Gå til innhold
Hundesonen.no

Huskyliv!


tywin
 Share

Recommended Posts

Ettersom det hørtes smart ut å presentere alle hundene i samme tråd, så gjør jeg heller det enn å ha ørten forskjellige. Blir ingen laaang presentasjon av hele gjengen, får heller fylle inn litt informasjon etterhvert.

IMG_1950-1.JPG
Navn: Livin On Love's Danza
Kallenavn: Stella
Rase: Alaskan Husky (som ikke er en rase men en type, for de som ikke vet det)
Alder: 3 år
Kjønn: Tispe
Farge: Hvit og grå flekket
Regnr: 33521 (stamtavle.no)

Stella er ei bestemt men veldig mild frøken. Hun liker å ha kontroll på alle rundt seg, og liker å bestemme hvordan ting skal være og fungere. Hadde noen uheldige episoder som valp, som gjorde henne utrygg lenge, heldigvis ble hun raskt kvitt det, og er nå trygg i alle situasjoner. Stella er veldig glad i folk, sosial og trivelig, men trives mindre sammen med hunder. Liker seg best utendørs, men er også glad i å ligge foran peisen. En kosehund uten like! Sitter gjerne i fanget, og synes liksom aldri hun komme nære nok. En bedre trekkhund, som alltid arbeider jevnt og trutt. Støtter seg lite, eller sjelden på fører, og ofte vil hun bestemme helt selv hvor hun skal dra med seg spannet. Fungerer best som leder.

IMG_3484.JPG

Navn: Bernweiler's Ånden i Flasken
Kallenavn: Zandra
Rase: Rottweiler
Alder: 7 år
Kjønn: Tispe
Farge: Svart/tan
Regnr: 11756/06

Gamlemor er ei bedagelig og rolig dame, utrolig barnslig til tider, men for det meste bare kosete og fornøyd med livet akkurat som det er. Typisk "lever i nuet", som ikke tenker men bare lever. Hun er veldig snill med alt av folk og dyr, og har stooor omsorg for alt. Være seg katter eller valper, eller hunder, eller barn.. alle fortjener en god rundvask og kos. Mye gjeterinstinkter i henne, men ikke så vi har noen problemer med det. Tålmodig og grei, og en flokkens selvutvalgte dronning. Har trent mye lydighet, men det er etterhvert blitt tydelig at hun foretrekker å slippe "arbeid", og er blitt "gammel" i både kropp og sinn. Så hun tusler rundt familien og blir med på litt roligere gåturer. Ellers er hun ekstremt glad i mat, nesten på grensen til gal.

IMG_1807.JPG

Navn: Wild Tribe's Skade
Kallenavn: Skade
Rase: Siberian Husky
Alder: 5 år i år
Kjønn: Tispe
Farge: Viltfarget/agouti
Regnr: S59594/2008

Skade er er forsiktig, mild og vennlig tispe. Hun er veldig sosial, og elsker alle folk. Ignorer andre hunder, uten at hun egentlig misliker dem, hun bare bryr seg ikke. Hun er lydig, har null jaktinstinkt, elsker å arbeide, og er bestandig glad. Skade blir kun ivrig når hun får selen på, ellers er hun roligheten selv, som fungerer like godt ute som inne. Hun er nærmest usynlig uansett hvor hun er, bortsett fra i spannet. Arbeider alltid godt, og stanser ikke for noe som helst. Selv om hun er lita er hun sterk, og er en av våre raskeste hunder. Verdens snilleste frøken!

IMG_4624.JPG

Navn: Miss Piggy
Kallenavn: Mika
Rase: Siberian Husky
Alder: 1 år
Kjønn: Tispe
Farge: Mørk grå/hvit
Regnr: NO35021/12

Stille, rolig og energisk er tre ord som beskriver Mika godt. Hun er snill med alle, og bryr seg ikke om det er fremmede eller kjente som kommer til hundegården. Et arbeidsjern uten like, som er "usynlig" i spannet, men som elsker å løpe, og gjerne fort. Fra hun var 2mnd-9mnd levde hun side om side med guttungen vår, og de lekte og hadde det morsomt sammen hele dagene. Så hennes beste venn i verden er sønnen vår, og hun er sterkt knyttet til ham. Ellers er hun en sånn jente som fungerer sammen med alle, men er jo som ungdommer flest; tester grenser og ser hvor langt hun kan gå før hun får kjeft fra de andre hundene.

