Gå til innhold
Hundesonen.no

Fett, sukker, karbohydrater, lettprodukter - help?


Raksha
 Share

Recommended Posts

Bremykt?! Må ha skikkelig meierismør, da! Og seterrømme, og, og...

Hehhee, jepp - EGENTLIG vil jeg jo det, men så er det jo så innihampen hardt når man tar det ut av kjøleskapet, så det er Bremykt et ok alternativ (nei - jeg hæler omtrent ikke andre typer smør :)).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meierismør skal stå ute, ikke i kjøleskapet. Eller, en del i kjøleskapet (til steking), og en del ute, til annet bruk.

EDIT: En slik hører hjemme på alle kjøkken. Da er deilig, mykt smør klar til enhver tid.

4hc2.jpg

Endret av Marjan
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meierismør skal stå ute, ikke i kjøleskapet. Eller, en del i kjøleskapet (til steking), og en del ute, til annet bruk.

EDIT: En slik hører hjemme på alle kjøkken. Da er deilig, mykt smør klar til enhver tid.

4hc2.jpg

Men jeg bruker så lite smør at det harskner lenge før jeg får brukt det opp :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vel vel - må åpenbart på handletur etter mer fettfattig pålegg enn gulost. :aww: *google*

Håper det roer seg etterhvert, ellers får jeg tidenes slankekur, igjen :lol: Godt jeg fremdeles har endel å ta av :aww:

Siri: Er veldig vanlig med gallestein, så kan hende du har hatt noen små anfall. Krysser fingre for at det holder seg unna da. For det unner jeg virkelig ikke min verste fiende. Første gang jeg har måttet løpe ut av legekontoret for å kaste opp :lol: Legen - egentlig pensjonert mann ble sittende igjen med babyen liksom :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siri: Er veldig vanlig med gallestein, så kan hende du har hatt noen små anfall. Krysser fingre for at det holder seg unna da. For det unner jeg virkelig ikke min verste fiende. Første gang jeg har måttet løpe ut av legekontoret for å kaste opp :lol: Legen - egentlig pensjonert mann ble sittende igjen med babyen liksom :lol:

Ja, legeduden jeg var hos en gang i fjor sjekket galleblæra med ultralys og så at åpningen var noe større enn normalt (eller noe sånt - jeg kan ingenting om galleblærer liksom :lol:), men jeg ser ikke bort fra at det er noen små anfall innimellom nei... og paradoksalt nok kjente jeg på det nå i ettermiddag da jeg var ute og raket i hagen *ler*. Men det blir heldigvis ikke så ille at jeg blir dårlig eller trenger hjelp eller smertestillende heldigvis *se for seg gamle legemannen med baby på fanget :lol:*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, legeduden jeg var hos en gang i fjor sjekket galleblæra med ultralys og så at åpningen var noe større enn normalt (eller noe sånt - jeg kan ingenting om galleblærer liksom :lol:), men jeg ser ikke bort fra at det er noen små anfall innimellom nei... og paradoksalt nok kjente jeg på det nå i ettermiddag da jeg var ute og raket i hagen *ler*. Men det blir heldigvis ikke så ille at jeg blir dårlig eller trenger hjelp eller smertestillende heldigvis *se for seg gamle legemannen med baby på fanget :lol:*

Stor åpning er vel bra, da kommer utyskene ut uten for store problemer. :aww: Syns egentlig jeg burde fått med meg faenskapet hjem til skrekk og advarsel :lol:

*fnis* Stakkars gamle Ludvigsen. Han er litt søt.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stor åpning er vel bra, da kommer utyskene ut uten for store problemer. :aww: Syns egentlig jeg burde fått med meg faenskapet hjem til skrekk og advarsel :lol:

*fnis* Stakkars gamle Ludvigsen. Han er litt søt.

Fikk du de ikke i glass plassert på nattbordet? :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk de også på nattbordet. :D (gallesteinene, ikke ballene til bikkja)

Og har spist normalt siden, og jeg er skrekkelig glad i pizza, for å si det slik. Jeg merker det når jeg har spist MYE fet mat, da går det rett igjennom, ellers funker det meste som før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk de også på nattbordet. :D (gallesteinene, ikke ballene til bikkja)

Og har spist normalt siden, og jeg er skrekkelig glad i pizza, for å si det slik. Jeg merker det når jeg har spist MYE fet mat, da går det rett igjennom, ellers funker det meste som før.

Merket du noe med engang eller kunne du spise normalt med en gang?

Forøvrig så viser det seg at jeg har trodd smørdamping av grønnsaker var bare smør - jeg har løst det med å bruke vann og litt smør - så da har jeg jo fått det til :lol:

Feil quote

Tar veldig gjerne i mot oppskrifter! jeg er ikke glad i kokkossmak som jeg syns endel tai og indisk mat kan få - men bruker gjerne kokkosmelk i chikken tandori/masala når jeg lager det fra pulverposer. Er ikke noe glad i chillisterk mat, men kan godt smake at man har brukt krydder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merket du noe med engang eller kunne du spise normalt med en gang?

Det begynner å bli en stund siden, men jeg tror jeg spiste ganske normalt med en gang, men var kanskje litt forsiktig (ikke en halv peppes pizza til middag og slikt) og litt obs på om jeg tålte det. Nå er det ingenting jeg ikke spiser med tanke på galleblæra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det begynner å bli en stund siden, men jeg tror jeg spiste ganske normalt med en gang, men var kanskje litt forsiktig (ikke en halv peppes pizza til middag og slikt) og litt obs på om jeg tålte det. Nå er det ingenting jeg ikke spiser med tanke på galleblæra.

