Gå til innhold
Hundesonen.no

Blad

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Blad's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis minnekortet er formatert og ikke bare slettet så vil du ikke få igjen noen bilder samme hva slags program du bruker. For sletting av kort så sletter du bare referansen for hvor de er lagret men ikke egentlig bildene i seg selv, men alt forsvinner hvis du formaterer.
  2. Personen som har skrevet dette kan jo ikke ha sett en hund før en gang. Jeg trodde det skulle handle om at noen holdt hundekamper og hadde blitt skadet.
  3. Blad

    Iherb.com

    Pakkene tar litt tid noen ganger. Jeg får de vanligvis på ca to uker, men den siste jeg bestille i begynnelsen av august hentet jeg i går.
  4. Jeg hadde så utrolig lyst til å lære japansk ,hvis jeg bare hadde vært litt bedre i språk. Det virker som mye jobb, men så kult å kunne det. Jeg var egentlig ferdig med å studere for et år siden men skal prøve å få tatt en sertifisering i år. Håper jeg klarer å finne motivasjon til å studere på egenhånd.
  5. Wow , jeg trodde først at artikkelen var tull jeg. De kan ikke ha mye å skrive om på dyrebar.no, glad jeg ikke gidder å betale for å lese der ,hvis dette er et eksempel på hva man får.
  6. Hvis man tar utgangspunkt i trådene om rasevalg så virker det som de fleste vil ha en liten til mellomstor hund som ikke har for mye pelsstell, grei å lære og kan gå løs.
  7. Det kunne kanskje fungert å teste ut å gå på tur med en ipod eller noe med musikk. Da vil du ha noe annet å tenke på enn å prøve å fokusere veldig på å være avslappet. Jeg har merket at når jeg virkelig prøver hardt å være avslappet så klarer jeg det aldri 100%, men når jeg tenker på noe annet så er det lettere.
  8. Du har denne da. ligger på andre siden av mjøsbrua http://www.biristrandcamping.no/
  9. ah så du hadde fått link dit allerede.
  10. Det er en camping plass på Moelv som kanskje er litt mindre full. Det ligger 20 min forbi Hamar igjen. http://www.steinvikcamping.no/ det er ganske fint der, og ligger nede ved Mjøsa.
  11. Litt offtopic: så synes sånn generelt sett at det er mange som er alt for uansvarlige med hund og barn. Virker jo som mange kjøper hunden som en leke til barna. Jeg vet at en katt ikke hadde funnet seg i samme behandling heller. Men her burde nok de voksne ha tatt mye mer ansvar, og det er utrolig synd at det skjedde på denne måten. Jeg håper virkelig de tar til seg og lærer av hendelsene nå ,men ikke avliver hunden.
  12. Folk må jo være helt idioter hvis de tror de kan misshandle hunder på en utstilling uten at noen bryr seg. Der vil det jo være fullt av hunde elskere.
  13. Ja det høres veldig smart ut å filme hvis jeg ser noe mer. Jeg tror ikke jeg tørr å konfrontere mannen da han var både stor og sint. Var på samme plassen i flere timer i går for å se om jeg så han igjen men det gjorde jeg ikke
  14. Jeg er ikke helt sikker på de rasene egentlig siden jeg ikke kjenner noen som har det, så det kan jo være noe annet. Men jeg lurte på om jeg skulle henge litt rundt i nabolaget der for å se om jeg så noe
  15. Når man ser dyremishandling på åpen gate. Jeg gikk et stykke bak en sånn typisk tøff fyr med "kamphunden" sin, som antageligvis var en dogo canario eller noe. Det virker som turen deres består av at hunden prøver å dra en vei og fyren en annen, og plutselig klikker det for han og han tar kvelertak rundt halsen på det stakkars dyret og hiver den rundt før de går videre. Jeg holdt på å løpe bort for å skrike til han så sjokkert ble jeg, men fyren så sint og skummel ut og jeg feiget ut. Har bare hatt så utrolig dårlig samvittighet for den stakkars hunden i hele dag. Jeg aner jo ikke hvor han bor eller noe så kan jo ikke rapportere det til noen.
×
×
  • Opprett ny...