Gå til innhold
Hundesonen.no

101 Baking for dummies


Nirm
 Share

Recommended Posts

:fish:

Jeg skrev at jeg ikke kunne bake. :lol:

Men. Det står i oppskriften:

"So this blueberry muffins which uses vinegar as an egg substitute is also equally light and airy."

Hva gjør eddiken som gjør at den passer i stede for egg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skrev at jeg ikke kunne bake. :lol:

Men. Det står i oppskriften:

"So this blueberry muffins which uses vinegar as an egg substitute is also equally light and airy."

Hva gjør eddiken som gjør at den passer i stede for egg?

Eddiken er sur og bakepulveret er basisk. Når de reagerer med hverandre og dannes det CO2-gass, som gjør bakverket luftig.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Unngikk å lage bombe idag. Men måtte jo teste om jeg bare var heldig sist eller ikke. :whistle:

Forandret litt på oppskriften i dag. Glemte å ta i eplesidereddik, men hadde i lime juice. Så da fikk vel bakepulveret mitt syre?

Og hvorfor sank de sammen på toppen idag etter de hvilte litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...