Jump to content
Hundesonen.no

Leiebolig for sikker betaler sentralt i Oslo


13de
 Share

Recommended Posts

Min mor som har flyttet èn gang de siste 45 år søker nå et nytt sted å bo. Hun er en bombesikker betaler som heller hadde sultet ihjel enn ikke betalt leien og er veldig pertentlig som holder ting godt. Hun er den typen som ser TV med hodetelefoner og svever som den hellige ånd over gulvene.

Problemet er at denne pensjonisten er i konkurranse med yngre mennesker med 500.000 eller 2 x 500.000 i lønn mot hennes enslige pensjon. Da er det en utfording å finne noe sentralt som er noe hun har et sterkt ønske om. Jeg har hatt lange diskusjoner om at bare hun bor rett i nærheten av en T-banestasjon så er det vel likegyldig om hun sitter på den i 3 minutter eller 14 minutter, men det har foreløpig vært for døve ører...

Krav:

Sentralt

Heis

Innflyttningsklar innen 1. mars

Maks leie11.500 med varme og vand, dvs rundt 10.500-11.000 viss det ikke er inkludert.

Ikke bratte bakker utenfor huset til å komme seg til offentlig transport.

Umøblert

Ønske:

Balkong

Høyt i eiendommen/utsikt

2 soverom

Jeg vet dette er en utfordring, men tror hun er en veldig attraktiv leier da hun er godt forbi festfasen, er ansvarsbevisst og ordentlig og pålitelig med betalinger etc. Hun har bodd på Tøyen de siste 15 år i en 55 KVM 2-roms leilighet og trives der, men det må gjerne være andre sentrale steder, men helst i nærheten av T-bane. Hun har litt dårlig følelse i et ben derfor bliver hun stiv som en stokk viss de melder snø i værmeldigen, av denne grunn bør det ikke være bratte bakker mellom hvor hun bor og offentlig transport, da kommer hun seg knapt ut.

Del 2: Minimum 3-roms leilighet til broren min.

Broren min bliver også skilt i disse dager og skal ha de 2 barna 50% av tiden. Han bor i dag på Linderud, jobber i Nydalen og barna går på skolen på Bislett. Det ideelle for han hadde vært å bo mellom jobb og skole. Det perfekt hadde vært om det var 3 soverom, men 2 kan også være nok. Han er glad viss det er i nærheten av natur. Tror ikke det spiller stor rolle for han om det er buss, trikk eller T-bane som er i nærheten bare det er noe offentlig som kan transportere de til jobb og skole ikke alt for langt vekke. Tror han hadde vært glad om det er balkong, heis etc er han ikke avhengig av at det skal være. Regner med at maks leie er ca 13-14.000,- per mnd.

Viss det er noen som har noe ledig eller kjenner noen som har noe ledig så send med gjerne en PM.

Takk på forhånd for tips & hjelp :)

Edited by 13de
Link to comment
Share on other sites

De følger med på finn.no Jeg har foreslått at min mor selv skal ha en annonse på finn, men jeg er ikke sikker på hva annonseteksten skal være så viss det er noen velformulerte der ute er dere mer enn velkommen til å komme med forslag :)

Noen andre forslag til hva man kan gjøre for å øke sjangsene? Hun er OBOS medlem og har varslet de. Er det andre fora og/eller metoder man kan benytte?

Takknemmlig for all hjelp :flowers:

Edit: jeg bor jo ikke i nærheten så jeg må hjelpe henne "remote"...

Edited by 13de
Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det er enklere å få en to-roms i sentrum til den prisen hun klarer å betale. Ellers skal det ikke være så vanskelig å få leid nå, siden folk plutselig er litt redde for å kjøpe :) Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det er enklere å få en to-roms i sentrum til den prisen hun klarer å betale. Ellers skal det ikke være så vanskelig å få leid nå, siden folk plutselig er litt redde for å kjøpe :) Lykke til!

Ja, det er nok det mest sannsynlige. Skulle jo selv ønske at hun kunne fått en 3-roms så bliver det litt lettere når jeg er på besøk, men det er sikkert ikke mulig.

En god del av leilighetene hun har siktet seg inn på har plutselig forsvunnet før første visning, til og med når hun har hatt avtale, så det virker som om markedet er hett og at folk enten sniker i køen eller tilbyr mer penger for eksklusiv visning?

Er ikke godt å si. Vel, hun skal visst på en visning i dag, så får vi se hvordan det går :)

Link to comment
Share on other sites

Er en leilighet på 100kvm til leie på grefsen med 3 soverom til 14000kr, buss og trikk i nærheten.

finn koden er: 46186069

Takk for tipset :)

Jeg sendte det akkurat videre til bruttern, det kan jo være noe for han!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...