40% BLACK FRIDAY RABATT PÅ FØRSTE DOGGIEBAG 🎁

→ PRØV NÅ OG FÅ ÅRETS STAPPFULLE JULESPESIAL

Jump to content
Hundesonen.no

Valpetreff, Nordstrand -omegn? :)


Recommended Posts

Hei..

Er det noen med valp (8-20 uker) i Nordstrandsområdet, evt Skullerud som kunne tenke seg å bli med på et lite treff, hvor valpene kan få leike seg litt og bli sosialisert? :)

Jeg har ikke funnet noen ledige sosialiseringskurs for februar, men skulle gjerne fått startet litt i det små med valpen min..
At han kan få leke med 3-5 andre valper på ca hans egen str.. mellomstor valp :)

si fra.. og kom med forslag til hvilken dag.

Jeg bor i Munkerudveien på Ljabru. :)

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

Hei!

Dersom det ikke er for sent, så er Torkel (samojed på snart 14 uker) og jeg veldig interessert i et lite valpetreff, etter 7 Juni en gang. Vi holder til på Karlsrud, ved Lambertseter og Ekeberg, ikke så langt unna Ljabru. :)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Penni på 18 uker mellomschnauzertispe savner venner. Vi bor i Oppegård, ikke så langt unna. Vi har fin turområde for hunder i Myrvoll, og vi haden valpetreff her ikke så lenge siden. Men vi kan godt kjöre hvor som helst:) Jeg har fri helg 13.-14.7. Skal vi planlegge treff da?

Link to post
Share on other sites

Hei!

Vi er hjemme fra ferie og møtes gjerne til valpetreff. Hvor i området kan det passe å møtes? :)

Penni på 18 uker mellomschnauzertispe savner venner. Vi bor i Oppegård, ikke så langt unna. Vi har fin turområde for hunder i Myrvoll, og vi haden valpetreff her ikke så lenge siden. Men vi kan godt kjöre hvor som helst:) Jeg har fri helg 13.-14.7. Skal vi planlegge treff da?

Vi har dessverre ikke tilgang på bil, men kan selvsagt ta buss og bane. Kanskje vi kunne fått til et treff med alle tre? Kanskje Ekeberg kunne vært fint?

Link to post
Share on other sites

Hei!

Jeg er i begynnelsen av ferien min nå og skal bort helga 12-14 juli. Jeg veksler litt mellom å være bortreist og å være hjemme i ferien. Men hva med torsdag 11 juli eller tirsdag 16 juli da på Ekeberg?

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Jeg kan hele uken, bortsett fra fredag etter klokken 15. Neste uker starter jeg i helt ny jobb, så det passer dårlig. :)
Forslag til steder, Nøklevann, Østensjø, Ekeberg, Sofienbergparken?? På kveldstid er det jo fullt mulig å ha det på en skole også, lambertseter/karlsrud, Kastellet?

Link to post
Share on other sites

Hei!

Dere må huske å finne sted som er ikke "offisiell", slik at hundene kan springe løs. Skullerudstue høres ut ikke sted hvor man kan være i ro. Vkan ikke møtes hvor som helst med valpene.

Vi har i Oppegård område til hunder. Oppegård hundeklubb kjøpte område med tankene om å lage offisiell hundepark og treningsområde. Det er kjempe rolig område og hundene kan springe hvor de vil. Ligger bak i Ekornrud barnehage i Myrvoll, Oppegård. Vi har hatt valpemøter der fra før også. Lett å kjøre med bil eller å ta buss eller å komme med lokaltog. Etter 4.8 togene går igjen. Nå er det buss for tog.

Jeg kan godt kjøre hvor som helst men det må være rolig sted til valper.

I uke 31 vi kan bare helg. Uke 32 vi kan mandag kveld, torsd kveld og hele helg.

Link to post
Share on other sites

Søndag 11. passer fint :) Noe spesielt sted på Ekebergsletta som er for hunder eller hvor som helst på sletta? Har ikke vært der med hund før.

Hunden heter forresten Tudor og er 8 kg foreløpig, men bare 11 uker så han vokser så det jomer etter.

Link to post
Share on other sites

Ja det finnes P-plass ved siden av Campingen og hvis det er fult der finnes det også P-plasser på den andre siden av veien. Klokken 18.00 passer fint 11 august. Området er veldig stort med grønne plener overalt:) Lengre nede er også hundesletta men dit har ikke jeg lyst til å gå med en valp selv om valpen min er ganske tøff og hadde nok taklet det men man vet aldri hvilken eiere som er der nede

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Litt off-topic: min mest aktive valp sov veldig lite, men nesten alle valpebildene jeg har av henne er sovebilder. Hun sto ikke stille lenge nok til at jeg fikk tatt bilder ellers! 😅  
  • JMA; Takk for bilder!   Nå har jeg jo ikke kunnskap om rasen, så ha det i mente; men trøste og bære! Med fare for å fornærme noen, de avbildede showhundene var jo pent sagt ehm..lite for øyet..De ser jo direkte usunne ut!  ‘Bruks’varianten derimot ser jo ut som sunne hunder og særdeles tispa var jo flott!  Hadde jeg fått presentert disse bildene uten tekst, hadde jeg trodd det dreide seg om to forskjellige raser.  En god illustrasjon på at det ofte er en direkte ulykke for en rase å havne i klørne på showfolket.. Så vidt jeg har fått med meg er vel ikke rasen kjent for å være sånn generelt ‘omgjengelig’ med fremmede hunder men hvordan forholder det seg med hunder i samme husholdning?    
  • Jeg er ikke kjent med hvilke råd som gis om ro-trening og hvilke forventninger folk har til valper, så har ikke hatt det i bakhodet. Men jeg synes det er viktig å ikke fordømme bruk av binge/rom som noe fælt eller galt. Det finnes en mellomting. Det handler jo om hvordan man bruker det. Så vi er nok ikke uenige   Til TS- hva legger dere i ro-trening? Hva har dere forsøkt og når? Selv er ikke dette noe jeg er vant til at man har fokus på med valper. Som det nevnes over her, er det helt vanlig valpeatferd å være bajas, ha løpe og tulletokter, bite og styre  Finn et måte valpen får utfoldet seg, får dekt behovet sitt for å utforske, tygge og rocke, så kan dere spe på med kontakt og impulsøvelser, snusematter, godbitsøk, noe godt å gnage på.  Kontakt og impulsøvelser, samt div søk er relativt "rolige" øvelser. Valpen må ta litt kontroll på kroppen og hodet sitt, konsentrere seg og løse oppgavene. Det å bruke nesa, få tygge og slikke er gjerne stressdempende for hunder  
  • Selvfølgelig 😊 Har stjålet litt bilder fra https://worldpedigree.clubdogocanario.ru/     Populære FCI presa canario champion hanner        FCI champion tispe      Perro de presa canario  (her er det jo ikke noe fokus på utstilling, så valgte noen populære hannhunder og til slutt ei tispe jeg synes er typisk)                 
  • Jeg sjekket kun samojed. Tenkte ikke så mye over innholdet, men det jeg la merke til er at hvilken tid det skrives i endres hele tia. Noen ganger står det f.eks "jeg trenger blablabla..." andre ganger "samojeden trenger blablabla..." hvis du skjønner? Det lyser at det er copy og paste. Hva med å få noen med peiling på å skrive?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...