IMG_2609%20copy-1.jpg

Navn: Nelvana's Galliano
Kallenavn: Gaius
Rase: Engelsk Springer Spaniel
Alder: 3 år
Kjønn: Hann
Farge: Tricolour
Regnr: NO40316/10

Apekatten vår, som alltid har masse energi og lager liv rundt seg. Han kom til oss for 1 år siden, og var dessverre i dårlig forfatning. Likevel har han hele tiden vært blid, vennlig og gjort sitt beste. Han er trygg og sosial, og veldig glad i å få brukt huet sitt. Vi trener veldig mye lydighet, og både jeg og han synes det er superkult. Han er jo så flink! Vi har bestått bronsemerkeprøven, og driver å trener mot kl1. Vi er nok snart klare for det, men det er litt skummelt å melde seg på. Gaius gjør alt med stor iver, være seg sporgåing, apport, agility, lydighet, trekking. Han fungerer til ALT! Planen har jo hele tiden vært å nå så langt vi kan i lydighet, og å få ham godkjent som ettersøkshund. I tillegg satser vi på å få stilt ham ut når pelsen han har blitt bra.

285702_444120788990574_74546794_n.jpg

Navn: Run Roy's Destiny Alaysa
Kallenavn: Arielle
Rase: Siberian Husky
Alder: 4 år
Kjønn: Tispe
Farge: Sort/hvit
Regnr: NO45359/2009

Arielle er veldig pratsom, og liker å få uttrykke alle sine følelser med store ord. Hun er glad i alt og alle, og virker til tider litt "dumsnill". Ser kun det beste i alle, og bryr seg slett ikke om en vilt fremmed kar kommer opp i matskåla hennes og tar maten hennes. Det gjør ikkeno', "jeg deler jeg!" sier hun. Veldig energisk, og har noen ganger så mye energi at hun ikke helt vet hvor hun skal gjøre av seg. Dette gjør jo at hun aldri blir sliten under trening, og gjør det meget godt som trekkhund. Det hun ikke har i styrke, tar hun igjen i utholdenhet og fart.


417917_476488529087133_662641908_n.jpg

Navn: Howling Spirit's Wunja
Kallenavn: Wunja
Rase: Siberian Husky
Alder: 5 år i år
Kjønn: Tispe
Farge: Svart/hvit
Regnr: S68523/2008

Wunja kom hit til oss for noen mnd siden, da hadde hun vært både spannhund og familiehund. Hun er veldig mild og vennlig, litt lik Skade i sin væremåte. Liker å arbeide, og blir så glad at hun hopper en meter opp i luften av glede. Hun er rolig, stille og ordentlig, en virkelig dame som ikke liker å trå der det er bløtt eller i for høyt gress, men når selen kommer på glemmer hun alt og tenker bare på å arbeide. Trives best sammen med Moose, og sitter gjerne heelt inntil ham hele dagen. Kosejente!

11878_473916636010989_1071371428_n.jpg

Navn: Komaksiut's Moose
Kallenavn: Moose
Rase: Siberian Husky
Alder: 7 år
Kjønn: Hann
Farge: Hvit/beige
Regnr: S51727/2009

Moose er kongen på haugen, en arbeidsom godgutt. En meget elegant og pen kar, som har levd hele livet sitt som trekkhund, og det skal han få fortsette med til han ikke vil det mer. Han er så god og snill, og utrolig renslig til hann å være. Mild, og ikke så dominant av seg, godtar alt av hunder, og er så god med barn. Far til flere kull, og har gjort det bra både på løp og på utstilling. En god lederhund, som naturlig nok er blitt litt tregere med årene, men som fortsatt arbeider jevnt og trutt.

IMG_7134.JPG

Navn: Big Teddybear Baloo
Kallenavn: Baloo
Rase: Siberian Husky
Alder: 11 uker
Kjønn: Hann
Farge: Agouti
Regnr: NO39673/2013

Lille valpen vår, herlig liten gutt. Forhåpentligvis vår nye trekkhundstjerne! Han er vel som valper flest, men sånn i forhold til søsknene er han den som vil løpe hele tiden, leke hele tiden, elsker mat, og er i farten sånn ca hele tiden. Han er enkel å håndtere, er trygg i de fleste situasjoner og er veldig sosial og glad i folk.

Vi har en herlig gjeng, og flokken blir bare større og større! Målet er et 12 spann +/- , vi får se hva fremtiden bringer! Vi koser oss iallefall med hvordan det er nå, og vi trives så godt med hundekjører livet, selv om det tar utrolig mye tid (og penger), dette er det vi vil holde på med :-) Og hvem vet, kanskje er vi å se i Finnmarksløpet om noen (les mange) år? ;)

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

1385281_536072403128745_1643890809_n.jpg

Navn: Waikane De Ciuki

Kallenavn: Qenzo
Rase: Siberian Husky
Alder: 7 år
Kjønn: Hann
Farge: Sort/hvit
Regnr: S18646/2008

1376368_534524013283584_1834270633_n.jpg
Navn: TT Jay Stifler

Kallenavn: Stifler
Rase: Siberian Husky
Alder: 14 uker
Kjønn: Hann
Farge: Sort/hvit
Regnr: NO48562/2013

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...