Gå til innhold
Hundesonen.no

Oppbevaring av utstyr - pelshund.


ipadda
 Share

Recommended Posts

Såeh, alle har vel nå fått med seg at jeg har fått Aussie i hus, å dermed har det kommet endel utstyr i hus som jeg ellers ikke har brukt. Sakser, shampo's og diverse.

Har møtt på et lite problem, å det er rett å slett oppbevaring av dette. - Så jeg er altså på jakt etter en koffert/bag til oppbevaring av utstyr, som ikke er så stor/tung at jeg ikke kan drasse den med meg til feks utstilling. Tips? Hva bruker dere andre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nesten så man skulle oppgradert med en slik bag, kanskje..... men de er jo utsolgt i alle andre farger enn rosa??? Jeg nekter å kjøpe noe rosa, altså.... Sjekket pris på omtrent samme bag i Danmark hos PitStop for Pets - men den var litt dyrere der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker også SKK sin bag, og er fornøyd med den fordi den er såpass stor at jeg får plass til en del annet - for eksempel utstillingsskoa, vannskål, halvliter, niste, kamera, katalog, osv. Selvfølgelig avhengig av hvor mye pelsutstyr en har, men fasongen gjør den anvendelig, og den tåler veldig mye av vær og vind, og er behagelig å bære både med skulderstropp og bærehemper. Om en har premiekort fra Sverige liggende, er den jo også gratis.

En annen fordel er at veldig få har den i Norge, så den er lett å finne igjen ved ringen, en forveksler ikke med andres sekker og bagger og stæsj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har denne;http://www.waggytail.no/produkt/grooming-utstyr/oppbevaring/on-the-go-bag-rosatil når jeg bare skal ha med meg kortiser. Og nettopp kjøpt denne; http://www.waggytail.no/produkt/grooming-utstyr/oppbevaring/utstillingsbag-rosa til langhårene.

Den siste inni.

$(KGrHqR,!jIFCw7koolNBQ4dVTk3!w~~60_35.J

Jeg har den i den første linken samt den på bildet,

og her har jeg plass til alt av sakser, kammer, karder, utstillingsbånd osv.

Også passer den stellebagen perfekt oppi den store bagen, som er veldig lettvint på vei inn og ut av utstillingene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen som har utstillingsbag av denne typen? Syns den virker ålreit, men er usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke.. Det er jo trossalt bare en bag, men kjekt med en egen en til bikkja når vi skal hjem i ferier og sånt.

Når den er så dyr så hadde jeg non heller kjøpt noen av de andre ovenfor, for eksempel en til 29kr på Jula ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spesialtilbud på min "utstillingsbag" på Jula, nå - HER - 29 kroner, liksom... wow..

Kanskje man skulle kjøpt en i reserve?

Susanne

Er den så stor og romslig at jeg får plass til både hårføner og barberingsmaskin og sjampo/balsamflasker?

Når den er så dyr så hadde jeg non heller kjøpt noen av de andre ovenfor, for eksempel en til 29kr på Jula ;)

Ja, tenkte på det, men så likte jeg den som var lilla i fargen :P Litt overfladisk kanskje :P

Ja, jeg linker til den ovenfor. Liker den kjempegodt.

Åja, jeg syns du linka til den som ligner mer på en toalettmappe og trillebagen. Jeg som tok feil ;) Men bra at du liker den da, er det plass til hårføner, barberingsmaskin og sjampo/balsamflasker oppi? Ser for meg at den er ganske romslig. Og det ser ut som stoffet er litt vannavvisende, har du noe erfaring med det? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, hva er "stor nok" til shampo og føner.. Jo, hvis man ikke har med alt mulig annet "stærsj" i der, så er det lett plass til det også. Men jeg har da to sånne blomstersprayflasker oppi der (en med balsamspray og en med vann), en "boks" til 6-7 børster/kammer, tre små tuppewarepåleggspakker - en til utst.bånd, en til potetmel og en til godbiter. En plastboks til små"rusk" (smertestillende, nummerlappsklyper, flåttfjernere, våtservietter, etc). Jeg har håndkle og forkle i der, 2-3 saker, klotang, tannskrape, hårspenner/strikker, skrivesaker..

Så joda, tar man ut noen tuppewarebokser går det fint inn klippemaskin, eske til klippehoder, shampoflasker står godt nedi der (ikke store kanner, såklart).

Jeg betalte vel 150,- for min - og den jeg har nå er den andre av samme typen jeg har hatt. Den forrige var str større - forsåvidt mer praktisk av den grunn alene, men det gjorde jo egentlig bare at jeg hadde med meg ennå mere unødvendige ting rundt, da..

Susanne

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...