Oki - håper det roer seg her. Men jeg tipper jeg reagerer vel så mye på smerter og mye smertestillende egentlig. Kroppen min liker virkelig ikke sånt.

Dæven jeg skal aldri legge meg under kniven frivillig. :aww: Makan til pingle...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt det var hundens baller, og ikke hans egne. :lol:

Rak: Ovnsbak mat. Både fisk, kjøtt og grønnsaker. Pakk det i folie eksempel. Da slipper du unna å bruke fett å steke i, og du får utrolig god smak på det. Både fisk og kylling er utmerket å ovnsbake.

Og styr unna og spis deg stappmet. Det er en av de tingene jeg reagerte på veldig i starten i hvert fall.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stor åpning er vel bra, da kommer utyskene ut uten for store problemer. :aww: Syns egentlig jeg burde fått med meg faenskapet hjem til skrekk og advarsel :lol:

*fnis* Stakkars gamle Ludvigsen. Han er litt søt.

Kanskje det er derfor jeg ikke får sånn veldig vondt, fordi åpningen er stor og de slipper ut? :). For øvrig tok jeg vel neppe ultralys med ultralyd... :aww:. Søte, gamle leger kan man jo nesten like :).

Utrettferdig. Minner meg dog om en fyr som hadde testiklene til riesendyret sitt i et glass på peishylla. :aww:

OMG :lol:

Rak: Ovnsbak mat. Både fisk, kjøtt og grønnsaker. Pakk det i folie eksempel. Da slipper du unna å bruke fett å steke i, og du får utrolig god smak på det. Både fisk og kylling er utmerket å ovnsbake.

Og styr unna og spis deg stappmet. Det er en av de tingene jeg reagerte på veldig i starten i hvert fall.

Holder med Nirm - ovnsbakt mat er faktisk godt og enkelt - og man trenger ikke så mye fett :). Lager mye ovnsbakt mat :).

Kanskje det er DET som er mitt problem - jeg får muligens småvondt når jeg har spist meg for mett? Hmmmmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så fraværende noen ganger altså.. Kjørte opp og satte meg på venteverelse til legen. Etter en drøy halvtime gikk jeg og spurte i resepsjonen om det var så mye forsinkelse eller om legen var syk eller noe (hadde ikke sett henne hente noen andre heller), neida, jeg har time på fredag jeg... Så bra :P Jaja, fikk luftet meg litt da. Ringte fra hjertemedisinsk også, de hadde en avbestilling, og jeg har jo stort sett fri og kan ta når som helst så får jeg unnagjort det også, nå på fredag :) Nu, skal vi ut på tur i skogen, og vi fant oss tur date :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så fraværende noen ganger altså.. Kjørte opp og satte meg på venteverelse til legen. Etter en drøy halvtime gikk jeg og spurte i resepsjonen om det var så mye forsinkelse eller om legen var syk eller noe (hadde ikke sett henne hente noen andre heller), neida, jeg har time på fredag jeg... Så bra :P Jaja, fikk luftet meg litt da. Ringte fra hjertemedisinsk også, de hadde en avbestilling, og jeg har jo stort sett fri og kan ta når som helst så får jeg unnagjort det også, nå på fredag :) Nu, skal vi ut på tur i skogen, og vi fant oss tur date :D

:lol: Feil tråd?

Muh er så redd for å få mageknip at jeg tør ikke spise omtrent - for DET gjør ting bedre. :gaah:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Kanskje på tiden med en oppdatering her også. Shero: Shero er nå 11 år og pensjonist. Han har vært pensjonert fra agility konkurranse siden 2022, men har fått gå blåbær med mamma, men etter at han begynte å halte i ett løp i sommer er han heltidspensjonist. Før han ble pensjonert rakk han å delta på ett NM, hvor vi kom igjennom 1. løp. Han har fått prøvd seg på nose work, men vi sliten med at han skal appotere luktboksne så det er lagt litt på hyllen til jeg finner en løsning. Eskene skal uansett enten stås på eller etes opp så... Han har også fått prøvd seg på svømming, han vet ikke om han er helt fan av å svømme hvor han ikke kan stå.M Mamma og Shero. Shero & Max er slitene etter NM  Max: Max er nå 6 1/2 år gammel (hvor tiden flyr). Han bommet på stigefelt i sommer og traff, så nå er vi klasse 3 på heltid. Stigefelt brenner vist, hilsen Max. Max er en fin storebror til Yoshi og er glad han endelig har fått noen å leke med. Jeg har vært instruktør i agility i høst, og Max stilte opp som lånehund siste gangen. Veldig moro at han er trygg nok til å gå, siden sist jeg prøve å få han til å gå med noen utenom familen løp han rett til meg. Vi har også vært innom Sheltie-VM i Kongsvinger hvor vi hadde mye fint, men ikke full klaff.  Max på Sheltie-VM Max og Yoshi
    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
    • Frøkna har mest sannsynlig fått en blokkert spyttkjertel. I går skulle hun til utredning i CT, men forundersøkelse av hjertet viste at det ikke er et alternativ å dope henne ned slik hjertet er nå. Så hva i alle dager gjør jeg? Er det noen som har vært borti dette, og evt. fått utført noe slags behandling (f.eks. drenering?) under lokalbedøvelse? Hun ble satt på vanndrivende over helga for å redusere trykket på hjertet, så vil de ta en ny vurdering mtp. risiko ved narkose i neste uke,  men hun vil uansett være en høyrisikopasient så det er jo kjempeskummelt å gå den veien. Jeg har jo ikke lyst til å risikere livet hennes for en blokkert spyttkjertel, som tross alt ikke er livstruende og mest bare et irritasjonsmoment. Alt hva den stakkars hunden skal måtte gjennomgå 
    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...