Jump to content
Hundesonen.no

Pass av dyr i Egersund - Stavanger området


Arielle
 Share

Recommended Posts

Hei.

Siden vi nå har kjøpt oss større hus og skal pusse opp hele så får vi veldig stor plass. Vi har flere rom som ikke er blir brutk med det første(før vi får barn i hvert fall) og 2 store stuer. Vi har også 4,4mål tomt og selv om en god del av det ikke er brukbart så har vi stor plass på utsiden for det om :) Både stor terasse og gressplen.

Dyremenneske som jeg er så skulle jeg helst hatt et dyr av hvert slag men har funnet ut at min kapasitet kun holder til 2 hunder og 2 katter året rundt. En kanin er noe jeg kunne tenkt meg men det får bli på sikt. Selv om kapasiteten stopper opp med 2 hunder og 2 katter på heltid så er jeg veldig åpen for å passe andre dyr i perioder også. Kan passe hund også frem til vi får hund nr.2 og den kommer ikke før i slutten av året eller neste år. Da må jeg se ann den nye hunden før jeg tar på meg pass av hund.

Alt av smådyr passet jeg gjerne i perioder. Kaniner, marsvin, fugler, hamster +++ :) Har hatt kaniner før, hamster og chinchila. Det kan jeg tilby er at dyret kan bo med oss i stuen eller kun være i stuen med oss når vi er hjemme eller flere timer til dagen for selskap og aktivitsering og kos. Alt etter hva eier vil og selvsakt hvordan dyret er. Blir det fort stresset av ting som skjer, hunder el. så er det kanskje best å være med oss når vi er tilstede og kan sette det bort når det blir for mye for dyrets del. Litt etter hvilket dyr det er så ser jeg for meg at det kan være lurt å sette det på et rom og stenge av når vi ikke er hjemme siden vi har 2 katter og 1 hund. Hunden er veldig snill med alt av dyr men er litt mer skeptisk til katten :) Er det er dyr som tåler å være ut så kan jeg tilby alt fra minutter til flere timer om dagen ute alt etter hva dyret tåler og er vandt med. En kanin kan feks få stå ute å spise gress i mange timer på godværdager. Dyrene får også lov å være ute av buret inne hos oss men er det fugler så må jeg ha litt opplæring med akkurat det for det har jeg lite erfaring med men kattene blir selvsakt satt ut hvis smådyr skal få være løse sammen med oss noen timer :)

Ellers så jobber mannen hver dag og jobber mye overtid så han er ikke hjemme på dagen men er hjemme stort sett hele kveldene hele uken. I helgene er vi stort sett hjemme en av oss hele tiden. Jeg er hjemme mye i ukedagene. Får turnusen min nå etter hvert men det er snakk om 2 døgnvakter i uken + kanskje 1 7timers vakt. Døgnvaktene mine havner ofte i helgen så da er det bare snakk om kanskje 1 dag i uken der det ikke er folk hjemme fra 06-16.00ca men det er alltid noen innom huset på disse dagene for å lufte hunden og det er somregel min mor, søster eller tante og disse er vandt med dyr og vil selvsagt sjekke alle dyrene når de er innom. Jeg er gjerne borte noen timer på formiddagen de fleste dagene på tur eller trening med hunden.

Tror jeg har fått med alt nå :) Vi holder til i Egersund som er 1 time sør for stavanger. Reiser relativt ofte inn til Stavanger og min samboer jobber der inne så vi kan også være behjelpelige med levering ol. men hadde selvsagt vært koselig om dere ville levert dyret sånn at dere fikk se hvor vi bodde og hvordan dyret vil ha det når dere er borte :)

Er det noe mer du/dere lurer på eller er dette av interesse så ta kontakt på PM

- Arielle

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...