Gå til innhold
Hundesonen.no

Blad

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Blad

  1. Hvis minnekortet er formatert og ikke bare slettet så vil du ikke få igjen noen bilder samme hva slags program du bruker. For sletting av kort så sletter du bare referansen for hvor de er lagret men ikke egentlig bildene i seg selv, men alt forsvinner hvis du formaterer.
  2. Personen som har skrevet dette kan jo ikke ha sett en hund før en gang. Jeg trodde det skulle handle om at noen holdt hundekamper og hadde blitt skadet.
  3. Blad

    Iherb.com

    Pakkene tar litt tid noen ganger. Jeg får de vanligvis på ca to uker, men den siste jeg bestille i begynnelsen av august hentet jeg i går.
  4. Jeg hadde så utrolig lyst til å lære japansk ,hvis jeg bare hadde vært litt bedre i språk. Det virker som mye jobb, men så kult å kunne det. Jeg var egentlig ferdig med å studere for et år siden men skal prøve å få tatt en sertifisering i år. Håper jeg klarer å finne motivasjon til å studere på egenhånd.
  5. Wow , jeg trodde først at artikkelen var tull jeg. De kan ikke ha mye å skrive om på dyrebar.no, glad jeg ikke gidder å betale for å lese der ,hvis dette er et eksempel på hva man får.
  6. Hvis man tar utgangspunkt i trådene om rasevalg så virker det som de fleste vil ha en liten til mellomstor hund som ikke har for mye pelsstell, grei å lære og kan gå løs.
  7. Det kunne kanskje fungert å teste ut å gå på tur med en ipod eller noe med musikk. Da vil du ha noe annet å tenke på enn å prøve å fokusere veldig på å være avslappet. Jeg har merket at når jeg virkelig prøver hardt å være avslappet så klarer jeg det aldri 100%, men når jeg tenker på noe annet så er det lettere.
  8. Du har denne da. ligger på andre siden av mjøsbrua http://www.biristrandcamping.no/
  9. ah så du hadde fått link dit allerede.
  10. Det er en camping plass på Moelv som kanskje er litt mindre full. Det ligger 20 min forbi Hamar igjen. http://www.steinvikcamping.no/ det er ganske fint der, og ligger nede ved Mjøsa.
  11. Litt offtopic: så synes sånn generelt sett at det er mange som er alt for uansvarlige med hund og barn. Virker jo som mange kjøper hunden som en leke til barna. Jeg vet at en katt ikke hadde funnet seg i samme behandling heller. Men her burde nok de voksne ha tatt mye mer ansvar, og det er utrolig synd at det skjedde på denne måten. Jeg håper virkelig de tar til seg og lærer av hendelsene nå ,men ikke avliver hunden.
  12. Folk må jo være helt idioter hvis de tror de kan misshandle hunder på en utstilling uten at noen bryr seg. Der vil det jo være fullt av hunde elskere.
  13. Ja det høres veldig smart ut å filme hvis jeg ser noe mer. Jeg tror ikke jeg tørr å konfrontere mannen da han var både stor og sint. Var på samme plassen i flere timer i går for å se om jeg så han igjen men det gjorde jeg ikke
  14. Jeg er ikke helt sikker på de rasene egentlig siden jeg ikke kjenner noen som har det, så det kan jo være noe annet. Men jeg lurte på om jeg skulle henge litt rundt i nabolaget der for å se om jeg så noe
  15. Når man ser dyremishandling på åpen gate. Jeg gikk et stykke bak en sånn typisk tøff fyr med "kamphunden" sin, som antageligvis var en dogo canario eller noe. Det virker som turen deres består av at hunden prøver å dra en vei og fyren en annen, og plutselig klikker det for han og han tar kvelertak rundt halsen på det stakkars dyret og hiver den rundt før de går videre. Jeg holdt på å løpe bort for å skrike til han så sjokkert ble jeg, men fyren så sint og skummel ut og jeg feiget ut. Har bare hatt så utrolig dårlig samvittighet for den stakkars hunden i hele dag. Jeg aner jo ikke hvor han bor eller noe så kan jo ikke rapportere det til noen.
  16. Huff jeg får så vondt av å lese på finn.no De sibirboxerne gjør vondt å se også, der har lagt med et bilde av en hund fra forrige kull som bare er 6 måneder. Ordentlig rovdrift av noe som har stor sannsynlighet for å bli litt krevende hunder.
  17. Jeg er litt skuffet, Hadde avlet fram masse brindle Borzoier og ingen av de mørkere fargene viser at de er brindle på bildet som det gjør på laphund og akita. Det er jo forståelig at det ikke synes på de svarte men litt skuff at jeg ikke fikk blue brindle.
  18. Blad

    Avtionkamera

    Gopro er litt stress å sette opp spesielle innstillinger på siden det ikke har skjerm, men tar veldig bra kvalitet til å være så lite. Det finnes også veldig mye ekstra utstyr til denne. Ellers er countour en av de kjente, den er litt mer hjelmkamera men tror den kommer med diverse fester også
  19. Ja kanskje det var Maine coon, den lignet ikke helt men de er vel i forskjellig farger. Gøy å vite litt mer om katter. Norsk skogkatt så helt nydelig ut.
  20. Jeg var på besøk hos noen venners, venners bekjente (eller noe sånn) , som hadde noen utrolig kule katter. Jeg spurte jo om hva slags rase det var men glemte det sånn ca rett etterpå. De var ganske store til å være katter, som en medium hund ca, og de så litt ut som gauper. Er det noen som vet hva slags rase det kan ha vært?
  21. jeg kjøpte akkurat en valp for 500 000. greit å bruke opp noen av pengene som hadde samlet seg opp på 18 level. Er kjempe spent på hvor fort en multiplier på 1.207 vil levle opp
  22. Jeg synes nesten at de burde gå hardere til verks mot drøbakk i den artikkelen på tv2s nettsider. Det er jo mye å liste opp som er galt på det stedet.
  23. Jeg har sett flere sånne på finn.no dessverre. Folk er helt ukritiske til avl av hunder. Men du burde prøve å legge den ut på finn.no der er det sikkert noen som heller ikke bryr seg om å produsere sunne/friske valper som får et godt hjem.
×
×
  • Opprett ny...