt ute? Blir flasset bare at å ha dekkenet på. Hun har ikke vært plaget med dette etter at vi byttet for. Har brukt foret nå i 1 år uten noe slags flass, men nå plutselig har det blitt sånn. Så om det har noe med luftfuktighet å gjøre ute?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være pga. været, men det kan også være grunnet at hunden har begynt å reagere på fóret igjen.

Hadde for mange år siden en dobermann som flasset ved kaldt vær, denne smurte jeg godt inn med aloeveragele og det fungerte veldig bra. Ble klissen i pelsen da, men hva gjør vel det? Flasset ble borte og pelsen holdt seg fin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har opplevde allergier som kommer etter en god stunds bruk av hundefór ja. Noen hunder er bare slik at de etter en stund blir senisble ovenfor den maten de får, dog har aldri opplevd det på de som gir ferskt eller BARF da. Men tørrt. Men, vil tro det er vinteren og været som gjør at din reagerer nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar! Ja det er omega 3 i tørrforet. :D Får bare se om det går over ved værforandring. Håper det ikke er foret, for har endelig funnet et godt for, etter å ha prøvd masse typer.. Uansett, skal gi tilbakemelding.

Men selvom det er omega3 i foret så kan det lønne seg å tilsette litt ekstra omega3 i foret spesiellt om vinteren.

Hvilket for går hun på nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...