Jump to content
Hundesonen.no

Nytt/brukt utstyr til valp


Majamj
 Share

Recommended Posts

Jeg skal få meg valp om noen uker også lurer jeg på hva jeg burde kjøpe nytt og hva jeg kan kjøpe brukt? Jeg har aldri hatt hund før og har nå bestemt meg for å skaffe meg en golden retriever valp. Er bestemt på å gjøre alt riktig med denne gullklumpen!

Link to comment
Share on other sites

Det er ingenting du må kjøpe nytt :) Men spesielt seler/halsbånd/dekken eller andre ting som valpen vil vokse ut av ganske raskt oppigjennom det neste året er det jo greit å kjøpe brukt da så slipper man å bruke mer enn nødvendig på noe som ikke passer igjen snart.

Link to comment
Share on other sites

Til valp velger jeg billigste løsning på alt unntatt bilbur, mat og forsikring.

Nico har arvet en del fra tidligere hunder, resten er kjøpt på Biltema og Europris.

De vokser fort som fy og tygger i stykker ting. Det er ingen vits i å investere penger i utstyr til valp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg får en golden snart selv, og jeg har tenkt at jeg skal kjøpe denne + tisselaken og vanlig laken som seng til han i starten

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10150287/

Syns det virker som en grei, billig løsning til han i starten. Kan jo hende han spiser den opp, men da er det jo ikke mer enn 85 kr han har ødelagt, så :P

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det vi kjøpte til vår var:

 • En skål fra Europris, som har skli stopp under, utrolig fin egentlig og billig!
 • En sele til den første tiden fra Europris, han hadde aldri brukt bånd, husker vi var glade for det, han bet veldig den hehe:)
 • En hundeseng fra Europris i stor form og hard plast, veldig fin.
 • Ett fleeceteppet til senga hans, fra Nille (?).
 • Ett brukt hundebur fra Rødekors butikken nede i gata, helt nytt forresten med lappen på. Noen som ikke trengte ;)
 • Så kjøpte vi diverse leker,mat etc fra dyrebutikken:)

  Vi kjøpte sikkert mer! kommer ikke på nå.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...