Gå til innhold
Hundesonen.no

YouTube Hundeskole


jlkm
 Share

Recommended Posts

Så var det han som sa "men jeg trenger ikke gå på kurs med bikkja, er jo bare å søke litt på youtube så finner man alt man behøver."

Jeg vet ikke jeg, men her er et par av grunnene til at jeg kjæreber og trygler folk om å ikke bruke Hundeskolen Youtube..

http://youtu.be/Miy6ppq7Ylo

http://youtu.be/DKhrQVuCUZw

http://youtu.be/LQ1LVlo0blU

http://youtu.be/5HLv23kIqeE (Denne er spesiell. Noen som legger merke til noe spesielt her? Noe viktig..)

http://youtu.be/8cmQa6IpIyM

Denne siste her gadd jeg ikke en gang se hele av ..

Skjønner dere? Send en uinformert førstegangs hundeeier inn der for å finne ut hva han skal gjøre med valpebiting! Jeez!

Sorry, veit ikke om det er noe å diskutere en gang, kanskje er det mest et frustrasjonsutbrudd..

Men så er det vel lov å ha det litt gøy også. Denne er mye, mye bedre! http://youtu.be/lTSfdnyBuas

___________________

Vet ikke hva som skjedde med videoene, men det duger vel å klikke på linken for å se. Om dere tør ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, men det er nettopp det som er poenget ... har alle hodet med seg? Virkelig?

Nei, og det kan ikke Youtube gjøre noe med. Idioter finner man over alt alltid. Beskrivelser av elendig pedagogikk finner man alle steder, på nettet, på tv, i bøker og som hundeinstruktører. Youtube er en informasjons- og underholdningskanal, og der er det like mye humbug som i resten av verden.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper virkelig at man ikke får kjøpt sånne halsbånd i norske dyrebutikker? Har aldri sjekka, men ingen med respekt for dyrene kan selge slikt, vel?

Edit: angrer litt på at jeg så de videoene, egentlig. Blir kvalm av å tenke på at mange trener bikkjene sine sånn...

Endret av Runa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pigghalsbåndet? Fås "overalt", også i Norge ..

Men i svarte da...

Megatrist å se den pugglen gå fra en rampete unghund med halen stolt krøllet over ryggen, til en tilsynelatende eldgammel (dog lydig) hund med halen tungt hengende :c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, både på nett og i butikker. Ikke hos alle, men hos altfor mange.

Nei, den pugglen var trasig. Arti at det ikke var bare meg som la merke til den endringa.. en "lydig" hund er ikke nødvendigvis alltid en lykkelig hund.

EDIT

Tillater meg å linke til denne, i tilfelle du har lyst til å kontakte noen av de som forhandler slikt møl og spørre dem om de i det hele tatt forstår omfanget av galskapen sin.

(Jeg sender forøvrig jevnlige meldinger til Forbrukerrådet om feilaktig markedsføring, men dette er nok ikke noe prioritert område for dem - jeg får akkurat samme svar hver eneste gang :no: )

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pigghalsbåndet? Fås "overalt", også i Norge ..

Det er ikke spesielt vanlig å finne pigghalsbånd i dyrebutikker. Ofte har jeg til og med hatt problemer med å finne vanlig kjettingstrup (jeg bruker det når vi er på utstilling, fordi det tar seg best ut på ene hunden her). Da jeg etterspurte det sist gang, sa kundebehandleren at de unngikk å ta inn slike bånd, fordi folk "reagerte" sånn på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men så bra, da har det kanskje skjedd noe da. Er ikke lenge siden jeg synes jeg så pigghalsbånd i i alle fall annen hver dyrebutikk. Og så er det nett da, på nettbutikker skal du se det er bonanza ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper virkelig at man ikke får kjøpt sånne halsbånd i norske dyrebutikker? Har aldri sjekka, men ingen med respekt for dyrene kan selge slikt, vel?

Edit: angrer litt på at jeg så de videoene, egentlig. Blir kvalm av å tenke på at mange trener bikkjene sine sånn...

Pigghalsbånd tror jeg at jeg har sett i de aller fleste dyrebutikker jeg har vært innom :hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Pigghalsbånd skal vel ikke selges så vidt jeg vet uten at man trener med en autroisert hundetrener, ikke at den reglen gjør underverker men det legger iallefall listen noe høyere

Så vidt jeg vet finnes ingen slik regel .. opplys meg?

Og, ikke for å være vrien, men i Norges langstrakte land har man et klart skille mellom salg og bruk av slike ting. Det er lite eller ingenting som forbyr salg, men bruken derimot ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
    • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
    • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
    • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
    • Ja, de roer vel kanskje ned voksingen veldig nå fremover, ikke like eksponensiell som den har vært til nå  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...