Jump to content
Hundesonen.no

Den litt private tråden :)


ida
 Share

Recommended Posts

Det har vært litt snakk om å dele private ting her og der og da slo det meg at det vil jeg gjøre og inviterer dere selvfølgelig med på leken :D Utleverer barna litt i samme slengen, jeg :teehe:

Som alenemor hendte det at jeg tenkte på at; tenk om dersom hvisom at barna mine skulle bli tatt fra meg, eller på annet vis ikke skulle være hos meg mer. En helt umulig tanke, for det er jo de millioner av bittesmå ting som holder oss sammen, ikke sant?

Blant annet:

Vet dere at det går fint å få med seg en niåring på kveldstur rundt Østensjøvannet, for runden tar akkurat så lang tid som det tok for Ia å deklamere hele Ole Aleksander Filibombombom med innlevelse :)

Når man er på reiser til land der tv.serier er dubba til språk vi ikke kan, kan vi dubbe selv og finne på hva de sier i samme slengen. Mye morsommere, egentlig :lol:

Ane kan ikke leve uten Bamse. Den er liten og hvit og jeg sydde ny kropp til den da hun var 10. Nå er hun 30 og mamma selv, men bamse er fremdeles med :wub:

Det var mitt private hjørne for i kveld. Burde kanskje lagt den i finstua, men det får noen andre gjøre, hvis de syns den passer bedre der :)

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Gleden er jo å ha en mamma som gidder å høre den selvutnevnte skuespillerspiren gjengi Ole Aleksander Filibombombom i en etterlignet Anne-Cath. Vestli stemme hundreogåtteogførti ganger <3

Det er en sann glede. Særlig da du klikket og "snudde kassetten" og sang introen til neste side :lol:

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Jeg koser meg med sene kvelder med lillemor, selv om "alle" maser hysterisk om at vi mååååå få henne i seng tidligere. Jeg er jo somregel alene om kvelden uansett, så da kan jeg vel kose meg med lillemor istede for å sitte og høre på babycallen som suser? :wub:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...